Перейти до змісту

Продам ВАЗ 2110

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам ВАЗ 2110, 2005 р.в., 1,6 інжектор,8-клапанний,100 тис. пробігу, чорний колір, ходова,мотор внормі,без нарікань, пробіг оригінальний 100%. Машина батька,їздить на ній 5 років. Машина не бита,не фарбована,за машиною дивились,робили все як для себе. ціна 5400 у.о. торг. Пишіть сюди або дзвоніть на номер батька, 0507315490 Микола.

Опубліковано

за 6500 можна взяти Сітроена Берлінго в хорошому стані 1.6-1.9 дизель. В тих же роках. І не зрівняти жигуля і сітроена. :)

Опубліковано

4800 у.о або обмін на рено кенгу, сітроєн берлінго, або щось типу такого,можливо з моєю доплатою

Опубліковано

за 6500 можна взяти Сітроена Берлінго в хорошому стані 1.6-1.9 дизель. В тих же роках. І не зрівняти жигуля і сітроена. :)

навіть якщо добре постаратись то й за 4900 можна найти, потрохи вже спускають ціну на іномарки, на ринку бачив, курс поступово буде давати про себе знати на цінах автівок.

4900 це без бокової, розсувної дверки, або 2002-х років корч.

Опубліковано

навіть якщо добре постаратись то й за 4900 можна найти, потрохи вже спускають ціну на іномарки, на ринку бачив, курс поступово буде давати про себе знати на цінах автівок.

ні бачив один чоловік з якогось села біля полісся продавав на ринку берлінго 04 року, з дверкою, грузовий, вікно вирізане тількі в дверці, в хорошому стані я б сказав і на обліку стоїть, перший раз ставити не треба, за 4900 віддавав

те що вона в хорошому стані ти оприділив зі скількох метрів ?)

нормальне берлінго, 06-07 років (нормальних, не лохматих років) до 5к буде без бокової, 6к з боковою, а якщо ще доплюсувати А/C і корлір, то від 6к.

Авто ТС дійсно за дороге, беручи до уваги ситуацію з доляром, але на кожен товар свій покупець. Чуть приспустить і продасть)

Успіху в продажі !)

Опубліковано

ні бачив один чоловік з якогось села біля полісся продавав на ринку берлінго 04 року, з дверкою, грузовий, вікно вирізане тількі в дверці, в хорошому стані я б сказав і на обліку стоїть, перший раз ставити не треба, за 4900 віддавав

те що вона в хорошому стані ти оприділив зі скількох метрів ?)

нормальне берлінго, 06-07 років (нормальних, не лохматих років) до 5к буде без бокової, 6к з боковою, а якщо ще доплюсувати А/C і корлір, то від 6к.

Авто ТС дійсно за дороге, беручи до уваги ситуацію з доляром, але на кожен товар свій покупець. Чуть приспустить і продасть)

Успіху в продажі !)

Ой не факт, брат купив кенго 7 року в автобариг на базарі які по пару машин торгують, повівся, ціна була середня, вони йому теж те саме втирали про ціни, що ви мені зараз, купив бо думав, що нормальна, і попав ще більше, їхав на маневичі і здох мотор ремонт обійшовся в 1200зелених, і потім як виявилося мотор там був ізуродований а ціна така як в всіх 6700, так, що я тепер не вірю такім профессорам які мені розказують, що скільки стоїть і що нормальне.

а він купував із заплющеними очима?

ніхто нічого нікому не "втирає", а - пропонує. а купувати чи ні - вибір кожного.

Якщо не вмієте, або проблема Вам чи брату вибрати авто - звертайтесь до мене, цим і займаюсь.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...