Перейти до змісту

Лист Путіну

oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

От думаю писали козаки листа султану, а ми гірше чи що?

Напишемо листа та і відправимо- дійде не дійде діло таке, а от емоції можна виплеснути ))).

Ну мабуть єдине попросив би поменше матів )).

Ну що ж почну:

Шановний виблюдок смердячий, давно накоплені емоції не дають мені спокійно спати, так як наволоч травлена тобою лізе крізь наші слабенькі кордони. Ваш поступок гієни по іншому його не назвеш- визвав у нас шквал емоцій-якими ми хочемо "благословити" вас. Твої гнійні рани в голові, надіюсь скоро полопають і та ненависть до українського народу закледена в дитинстві (мабуть в твоєму дворі жив українець який завжди ганяв тебе як лоха) розтічеться по твоєму тілі і ти швиденько сконаєш.

перериваюсь бо потрібно відійти по роботі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От думаю писали козаки листа султану, а ми гірше чи що?

Напишемо листа та і відправимо- дійде не дійде діло таке, а от емоції можна виплеснути ))).

Ну мабуть єдине попросив би поменше матів )).

Ну що ж почну:

Шановний виблюдок смердячий, давно накоплені емоції не дають мені спокійно спати, так як наволоч травлена тобою лізе крізь наші слабенькі кордони. Ваш поступок гієни по іншому його не назвеш- визвав у нас шквал емоцій-якими ми хочемо "благословити" вас. Твої гнійні рани в голові, надіюсь скоро полопають і та ненависть до українського народу закледена в дитинстві (мабуть в твоєму дворі жив українець який завжди ганяв тебе як лоха) розтічеться по твоєму тілі і ти швиденько сконаєш.

перериваюсь бо потрібно відійти по роботі.

не займайтесь дурнею, тем для обговорення ху.. і так вистачає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я пропоную туди ще "сибірки" всипати....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імхо маразм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не займайтесь дурнею!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він не дійде до адресата, як не старайтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже написали.

А чи дійде чи ні, залежить від людей. Якщо він стане надпопулярним, тоді дійде так само як гасло ПТН ПНХ. Думаєте путлер не знає, що про нього говорять в Україні;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...