Перейти до змісту

Де переночувати у Львові дешево?

derofin

Рекомендовані повідомлення

ви регулярно дозволяєте собі мене оцінювати ,і навіть критикувати

Ми намагаємось знайти хоч якісь ознаки розуму та почуття гумору у гарній сукні з глибоким декольте ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви регулярно дозволяєте собі мене оцінювати ,і навіть критикувати

Ми намагаємось знайти хоч якісь ознаки розуму та почуття гумору у гарній сукні з глибоким декольте ;)

:_07: :_07: :_07:Cotja +100500, сразила наповал!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчити когось не варто мені,а те що ви регулярно дозволяєте собі мене оцінювати ,і навіть критикувати

то все гуд ?

Ви особисто мене ні з ким не плутаєте? Чи у Вас вже теорія світової змови розроблена?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

варто так планувати маршрут,щоб не виникало питань : а де ж переночувати ? або ночувати на вокзалі ,якщо нема чим платити

насправді все так просто ,коли думаєш і плануєш заздалегідь

Не варто вчити інших як варто :)

Запитали, всього на всього -де? ви порадили, дякуємо.

П.С. Нудно ви подорожуєте раз у вас "все по плану".

вчити когось не варто мені,а те що ви регулярно дозволяєте собі мене оцінювати ,і навіть критикувати

то все гуд ?

Я даже не знаю...а вас в якій валюті оцінюють? (виходячи з ваших же постів, все зводиться до бабла,

пасіму роблю висновок, що оцінити ви себе дасте тільки у вільноконвертованій)

зі купити можна не все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хостел на Площі РИнок з однієї особи 80грн, якщо були вже у них дають скидку, крім того в того власника ще пару хостелів у Львові, але на площі Ринок самий класний.

Хостел знаходиться по тій стороні де "Копальня кави" фактично після Італійського дворика. Хостел на другому поверсі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

варто так планувати маршрут,щоб не виникало питань : а де ж переночувати ? або ночувати на вокзалі ,якщо нема чим платити

насправді все так просто ,коли думаєш і плануєш заздалегідь

Не варто вчити інших як варто :)

Запитали, всього на всього -де? ви порадили, дякуємо.

П.С. Нудно ви подорожуєте раз у вас "все по плану".

то все гуд ?

Я даже не знаю...а вас в якій валюті оцінюють? (виходячи з ваших же постів, все зводиться до бабла,

пасіму роблю висновок, що оцінити ви себе дасте тільки у вільноконвертованій)

зі купити можна не все

Якщо щастя не в грошах - віддайте їх сусіду ! :g03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кароч знов тема переросла в обсиралово

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ХЗ, по дорозі до Болгарії ніч провели у Єврохостелі на вул. Князя Романа. 365 грн./ніч, скажу,що номер у болгарському готелі тихо курить і кашляє. Є там місця по 100 грн./ніч щоб переночувати теж не погано: туалет, душ, хол з величезним ТВ, велика кухня, холодильник, МХВ піч, дивани, журнали, шустрий вай-фай, гарна хостесса, балкон з квітками, 10 хв неспішно від центру. Розумію, що студентам (деяким) дорого, але...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так-так-так, хто наступний відпишеться, що ночував в Леополісі за 10 тисяч гривень і всьо там було дуже харашо: тапочки, халат, а вранці навіть кохве в пастєль?

Чи мені одному привиділось слово "дешево" в назві теми і запит на "дуже дешево" з контексту постів ТС?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС вже переночував і походу забув.

Смєркалось. В темі продовжували сратись <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС вже переночував і походу забув.

Смєркалось. В темі продовжували сратись <_<

платний зал очікування 5грн\год + каремат виявилось найкращім варіантом, переночували і в Закарпаття B)

далі з ночівлею проблем не було, дякую всім за поради ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...