Перейти до змісту

Що танкісти думають на рахунок зібратися і попити пивка

Mykola81

84 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 382
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

І в нас малеча вже трохи підросла, може хто з бабусь і погодиться хоч дві годинки поглядіти

а більше і не тра :)

Ну то давайте тоді планувати 13-14 число. Може навіть краще 13 десь так годинка 15-16 (ну хоча мені все рівно коли, аби не з самого зрання), бо це субота, то хоч неділю повалятись можно вдома... ну або ще десь :)

Опубліковано

Пропоную вихідні 13-14 грудня .

Мені виходить будь-коли .

А чому так далеко, давайте на ці, напр. завтра, на 16.00.

Опубліковано

завтра збереться 3-5 чоловік як завжди... може за тиждень спланує більше народу.

Цілком достатньо і стільки, я згідний.

Опубліковано

vetalforever, ну так завтра в Миколи то й не виходить :), він ж не просто так запропонував дати. Тому плануємо заздалегідь вільний час на наступну суботу... завантажуйте у мобільники WOT BLITZ :)

Опубліковано

В мене виходить і завтра , без проблем .

Але я за те , щоб зібрати більше народу .

Можна завтра зібратися , кому вийде , а на слідуючу суботу зібратися більш розширеним складом . В мене з клану трое цікавилося

У нас в Луцьку є норм клан, з адекватними і дорослими людьми?

Де ти бачив адекватних танкістів ? :_07:

Опубліковано

Де ти бачив адекватних танкістів ?

100% - не ходив він з нами на пиво :). Я все ж таки більше за збори де буде більше народу.
Опубліковано

В мене виходить і завтра , без проблем .

Але я за те , щоб зібрати більше народу .

Можна завтра зібратися , кому вийде , а на слідуючу суботу зібратися більш розширеним складом . В мене з клану трое цікавилося

У нас в Луцьку є норм клан, з адекватними і дорослими людьми?

Де ти бачив адекватних танкістів ? :_07:

Ок, тоді на завтра. Куди?

Опубліковано

Володя, тут ціла тема про те, шоб приєдувались усі, хто хоче... в темі є деякі контактні телефони для тих, хто іде перший раз, щоб позвонити перед здибанкою та не підсісти випадково до зібрання "клюбу анонімних анонімів"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...