Перейти до змісту

Заміна ремня ГРМ

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Потрібно замінити ремінь привода на автомобілі Opel Omega A 1987 2.0SE. Заїхав сьогодні на сервіс, мені майстер сказав, що сама робота буде коштувати 250 грн.... Я ось тільки не розумію за що такі гроші?. Ще казав, що завжди потрібно міняти ролікі. Питання до Вас Панове: Чи потрібно міняти ті ролікі ? Чи справді вартість тієї роботи 250 грн ?

Щоб добратися до ремня у мене нічого майже знімати не потрбно,я думаю, що і сам зможу його замінити.

P.S. Хтось знає чи на цьому двигуні гне клапана і т.д. ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що сама робота буде коштувати 250 грн.... Я ось тільки не розумію за що такі гроші?

Ще казав, що завжди потрібно міняти ролікі. Питання до Вас Панове: Чи потрібно міняти ті ролікі ? Чи справді вартість тієї роботи 250 грн ?

Щоб добратися до ремня у мене нічого майже знімати не потрбно,я думаю, що і сам зможу його замінити.

якщо дорого - їдьте на інший сервіс або міняйте самі :)

Чи потрібно міняти ті ролікі ?

попередній раз як міняли ремінь ролікі замінювали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Робота стільки коштує, так.

2) Роліки міняти треба завжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ролікі там ще напевне не мінялися :) Виходить дорога річ ті ремні міняти. З цепом було простіше. Буду купувати ролікі та міняти сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поміняйте самі, справа 15 хвилин, раніше теж їздив на сервіс, тепер сам міняю і думаю за що вони беруть такі гроші. Я думаю в інтернеті мануалів з картинками хватає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поміняйте самі, справа 15 хвилин, раніше теж їздив на сервіс, тепер сам міняю і думаю за що вони беруть такі гроші. Я думаю в інтернеті мануалів з картинками хватає.

Цілком з Вами згідний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно замінити ремінь привода на автомобілі Opel Omega A 1987 2.0SE. Заїхав сьогодні на сервіс, мені майстер сказав, що сама робота буде коштувати 250 грн.... Я ось тільки не розумію за що такі гроші?. Ще казав, що завжди потрібно міняти ролікі. Питання до Вас Панове: Чи потрібно міняти ті ролікі ? Чи справді вартість тієї роботи 250 грн ?

такі гроші за відповідальність при цій роботі - помилок не допускається. Одна помилка, і потрібно буде ремонтувати двигуна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які там помилки ? Мітки поставив і вперед.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

міняй

попробуєш і будеш знати шо до чого і за що беруть гроші

якщо зробиш все правильно, зекономиш гроші

а ні то будеш мати купу геморою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо людина розбирається в цьому , то звісно краще самому, але якщо ніколи не робила, то це схоже на:

Народ в мене апендицит, в лікарні дорого оперуватись, поможіть як самому я вже кучу відео передивився, .....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа 15 хвилин

Ну-ну

Мітки поставив і вперед

Які мітки ти зібрався ставити? Там все помічено заводом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ніколи ремінь не міняли - заплатіть.

Роліки міняти обовязково.

Нятяжний теж потрібно.

Раз на 80 тисяч можна 250 грн віддати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремінь ніколи ще не міняв, а цеп міняв :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

........

Дійсно, 250 грн - це ж лише якихось 15 літрів пального. То чи варто ризикувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

........

Дійсно, 250 грн - це ж лише якихось 15 літрів пального. То чи варто ризикувати?

Ладно вговорили..... і правда 250 грн це нічого. Поїду заплачу хлопцям нехай роблять свою роботу.

Ще питання. що це за ролики? в інтернеті знайшов якийсь за 300 грн це він ? І чи 1 він там стоїть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо маєш вільний час і бажання, то можна це зробити і самому. 250 грн за заміну ременя платять ті люди, які звикли тільки їздити, а не забруднити руки, одяг, згорбитись під капотом і прокулупатись там деякий час. В інтернеті погугли і поміняєш сам, нічого там складного не має.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо маєш вільний час і бажання, то можна це зробити і самому. 250 грн за заміну ременя платять ті люди, які звикли тільки їздити, а не забруднити руки, одяг, згорбитись під капотом і прокулупатись там деякий час. В інтернеті погугли і поміняєш сам, нічого там складного не має.

