Перейти до змісту

Рибалка в Хрінниках

Тарас23

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 151
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Так як мій акаунт ще "живий")))))) зайшов і напишу хорошим людям,плотвиця і краснопірка на кукурузу ухх! правда я так і не зрозумів, чьому раз клює, а раз НЕклює, я не супер рибак і не знаю чьому колись клює а колись ні. І погода та сама і тиск, і вітер, ну не знаю короче)).

Опубліковано

там можна ловити але тільки не на вихідних, при погоді t +28...+30 в нас там куча людей....саме кращий варіант будні дні, або йти десь подальше. я був на вихідних, коли там якийсь фестиваль проходив, жах. я люблю спокійну рибалку, на червяк, картоплю і кукурудзу. було багато спінінгістів.

Опубліковано

Також туди збираюсь, все ніяк не зберусь) Тільки цікавить більше окунь і щука.

щука клює добре....за окуня не чув, щоб брав активно

Опубліковано

Також туди збираюсь, все ніяк не зберусь) Тільки цікавить більше окунь і щука.

щука клює добре....за окуня не чув, щоб брав активно

Кажуть окунь слабо бере!

Опубліковано

Бере окунь і щука, але зранку поки сонце не пригріє. Я ловлю на міні коливалки.

Сьогодні був в Набережному, кльов жахливий, ловив на пшеницю і (як каже азіров) ,,кікірізу''. Місцеві кажуть що це вже другий день так погано бере, наступного тижня похолодає і можна буде ловити хижака.

Опубліковано

Яке ще браконьєрство :_14: ? Зловити декілька живців? І як наловити живця вудкою на окуня??

Зимою купують карася на живця. Він же сіткою чи неводом ловлений. Виходить, підтримка браконьєрства?

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Був вчора в Хрінниках. Риб не попався, проігнорував мене, іхтіандр х...

П.С. На Старому ринку сьогодні брало краще. Зловив 3 кг. карася і 2 карпіка по 800 грам :_07:.

Опубліковано

Був вчора в Хрінниках. Риб не попався, проігнорував мене, іхтіандр х...

П.С. На Старому ринку сьогодні брало краще. Зловив 3 кг. карася і 2 карпіка по 800 грам :_07:.

На що ловив? спінінг, удар? в якому районі був?

Опубліковано

Ловив спіннінгом, воблер, резина, бляха - все було проігнороване. Район - від Мотора до Товпижина, пробували по всій дорозі. Води в лагуні по пояс, на зиму всі корчі видивився)))

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Був за рибалці 14 грудня зі сторони Товпижина. Приїхали ще було темнувато, поміг тестю поставити жерлиці, один рад попав на промоїну і чуть не провалився, но встиг зробити два кроки назад, почавлід іти тріщинами. потім вже обходив світлі місця як найдалі. Купатись ще рано почекаю Водохреща. Почав ловити на мормишку десь в 9.30 і тільки в 11.00 заробив першого окуня і далі вже діло помаленьку продвигалось. Поставив 5 жерлиць на маленькі карасики стасть на один гачок з флюкарбоновим поводком. Було 3 покльовкі за день. Одна маленька ковтнула живця була пошкоджена, адна затянула в камиші і зішла при виважуванні, Одну на грам 700 зловив. Як результат 25 залікових рибок та 2 щучкі. В тестя було десь 7 клювань, обну тримав хорошу но біля лункі зішла остальне кинуте. но в нього були зелені поводкі та двойніки. В обід почали збиратись тесть з колегою ще відмітились в Набережному в генделику і в 17.00 були вже дома.

post-6067-0-03008500-1419937897_thumb.jp

post-6067-0-24994900-1419937908_thumb.jp

post-6067-0-63990000-1419937919_thumb.jp

post-6067-0-20109400-1419938003_thumb.jp

• 2 місяця потому...
Опубліковано

чогось здається, що быля гесу повинно брати. а ви на що пробували ловити?

Я ловив в районі Маяківського моста. на мотиля зловив + прикормка. Щось зразу не зрозумів, що питання про фідер в Хрінниках...

Опубліковано

Я ловив в районі Маяківського моста. на мотиля зловив + прикормка. Щось зразу не зрозумів, що питання про фідер в Хрінниках...

а рибу зараз на ямах треба шукати? ви як визначаєте місце?

Опубліковано

Я вчора сидів спочаткуи більш на мілині глибина приблизно 3-4м. то там покльовки й не бачив, хоча місце там хороше, а потім перейшов на яму. а реально треба почекати трохи, щоб вода прогрілася...

Опубліковано

Я вчора сидів спочаткуи більш на мілині глибина приблизно 3-4м. то там покльовки й не бачив, хоча місце там хороше, а потім перейшов на яму. а реально треба почекати трохи, щоб вода прогрілася...

по логіці потрібно шукати ями, але коли пригріває сонце, навпаки, риба виходить на мілину погрітися.

я думаю що ловити то можна, але шукати тихі місця, безвітряні, з ямами.

Опубліковано

вичитав у мережі, що в нетішині на водосховищі зараз успішно ловлять. на фідер. правда клює в основному вночі. і плотва також клює вночі.

цікаво, ніхто в хрінах не ловив вночі в цю пору року? чи це в нетішині через специфіку водойми? ловлять не на теплих каналах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...