Перейти до змісту

Будинок з брусу. Корований брус.

Garfild

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня усім. Хто і що може сказати про корований брус ? Які його ціни і хто у Луцьку або поблизості займається будівництвом з такого брусу ?Steni-derevyannogo-doma.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені звели коробку з кругляка (20 см сосна) мож розписати, якщо такий варіант підійде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, будь-ласка, якщо не важко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почну з того, що не знаю скільки кв.м будинок, так як план змінився. Розмір фундаменту 9.5*10.5 м. (робили свайовий з ростверком так дешевше, так як без підвалу). За роботу фундаменту з матеріалами заплатив 35 чи 36 тис. грн. (вдома записи). Можу домовитись про зустріч (якщо цікаво). Це сваї 2 чи 2,5 м глибину. і цоколь 50 - 70 см.

За кругляк і всі деревоматеріали (стропила балки і т.д.) точно не пам*ятаю, здається 80 тис (уточню потім).

Міжвінцевий утеплювач з льону (ні в якому разі не синтепон) чи 4400. (1750 м, ширина 10см, товщина 8мм чи 6мм не пам*ятаю) ще лишилось 150 м)

Металочерепиця (арселор міттал 0,5мм) і все до неї + плівка 21000 (пораджу де дешевше і деякі нюанси)

Робота 81000 (це коробка + дах) (бригада з Кузніцовська і Закарпаття)

А і саме головне, будинок був 140-150 кв.м. а став здається 170 м.кв. Півторачка, можна сказати двох поверховий.

Якщо цікавить покажу будинок)

В Луцьку дорожче, як ліс так і робота за складання.

Доречі ліс подорожчав на 20% (так казали) Ціна була 1200 за куб. Наразі потрібно дзвонити питати

Зараз сушу голову над тим який антисептик краще купити. Pinotex думаю брати. Може хтось щось по радить по цьому питанню

Під слоавом ліс я маю на увазі, вже без кори, колодки готові до складанні, з канавками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене у сусіда з бруса хата,робили з Городка(здається Маневичський р-н).Так він 2 роки малював-затирав,малював-затирав.А зараз бачу,каркасом обшив,туди вату і фальшбрусом зверху.Є ще в Жабці знайомий.В нього 2 поверхова хата,так він з середини ще вагонкою обшив,щось там не сподобалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також незавадить обробити вогнезахистом в догонку антисептика

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що раніше: вогнезахист, чи антисептик, і який кращий (антисептик, вогнезахист)?

Да малювати прийдеться, і затирати.

як мені пояснили:

1. обробити антисептиком

2. Хата до року має всихатись.

3. шліфувати

4. грунтувати

5.Красити

Може ще щось хтось порадить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може тут допоможуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто виходить коробка на півторачку 10 на 10 і робота близько 200 тисяч грн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

majy taky informacijy : syhuj brys i z robotojy koshtyje 220 dol. za m.kw. , teper zaputannja : dorogo, chu dewewo, chu nerealno ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Garfild, припустим стандартний будинок 150м2 * 220 = 33000у.е. - за цю суму можна побудувати нормальний будинок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий будинок має добряче вистоятись - дати усадку. При встановлені вікон потрібно давати великий зазор - дерево буде грати (всихатись). Заселитесь, будете опалювати - дерево знов всохнеться. Ну і 220 долл дорогувато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hochy bydywatu z brysa, todi pidskazit de i hto bere deshewshe, djakyjy.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь на рівненщині є майстри. В Озерці з корованого бруса збудували кафе ананіча. Можете у них запитати хто будував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю що будують хлопці з села Сошично Камінь-Каширського району.

В Луцьку декілька будинків звели

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пінотекс нє - кака - Альтаксин !)

Корований брус - дикий зруб, дуже дорого, а у варіанті що на фото - взагалі дорого, масса ручної рботи.

Я особисто вибрав прямокутний)

H1dB6.jpg

kcOYb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене знайомий займається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почну з того, що не знаю скільки кв.м будинок, так як план змінився. Розмір фундаменту 9.5*10.5 м. (робили свайовий з ростверком так дешевше, так як без підвалу). За роботу фундаменту з матеріалами заплатив 35 чи 36 тис. грн. (вдома записи). Можу домовитись про зустріч (якщо цікаво). Це сваї 2 чи 2,5 м глибину. і цоколь 50 - 70 см.

За кругляк і всі деревоматеріали (стропила балки і т.д.) точно не пам*ятаю, здається 80 тис (уточню потім).

Міжвінцевий утеплювач з льону (ні в якому разі не синтепон) чи 4400. (1750 м, ширина 10см, товщина 8мм чи 6мм не пам*ятаю) ще лишилось 150 м)

Металочерепиця (арселор міттал 0,5мм) і все до неї + плівка 21000 (пораджу де дешевше і деякі нюанси)

Робота 81000 (це коробка + дах) (бригада з Кузніцовська і Закарпаття)

А і саме головне, будинок був 140-150 кв.м. а став здається 170 м.кв. Півторачка, можна сказати двох поверховий.

Якщо цікавить покажу будинок)

В Луцьку дорожче, як ліс так і робота за складання.

Доречі ліс подорожчав на 20% (так казали) Ціна була 1200 за куб. Наразі потрібно дзвонити питати

Зараз сушу голову над тим який антисептик краще купити. Pinotex думаю брати. Може хтось щось по радить по цьому питанню

Під слоавом ліс я маю на увазі, вже без кори, колодки готові до складанні, з канавками.

Непоганий антисептик можна замовити в оф диллера (назву точно не згадаю) Дюфа, там ціна сімпотна і якість непогана, знижку дають, ціна виходить до 20-30% дешевше ніж в СМ та ринках. Якщо треба контакти - в пп мені пишіть.

Пи.Си. Постійно беру у них фарби та лаки на водяній основі, на якість нарікань нема, головне правильне застосування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Garnenko, a hto bydyje chu wu sami i de zamowljalu derewo ?

, nepogano, a jaki y njogo cinu ny i zwuchajno jakist, de same yze je jogo chu num pobydowani bydunku ?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Garnenko, a hto bydyje chu wu sami i de zamowljalu derewo ?

, nepogano, a jaki y njogo cinu ny i zwuchajno jakist, de same yze je jogo chu num pobydowani bydunku ?

по цінах не скажу, це треба з ним обговорювати (контакти є на сайті, Валерій)

займається він цим з братами, судячи з того, що не раз будували для одних і тих же людей, думаю якість на високому рівні

раніше їздили в Росію будували, зараз переключаються на Україну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось знає про якість антисептиків фірми REMMERS ? в нас біля ТЦ Глобус є дилери. ціна не з дешевих. продавець запевнив що вони кращі за пінотекс і тіккуріла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось знає про якість антисептиків фірми REMMERS ? в нас біля ТЦ Глобус є дилери. ціна не з дешевих. продавець запевнив що вони кращі за пінотекс і тіккуріла

Якість відповідає ціні і словам диллерів. Є дешевші варіанти, є дорожчі. Щодо співвідношення ціни та якості рекомендую реммерс та дюфу (працюю не перший рік)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

djakyjy za widpowid, obowjazkowo jogo nabery.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пінотекс нє - кака - Альтаксин !)

Альтаксин дорогий однако)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.stroimdom.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=52

там багато цікавого по дерев'яних будинкахі взагалі по дереву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...