Видно це залежить від рук і від машини. Я в своїй машині що можу - роблю сам.

Але ремні грм (в мене їх 2) та 5 роликів не ризикнув міняти - оскільки ніколи цього не робив, і не був впенений що зможу.

Тому, якщо не впевненні - заплатіть і нехай зроблять ті хто шарить. А то помилка дорого коштувати буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ремні грм (в мене їх 2) та 5 роликів не ризикнув міняти - оскільки ніколи цього не робив, і не був впенений що зможу.

Тому, якщо не впевненні - заплатіть і нехай зроблять ті хто шарить. А то помилка дорого коштувати буде.

А яка машина? Два розпредвали чи два колінвали? Чи один грм а другий ремінь балансировачного валу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яка машина? Два розпредвали чи два колінвали? Чи один грм а другий ремінь балансировачного валу?

Skoda fabia 1.4 16v . Там два розпредвала. Один ремінь іде від колінвалу до розпредвалу. Інший ремінь з'єднує між собою розпредвали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там ремень ГРМ ще крутить і водяну помпу, на її стан теж потрібно звернути увагу.

B7rN.jpg

WP -водяна помпа

Т - ролик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось такі приколи були сьогодні. Заліз я сам та подививмя на ремінь і т.д Як виявилося у мене не маэ ніяких ролікі, все натягуэться помпою. Приїхав знову на сервіс (біля кафе Манго) там де вчора ніби директор сто мені доказував, що у мене ролік стоїть та його потрібно у них купувати. Ціна його 350 -400 грн. Пішов говорити вже з робітниками, як виявилося у мене дійсно натяжка іде помпою а роліків там не маэ. Цікаво якого хрена він вчора мені стояв та доказував що вони э? Майстер з нього поганий. Ну думаю буду міняти вже, ремінь то у багажнику лежить, але тут мені хлопчина каже потрібно купувати помпу нову. Я в повному шоці..... Запитую нахрена? Він каже мені, що моя буде протікати. На моэ питання, а навіщо її знімати вони передивилися один на одного і сказали, що потрібно нову. Я для себе зробив висновок- туди біль не заїду ніколи!!!

P.s як виявилося мій тато знаэ майста по авто і він сказав, що нічого крім ремня не потрібно купувати та помпи на такому двигуні не потрібно знімати. У понеділок їду на заміну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я для себе зробив висновок- туди біль не заїду ніколи!!!

Це правильно. Засвітіть назву СТО, щоб ніхто більше не обпікся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну думаю буду міняти вже, ремінь то у багажнику лежить, але тут мені хлопчина каже потрібно купувати помпу нову.

Коли власник тарантаса бере на себе відповідальність - можна не міняти помпу, якщо натягнути ремінь разом з встановленням шківа роспвалу.

Але чи доживе помпа до того часу, коли витягнеться новий ремінь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Помпу оглянув майстер і казав, що вона ще пропрацює багато тисяч кілометрів. Стара помпа у доброму стані більше пропрацює ніж те китайське лайно яке називається НОВЕ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

китайське лайно

Можна купувати китайське НЕЛАЙНО, або некитайське нелайно.

Завжди вирішувати власнику - я не пам'ятаю, чи можлива зустріч клапанів з поршнями в цьому дригуні, якщо навіть не можлива - без тосолу і з заклиненою помпою залишитись теж неприємно.

Помпи помирають, як правило, не раптово, але і ресурс її на око теж не визначиш.

Я не агітую міняти все під ряд тільки через те, що машина не нова, але сервісна історія авто не відома а роботи по двигуну

виконуються саме зараз - в нормальних майстрів окремо поміняти помпу дорожче ніж "оптом".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...