Перейти до змісту

Якими мабілами користуються наші хфорумчани

Zeuss

Вибирайте моделькі так сказать (в повідомленнях вказуйте моделі)  

253 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А мені потрібен телефон для того щоб користуватися ним за призначенням а не "зібрання понтів" за 300-1000 у.о. ^_^

P.S. А нормальні функції в ньому є: можна грати ігри, читати книжки через readmanjak, сидіти в асі, серфити інет через mini-opera, і писати та читати мило через mailman.

Може ти просто не зміг розкрити весь потенціал цього телефону?

Я впринципі ним як власним не користувався. В знайомого такий телефон то доводилося бачити його у роботі. Я про всі функції судити в ньому неможу, а вот вищезгаданий блютус просто жах, звук і відео тоже не "блєще", що тут сказати сіменс тай годі, нічого немаю проти сіменсів, але мені лічно не подобаються ІМНО

• Відповідей 227
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Siemens M55, уже больше двух лет.

Удобно лежит в руке и в кармане :)

Email-client, SMS via GPRS (почти задаром), mobICQ (кстати, посоветуйте что-нить другое, т.к. в последнее время глючит дико)

Никаких наворотов и средств убиения батареи типа IRDA или BlueTooth. Новая держала неделю, сейчас 3-4 дня. Но GPRSом можно убить и за пол-дня :)

................................................................................

.................

И всё равно М55 рулит :-)

Майже те саме можу сказати про Siemens S55. Там є IrDA, Bluetooth (народ дивується, що в такому Siemens'і є це "чудо техніки" :-)), підтримка MMF... Трохи менше пам'яті і екран відображає лише 256 кольорів :-(. А так телефони майже однакові.

to ursa

SMS via GPRS - в тебе реально працює ця штука? Що змінював в налаштуваннях?

Опубліковано
to ursa

SMS via GPRS - в тебе реально працює ця штука? Що змінював в налаштуваннях?

Можу розказати про цей прикол, є така java-прога - smssender, якщо її правильно налаштувати то вартість смс буде еквівалентна вартості gprs - трафіка шо пішов на відправку смс. :)

Опубліковано

Так прикол в тому, що то в самому телефоні є така функція. Пробував включати - толку ніякого. За SMS всерівно знімає згідно тарифоного плану. Для відправки SMS через GPRS користувався пару разів одним сайтом. Собі через Opera Mini заходиш, логінишся і відправляєш кому хочеш. Недолік - треба номер пам'ятати. Зато обходиться в 2-3 копійки повідомлення. А вночі ще дешевше, бо трафік дешевший.

Опубліковано

Можна й так, але прикол тієї проги заключеється в тому шо ти тільки раз в ній реєструєшся і все, потім пишеш повідомлення і відправляєш його так як просто на телефоні, в прозі навіть адресна книжка є :smile3:

Опубліковано
Так прикол в тому, що то в самому телефоні є така функція. Пробував включати - толку ніякого. За SMS всерівно знімає згідно тарифоного плану.
жуть, причем тут включать не включать, это все через прогу отправляется!!!!
Мжзна й так, але прикол тієї проги заключеється в тому шо ти тільки раз в ній реєструєшся і все, потім пишеш повідомлення і відправляєш його так як просто на телефоні, в прозі навіть адресна книжка є

Насколько мне известно, то проги такого типа просто используют простое мыло, тойсть отправляет емейл на GSMшлюзы оператора. Минусом есть то, что получатель не знает от кого эта смска, если конечно не указал что эт ты.

И не со всеми операторами проходит, UMS к примеру очень таки редко принимает на свои шлюзы такие вот письма, фильтрирует как спам.

PS Тормозные Сименсы мну тож не прут :smile3:.

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Samsung X620

вже користуюсь ним три роки один місяць вісім днів..

це мій перший і поки шо єдиний телефон, чекаю поки статистика відібється на мені щоб купити нового (80% перших телефонів крадуть) :)

Опубліковано

Nokia N70

Купив як тільки з'явились в продажі. Жодного разу не підвів (тьфу-тьфу-тьфу!).

Для відправки SMS через GPRS користувався пару разів одним сайтом. Собі через Opera Mini заходиш, логінишся і відправляєш кому хочеш.

Адресу того сайту не підкажеш?

Опубліковано

да це всьо дурниці...

от в мене alcatel c560

SMS - є, а що ще треба для повного щасття. MMS тож имеецо, якщо вдало підкинути :) шучу звичайо це розкіш для такого телефону... Загалом люди не купляйте такий телефон :)

Опубліковано
... чекаю поки статистика відібється на мені щоб купити нового (80% перших телефонів крадуть) :0103:

Оце ти гоніш, чувак, ти знаєш шо страхи, які живуть у підсвідомості - матеріалізуються? :0111: Думай про позитивчик :P

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Мені саме більше підходить телефон по моєму смаку (слухати музику) - це Соні Еріксон (Волкмен)!

Зручний плеєр +

Карта памяті +

Хороший динамік і навушники +

:0124:

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...