Перейти до змісту

До хлопців

Mondiale

опитування для мужиків  

978 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Напевно не боян :) Шось подібне читав у журналі, і вирішив на форумі таке влаштувати! Голосуйте і коментуйте, особливо - 7-ий пункт, якшо його вибрали!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь

хотел инстинктивно ответить - шо СИСЬКЕ! но потом одумалсо ... вопрос вообще не в том что возбуждает а в том что не дает вам попустится от етого прекрасного чувства .. а именно нашим милым и возбуждающим дамам не хватает такой детали как УМ и МОЛЧАНИЕ... а сиськи-письки есть у всех....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

к девушкам будет голосовалка "что вас возбуждает в валетах"?

если говорить о женщине как об объекте желания - то как ее можно рассматривать по частям? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, я хотів трошки по іншому зробити, не галочки, а тільки один пункт, но буду знати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1)к девушкам будет голосовалка "что вас возбуждает в валетах"?

2)если говорить о женщине как об объекте желания - то как ее можно рассматривать по частям? :)

І)Я зразу хотів Юлямпочкі написати, шоб вона робила таке опитування, но в нас мало дівчат для голосування. Но мона було б...

ІІ)Ну буває в тебе, шо бачиш красиву дівчину, і тебе шось в ній заводить, я якраз про те! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

т.е. я вижу красивую и голую девушку? :)

кстати, возбуждает больше именно одетая, потому как возбуждение возникает от фантазий, "что там под одеждами" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1)к девушкам будет голосовалка "что вас возбуждает в валетах"?

2)если говорить о женщине как об объекте желания - то как ее можно рассматривать по частям? :)

І)Я зразу хотів Юлямпочкі написати, шоб вона робила таке опитування, но в нас мало дівчат для голосування. Но мона було б...

ІІ)Ну буває в тебе, шо бачиш красиву дівчину, і тебе шось в ній заводить, я якраз про те! :)

напевно, справа не в красі, а в першу чергу у вмінні себе "подати" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1000 извинений, но неудержался:

Если есть 3.14да и рот - значит девка не урод

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обобщенный перечень женских приоритетов в зависимости от возраста:

12 - 15 лет - молодой, красивый, сильный.

16 - 20 - молодой, чтобы задница упругая, умный, заботливый.

21 - 26 - умный, богатый.

26 - 30 - заботливый, добрый, ласковый.

31 - 35 - хоть какой, лишь бы не пил много.

36 - 40 - хоть какой, лишь бы не импотент.

41 - 45 - просто хоть какой.

46 - 55 - эй, есть тут кто-нибудь?!

56 - 65 - молодой, сильный, красивый.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Больше всего женственность, красота и СИСЬКИ. Ну ващет тема сисек не раскрыта. Есть же еще всякие фетишисты))

Даже если женщина не красивая, как часто говорит мой друг "Пакет на голову, и вперед" :)

Или как говорит мой другой знакомый "при виде офигенной тёлки, возбудиться можно и от взгляда на линолиум" :)

напевно, справа не в красі, а в першу чергу у вмінні себе "подати"

эт те кто сказал?

Что бы не говорил мужик, но больше всего он ценит красоту, ну а потом уже все остальное!! Конечно понятие про "красоты" у каждого разные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я проголосовал "что-то другое". В каждой женщине есть красота... только не каждый мужчина способен её разглядеть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Никому не в обиду, но у меня сложилось такое впечатление, что либо некоторые ответившие не поняли вопроса, либо они импотенты (шутка, ногами не копать ;))

Вопрос ведь был, что вас больше всего збуджує в женщинах, то есть что ВОЗБУЖДАЕТ? То есть, скажу буквально, что заставляет ваш "главный мужской орган" подняться? :)

Сам проголосовал за попу и ножки. Есть, конечно, и другие женские прелести, но лично меня больше всего возбуждают именно эти. :)

