Перейти до змісту

Паливний генератор в міській квартирі

duke1975

Рекомендовані повідомлення

Вичитав, що пускові для насосів водяних дуже великі через в'язкість рідини, треба номінал множити на 3-3,5.

Тобто в Вашому випадку 150Вт ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

Я теж на котел хочу поставити.Але в мене 2 насоси-1 в котлі,а другий на підігрів підлоги. То 1кв. Інвертора має хватити? Поки є 1 гелівий акумулятор-100.Ще видно прийдеться одного докупити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо він вам, всеодно інтернету не буде, а дві години можна й потеріпити якщо край :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо 2 години,то без питань.Але я думаю,двома годинами не обмежиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То 1кв. Інвертора має хватити?

Я не знаю, але самий простий підрахунок, це сплюсувати всі потужності які будуть підключені до інвертора та помножити на 3.

Для розрахунку часу калькулятор наводив Revolver

розрахувати тривалість роботи приладів можна тут http://invertory.ru/...vertor-12vt.htm

навіщо він вам, все одно інтернету не буде

це не для інтернету, як кажуть "не інтернетом єдиним" :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж на котел хочу поставити.Але в мене 2 насоси-1 в котлі,а другий на підігрів підлоги. То 1кв. Інвертора має хватити? Поки є 1 гелівий акумулятор-100.Ще видно прийдеться одного докупити.

То 1кв. Інвертор - не зрозумів. 100Аг аккумулятор то надовго хватить, навіть телевізор можна включати. Якщо навіть виключать на декілька днів то можна включати котел по пів години, поставивши температуру по більше з перервами.

навіщо він вам, всеодно інтернету не буде, а дві години можна й потеріпити якщо край :)

В мене мабуть буде. А для чого терпіти, якщо є інвертор і АКБ. І вечір не зіпсований. Навіть зробити освітлення у всіх кімнатах по 3-5 Вт світлодіоди надовго хватить. Можна книжку почитати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То 1кв. Інвертор - не зрозумів.**Ну це 1000вт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По власному досвіду скажу що ББЖ 400 ВА і 5и акумуляторів по 7А*г для вистачає на 4 год безперервної роботи циркуляційного насосу на мінімальній швидкості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок інтренету, якщо вирублять будинок, не думаю що ББЖ там протянуть дві години без світла, тому це все із розряду фантастики.

Для тих, хто хоче почитати книжку і так далі, то можна купити фонарі, зараз є такі що спокійно можна освітити кімнату.

Я просто уявляю якщо це піде в маси, який буде гул, і скільки буде проблем від "кривожопенків, я все можу, і все знаю" :(

Думаю ліфти виключати не будуть, та й освітелння на поверхах, тоді "особо умні" будуть собі виводити фазу к вартиру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто уявляю якщо це піде в маси, який буде гул, і скільки буде проблем від "кривожопенків, я все можу, і все знаю" :(

Думаю ліфти виключати не будуть, та й освітелння на поверхах, тоді "особо умні" будуть собі виводити фазу к вартиру.

ліфти відключать ще на 2 год раніше ні загальну мережу.... ніхто про людей думати не збирається...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То 1кв. Інвертор - не зрозумів.**Ну це 1000вт

1 кВт - ну це багато і дорого. Хватить 300-400Вт і на насос і на телевізор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок інтренету, якщо вирублять будинок, не думаю що ББЖ там протянуть дві години без світла, тому це все із розряду фантастики.

Уарнет. Кажуть, що 2 год витримає. Вся вишка на резервному живленні. Коли виключали світло раніше починаючи від 90-х років, то виключали цілі квартали "естественно" разом з ліфтами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...