Перейти до змісту

Продається картопля (біла/червона) 103% натуральна

Dima3

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ціна за 1/кг 2грн

біла/ червона

натуральна на 103%, нічим не кропляна (окрім одного разу від жуків) ніяких перепаратів, престижів, стимуляторів росту і т.д. - самі ж її вжваємо цілий рік!

тара за домоленістю (сеткі чи мішки).

доставка в луцьк(під будинок) +30грн якщо замовлення велике то безкоштовно підвезеться!

тел +380966983633

Опубліковано

Батько на насіння шукає хорошу картоплю.Власна перевилася,дрібна. В сортах не розбираюся.Запропонуйте хтось за нормальною ціною.Ввечері уточню потрібну к-ть.

Опубліковано

по 1гр 60 коп за кг-навалом есть мест где продают

Уважаемый покупатель вас же никто не заставляет покупать по 2грн итдите туда где по 1,6 или по 50коп. и запасайтесь на зиму а в своем товаре я знаю что продаю!

Підкажіть цю навалу місць за таку ціну і чи натур-продукт??

Ось ось чи НАТУРПРОДУКТ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

якщо буду брати 140 кг то доставка до Лучечька безкоштовна??

Так доставка буде безкоштовна!

Опубліковано

Доброго часу. Так біла чи червона, чи вперемішку?

можна червону і білу(але може де яка картоплина перемішається) я гадаю шо це нічого смертельного не буде)))))))))))))

Опубліковано

Червона - в основному СЛОВЯНКА

Біла - в основному Тайфун

Чесно Дуже предуже великої немає(бо така тільки з добавками може вирости) є чуть більша ніж середня середня и насіннева(чомусь її більше замовляють аніж велику).

Фото постараюсь зробити завтра з погриба))))))))))))))))))))

Скорій всього ціна буде підніматися і при замовленнях картопля вже трошка перемішалася в засіку!

Опубліковано

а де місця, бо щось не можу знайти

гГг))))))смішний мне здається ти не найдеш по 1,6грн))))))))) але якшо автор так впевнено заявляє то я й сам купив би кілограм так 800-900 по 1,6грн))))))))))))))

зара ціна на картоплю 2,50 - 3грн а в супермаркетах відповідно ще дорожче!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...