Перейти до змісту

Лист Путіну

oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От думаю писали козаки листа султану, а ми гірше чи що?

Напишемо листа та і відправимо- дійде не дійде діло таке, а от емоції можна виплеснути ))).

Ну мабуть єдине попросив би поменше матів )).

Ну що ж почну:

Шановний виблюдок смердячий, давно накоплені емоції не дають мені спокійно спати, так як наволоч травлена тобою лізе крізь наші слабенькі кордони. Ваш поступок гієни по іншому його не назвеш- визвав у нас шквал емоцій-якими ми хочемо "благословити" вас. Твої гнійні рани в голові, надіюсь скоро полопають і та ненависть до українського народу закледена в дитинстві (мабуть в твоєму дворі жив українець який завжди ганяв тебе як лоха) розтічеться по твоєму тілі і ти швиденько сконаєш.

перериваюсь бо потрібно відійти по роботі.

Опубліковано

От думаю писали козаки листа султану, а ми гірше чи що?

Напишемо листа та і відправимо- дійде не дійде діло таке, а от емоції можна виплеснути ))).

Ну мабуть єдине попросив би поменше матів )).

Ну що ж почну:

Шановний виблюдок смердячий, давно накоплені емоції не дають мені спокійно спати, так як наволоч травлена тобою лізе крізь наші слабенькі кордони. Ваш поступок гієни по іншому його не назвеш- визвав у нас шквал емоцій-якими ми хочемо "благословити" вас. Твої гнійні рани в голові, надіюсь скоро полопають і та ненависть до українського народу закледена в дитинстві (мабуть в твоєму дворі жив українець який завжди ганяв тебе як лоха) розтічеться по твоєму тілі і ти швиденько сконаєш.

перериваюсь бо потрібно відійти по роботі.

не займайтесь дурнею, тем для обговорення ху.. і так вистачає!

Опубліковано

Вже написали.

А чи дійде чи ні, залежить від людей. Якщо він стане надпопулярним, тоді дійде так само як гасло ПТН ПНХ. Думаєте путлер не знає, що про нього говорять в Україні;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...