Перейти до змісту

Хтось користувався послугами відновлення ванни.

DPAKOH

Рекомендовані повідомлення

є стара ссср ванна . трішки в заюзаному стані .... нову купувати дорого ще й якісну потрібно знайти .... бачив багато реклами з відновлення .... можливо хтось користувався даними послугами ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в шоці 5 хвилин тому, думав створити таку саму тему, хто як відновлював? правда не СССР, але трішки пожовкла хто що робив?.

ТС вибачь))))))) ну бо нову тему реально немає сенсу мені створювати)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я собі замовляв зробили класно.правда через мисяць краска лопнула.в знайомого почорніла через 2 місяця.в декого роблять роками нормально.в залежності як майстри роблять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з 10 років назад чавунну ванну 1.70м фарбував, чел. цілий день нею займався, а потім тиждень неможна було користуватися. Протягом 3-х років все було абсолютно супер, вода аж з голубим відливом була, а ванна гладесенька. Пізніше одна добра душа, з найкращих побажань помила у мою відсутність якоюсь фігнею агресивною з абразивом і стан став погіршуватися поступово, не катастрофічно. Загалом я задоволений тим фарбуванням. Зараз також планую знайти нормального майстра щоб зробити по-новому. Той чел був з львівщини і потім я вже незміг за вказаним телефоном з ним звязатися (купа часу пройшла, може номер змінив, може тел. загубив...) Так що також хочу освіжити фарбу на ванні. Якщо є гарний спеціаліст з радістю скористаюсь послугою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже була колись така темка

Відновлювали мені колись... потім почав шматками той акрил відвалюватись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВІдновлював 1,5 року тому. Акрил, методом наливу. Акрил казали німецький. Сохла день. Нарікань не маю, все влаштовує, ціна за послугу була в межех 1000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз коштує трохи більше тисячі, але мене жаба задушила на найману квартиру фарбувати ванну, бо тільки дно стало шершавим, то купили просто коврик спеціальний на присосках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1000 грн. за фарбування? Я ванну за менші кошти брав)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На зйомній квартирі,користувався такою послугою, на акрил зажав більше 1000грн. вибрав просте якесь там фарбування за 450грн. ванна чугунна синього кольору, від колишніх хазяїв була дуже занедбана-страшно було залазити в ванну, майстер провозився біля 5-ти годин, зачищав, зчищав болгаркою, фарбував-сохла 3-дні. Роботою не задоволенний, грубо зачистив, видно мазки кісточки, я б оцінив таку роботу в 150грн. Шукав майстра на Сландо, приймав роботу не я, тому майстер вийшов задоволенний з повною суммою грошей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто для інформації - є ще такий метод реставрації, як "ванна в ванну", тобто в стару ванну вставляється акриловий вкладиш (вставка). Коштують вони біля 1000грн.

Колись я теж думав, як відреставрувати ванну, а тоді пішов і купив нову акрилову :) І маю спокій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто для інформації - є ще такий метод реставрації, як "ванна в ванну", тобто в стару ванну вставляється акриловий вкладиш (вставка). Коштують вони біля 1000грн.

Колись я теж думав, як відреставрувати ванну, а тоді пішов і купив нову акрилову :) І маю спокій.

Коли цікавився даним питанням, то відкинув "ванна в ванну". Тоді дану послугу надавали луцькі майстри, але акриловий вкладиш виготовляли у Львові, що займає багато часу, тому що це + в часі на доставку, виготовлення, заміряння. І існує ймовірність при неповній герметичності вкладишу затікання води, як наслідок утворення грибку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЖИДКИЙ АКРИЛ ДЛЯ ВАНН

500 грн. і з цього

IMG_4797.JPG

маєте це:

IMG_4820.JPG

ось процесс, малювати пензлем, розпилювати пульверизатормом, не потрібно, просто лийте акрил і все:

IMG_4819.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

ЖИДКИЙ АКРИЛ ДЛЯ ВАНН

500 грн. і з цього

Воно то ясно що просто, питання в тому наскільки його вистачить??

В рекламі в ютюбі пише 20років, то в це вірить?

П.С. Доречі я подумав що то конкретно Ваша ванна, а виявилось ви картинки з іхнього сайту прикріпили, а потрібен реальний досвід :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...