Перейти до змісту

Пропала память в смартфоне (внутрішня)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрій день така проблема може хтось поможе .хотів почистити флешку через компьтер фарматнути но нажав на внутрішню пам'ять і фарматнув і пропали мої гігабайти осталось всього 1гиг допоможіть що можна зробити. не працею плей маркет камера и ще багато програм .

Опубліковано

В мене таке було на Самсунгові. Вирішив використати пам'ять телефону, як загрузочну флешку для прошивки BIOSа материнки. І BIOS не прошив, і пропали всі 16 гігабайт пам'яті на телефоні.

Довелося прошиватися через ODIN з PIT-файлом. Саме в РІТ-файлі закладена інформація про розмітку внутрішньої пам'яті.

Так що готуйся...

Опубліковано

В мене таке було на Самсунгові. Вирішив використати пам'ять телефону, як загрузочну флешку для прошивки BIOSа материнки. І BIOS не прошив, і пропали всі 16 гігабайт пам'яті на телефоні.

Довелося прошиватися через ODIN з PIT-файлом. Саме в РІТ-файлі закладена інформація про розмітку внутрішньої пам'яті.

Так що готуйся...

Ярчик, ти точно юрист? :)

Опубліковано

"не поможе" - це ніхто не скаже - гей, чувак, приходь сьогодні до мене, коли тобі зручно, я живу біля тебе, у мене є пивко і поки ти його питимеш, та заїдатимеш чіпсами - я швиденько все зроблю і за півгодини в тебе на руках буде працюючий смартфон, зі збереженим твої софтом і настройками? Да... так - не допоможе.

Якщо ті поради, які тобі дають, тобі нічого не кажуть і тобі в лом читати присвячену прошивці твого девайсу темку - то єдиний варіант, це шукати, хто ЗА ГРОШІ погодиться вирішити твою проблему. Я так думаю, це може зробити форумчанин DarkMonk. Або шукай точки по ремонту смартів.

ЗІ.

Да, бачу, темку на 4pda ти читав і навіть писав у ній.

Що ж... тоді шукай спеців, які візьмуться перепрошити і відновити твій девайс.

Опубліковано

Якщо встановлено twrp recovery, там в пункті формат, є щось на зразок "фікс помилок", була схожа проблема, показувало взагалі що немає вбудованої, допомогла та опція, зараз нажаль не пригадаю як точно називалась.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...