Перейти до змісту

Бомба в Приватбанку?

Гість Voovan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора 06.12.07 приблизно в 11 годині біля відділння ПриватБанку що біля вокзалу було безліч внутрішніх стлових органів (мнс, міліція,...), які по слухах, перевіряли приміщення банку на предмет замінування чи бомби всередині.

Це був жарт підлітків, чи тренування, чи можливо хтось фільмів передивився...

Опубліковано

новость из сериии:

"на мировых биржах паника - Молдавия взвинтила цэны на укроп"

приват(да и других) банков у нас хоть жопой_жуй так что минировать отделение ниразу неиммет смысла

Опубліковано

Тю хлопакі. Та то ми сценарій відігравали. Схоже реквізит забули.

3.ЬІ. А якщо серйозно, бред. Комусь просто не подобається ПБ, от і заблокували на кілька годин роботу цього відділення. :D

Опубліковано
Тю хлопакі. Та то ми сценарій відігравали. Схоже реквізит забули.

3.ЬІ. А якщо серйозно, бред. Комусь просто не подобається ПБ, от і заблокували на кілька годин роботу цього відділення. :D

то скоро хвільм вийде? тільки викладайте ще на якомусь обміннику, не тільки на фтп!

А в новинах там по радіо чи телебаченні нічого неговорили? Бо мені розповідав знайомий який там випадково проходив і бачив частково те дійство. і відповідно ще в когось там запитував що таке і чого так багато "в формі" людей

Опубліковано

фильм "Бомба в обменнике". кассир в панике сьел 123 стодолларовые купюры. с его слов и записана эта правдивая история :D

Опубліковано
фильм "Бомба в обменнике". кассир в панике сьел 123 стодолларовые купюры. с его слов и записана эта правдивая история :D

во всех кинтоеатрах и видеосалонах страны с 1-го апреля 2008 года.

может это просто горотдел корпоративный новый год в "Ретро" отмечал? :P

Опубліковано

Дізнався щойно, що дзвонив якийсь підліток всетаки, тіпа роботи підкинув службам і просто "поразвлечся" захотілось...

Опубліковано

Ги-ги...

Розказувала одна знайома учицєлька - у них в школі вчора такий прикол "замутили" - ги-ги - "шутнікі" а точніше їх батьки - попали на 8 тис. грн. кожна сім'я ..

ото дітвора посміялася B)

Опубліковано

"шутніки" понидивлюються всякої х... а потім шуткують таким чином, чи в школу вагітні ходять...

Опубліковано

Наш центральний корпус ВДУ, коли ще я вчився, перед сесіями здається раза три мінували в період 2000-2005 :-)

Опубліковано
Наш центральний корпус ВДУ, коли ще я вчився, перед сесіями здається раза три мінували в період 2000-2005 :-)

Эх, еще бы раз во время этой сделали бы ;)

Опубліковано
Эх, еще бы раз во время этой сделали бы ;)

Так в чому проблема? Головне знайти дурня, кому не жалко 8 тисяч :lol:

Опубліковано
Вчора 06.12.07 приблизно в 11 годині біля відділння ПриватБанку що біля вокзалу було безліч внутрішніх стлових органів (мнс, міліція,...), які по слухах, перевіряли приміщення банку на предмет замінування чи бомби всередині.

Це був жарт підлітків, чи тренування, чи можливо хтось фільмів передивився...

Ага фільмів "надивилися", людей з "Привата" вивели, а з житлового будинку під яким він знаходиться навіть не повідомили (а там маленькі дітки) ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...