Так что меня откровенно удивили и повеселили некоторые ответы :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хех, ну що ж може найбільше збуджувати в дамах? Помойму нелогічне питання :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хех, ну що ж може найбільше збуджувати в дамах? Помойму нелогічне питання :)

чому нелогічне? просто не потрібно сильно задумуватися. Просто представ перед собою дівчину, незнайому, і тобі полюбому в ній сподобаєтсья "вид ззаду", "висота бампера", ммм... ніжки... її шикарне волосся.. або шось інше, мове йдеться про красу, яка заводить нас, чоловіків :);)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кожній жінці є щось таке, мммм, маленьке, чорненьке і засушене. Як же воно? А, РОДЗИНКА!

Точно знаю, інколи буває, ну, дівки між собою сміються, нікуда, не складне, губасте, три волосини в два ряда, а хлопців біля неї, як мух (видно, флюїди), а інколи, ну кросавіца - довгонога, струнка, волосся до попи, попа обзавідуєшся, третій розмір ліфчика і т.д., а хлопців нема і хоч стріляйся...

Колись кілька осіб чоловічої статі дали мені кілька уроків:

"Юля, як ти не розумієш, в кожного чоловіка є межа! Я ж можу не витримати і між очей заїхати" (казав пацифіст, зрозуміла, що поняття "межа" і "особистий простір" - це святе),

"Збуджуватися починаєш в голові", - висновок, мовчання не завжди свідчить про розум, але точно свідчить про відсутність тупості. Краще недобалакати, ніж забалакати на смерть.

"Чоловіків треба вміти зацікавити і озадачити", - коли вам з нами цікаво, то й вас до нас тягне :)

Ну, і, як відомо, ота "таємниця". Фіг би ми вас збуджували, якби даже останнє дуро і блондінко не мало отого маленького, чорного і засушеного :smile3:.

А обличчя, попа, сіське і т.д. ... - це важливо при першій зустрічі, а потім... Ну, не наю, як ви, чоловіки, але отакі мої спостереження :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так.. хто пропустіл етіх правакаторов?

тєпєрь мужикі даже посплєтнічать нє могут мєжду собой!

фєміністок - далой!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

третій розмір ліфчика і т.д., а хлопців нема і хоч стріляйся...

дык, я могу одеть четвертый размер. только грудь у меня от этого не появится :smile3:

лучше когда третий размер и без лифчика

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так.. хто пропустіл етіх правакаторов?

тєпєрь мужикі даже посплєтнічать нє могут мєжду собой!

фєміністок - далой!

це я провокатор? :) Я ж тут вас від усієї душі, так сказать, підтримую, гг. І ніфіга, ніде не пише, що то чоловічий клуб... :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

третій розмір ліфчика і т.д., а хлопців нема і хоч стріляйся...

дык, я могу одеть четвертый размер. только грудь у меня от этого не появится :smile3:

лучше когда третий размер и без лифчика

:)

Маю підозру, що на тобі навіть самий шикарний, дорогий і кружевний сматрєцца не буде (і підійде, радше, для цирку, ніж для ліжка), а вот декого (чоловічого роду), скажімо, чорна білизна збуджує :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

это я к тому, что третий размер в белье может не соответствовать размеру выпуклости на теле :)

тутафория, так сказать :smile3:

гыгы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

это я к тому, что третий размер в белье может не соответствовать размеру выпуклости на теле :)

тутафория, так сказать :smile3:

гыгы

Ну, я цей, додала для наглядності, може бути хоч шостий і без бутафорії, а все-одно, не прьоть! А може бути нульовий зєльонкою помазаний і...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зелені очі, випнута попа, широкий рот, немаленьки цицькі, червоне ферарі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зелені очі, випнута попа, широкий рот, немаленьки цицькі, червоне ферарі

а комплєксів не наживеш при тому :)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ж відповів на поставлене питання. все інше в ПМ. (цікава фотка, десь я її бачив)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...