Перейти до змісту

Де переночувати у Львові дешево?

derofin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ви регулярно дозволяєте собі мене оцінювати ,і навіть критикувати

Ми намагаємось знайти хоч якісь ознаки розуму та почуття гумору у гарній сукні з глибоким декольте ;)

Опубліковано

ви регулярно дозволяєте собі мене оцінювати ,і навіть критикувати

Ми намагаємось знайти хоч якісь ознаки розуму та почуття гумору у гарній сукні з глибоким декольте ;)

:_07: :_07: :_07:Cotja +100500, сразила наповал!!!

Опубліковано

вчити когось не варто мені,а те що ви регулярно дозволяєте собі мене оцінювати ,і навіть критикувати

то все гуд ?

Ви особисто мене ні з ким не плутаєте? Чи у Вас вже теорія світової змови розроблена?

Опубліковано

варто так планувати маршрут,щоб не виникало питань : а де ж переночувати ? або ночувати на вокзалі ,якщо нема чим платити

насправді все так просто ,коли думаєш і плануєш заздалегідь

Не варто вчити інших як варто :)

Запитали, всього на всього -де? ви порадили, дякуємо.

П.С. Нудно ви подорожуєте раз у вас "все по плану".

вчити когось не варто мені,а те що ви регулярно дозволяєте собі мене оцінювати ,і навіть критикувати

то все гуд ?

Я даже не знаю...а вас в якій валюті оцінюють? (виходячи з ваших же постів, все зводиться до бабла,

пасіму роблю висновок, що оцінити ви себе дасте тільки у вільноконвертованій)

зі купити можна не все

Опубліковано

хостел на Площі РИнок з однієї особи 80грн, якщо були вже у них дають скидку, крім того в того власника ще пару хостелів у Львові, але на площі Ринок самий класний.

Хостел знаходиться по тій стороні де "Копальня кави" фактично після Італійського дворика. Хостел на другому поверсі.

Опубліковано

варто так планувати маршрут,щоб не виникало питань : а де ж переночувати ? або ночувати на вокзалі ,якщо нема чим платити

насправді все так просто ,коли думаєш і плануєш заздалегідь

Не варто вчити інших як варто :)

Запитали, всього на всього -де? ви порадили, дякуємо.

П.С. Нудно ви подорожуєте раз у вас "все по плану".

то все гуд ?

Я даже не знаю...а вас в якій валюті оцінюють? (виходячи з ваших же постів, все зводиться до бабла,

пасіму роблю висновок, що оцінити ви себе дасте тільки у вільноконвертованій)

зі купити можна не все

Якщо щастя не в грошах - віддайте їх сусіду ! :g03:

Опубліковано

ХЗ, по дорозі до Болгарії ніч провели у Єврохостелі на вул. Князя Романа. 365 грн./ніч, скажу,що номер у болгарському готелі тихо курить і кашляє. Є там місця по 100 грн./ніч щоб переночувати теж не погано: туалет, душ, хол з величезним ТВ, велика кухня, холодильник, МХВ піч, дивани, журнали, шустрий вай-фай, гарна хостесса, балкон з квітками, 10 хв неспішно від центру. Розумію, що студентам (деяким) дорого, але...

Опубліковано

Так-так-так, хто наступний відпишеться, що ночував в Леополісі за 10 тисяч гривень і всьо там було дуже харашо: тапочки, халат, а вранці навіть кохве в пастєль?

Чи мені одному привиділось слово "дешево" в назві теми і запит на "дуже дешево" з контексту постів ТС?

Опубліковано

ТС вже переночував і походу забув.

Смєркалось. В темі продовжували сратись <_<

платний зал очікування 5грн\год + каремат виявилось найкращім варіантом, переночували і в Закарпаття B)

далі з ночівлею проблем не було, дякую всім за поради ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...