Перейти до змісту

Заміна ремня ГРМ

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібно замінити ремінь привода на автомобілі Opel Omega A 1987 2.0SE. Заїхав сьогодні на сервіс, мені майстер сказав, що сама робота буде коштувати 250 грн.... Я ось тільки не розумію за що такі гроші?. Ще казав, що завжди потрібно міняти ролікі. Питання до Вас Панове: Чи потрібно міняти ті ролікі ? Чи справді вартість тієї роботи 250 грн ?

Щоб добратися до ремня у мене нічого майже знімати не потрбно,я думаю, що і сам зможу його замінити.

P.S. Хтось знає чи на цьому двигуні гне клапана і т.д. ?

Опубліковано

що сама робота буде коштувати 250 грн.... Я ось тільки не розумію за що такі гроші?

Ще казав, що завжди потрібно міняти ролікі. Питання до Вас Панове: Чи потрібно міняти ті ролікі ? Чи справді вартість тієї роботи 250 грн ?

Щоб добратися до ремня у мене нічого майже знімати не потрбно,я думаю, що і сам зможу його замінити.

якщо дорого - їдьте на інший сервіс або міняйте самі :)

Чи потрібно міняти ті ролікі ?

попередній раз як міняли ремінь ролікі замінювали?

Опубліковано

Ролікі там ще напевне не мінялися :) Виходить дорога річ ті ремні міняти. З цепом було простіше. Буду купувати ролікі та міняти сам.

Опубліковано

Поміняйте самі, справа 15 хвилин, раніше теж їздив на сервіс, тепер сам міняю і думаю за що вони беруть такі гроші. Я думаю в інтернеті мануалів з картинками хватає.

Опубліковано

Поміняйте самі, справа 15 хвилин, раніше теж їздив на сервіс, тепер сам міняю і думаю за що вони беруть такі гроші. Я думаю в інтернеті мануалів з картинками хватає.

Цілком з Вами згідний.

Опубліковано

Потрібно замінити ремінь привода на автомобілі Opel Omega A 1987 2.0SE. Заїхав сьогодні на сервіс, мені майстер сказав, що сама робота буде коштувати 250 грн.... Я ось тільки не розумію за що такі гроші?. Ще казав, що завжди потрібно міняти ролікі. Питання до Вас Панове: Чи потрібно міняти ті ролікі ? Чи справді вартість тієї роботи 250 грн ?

такі гроші за відповідальність при цій роботі - помилок не допускається. Одна помилка, і потрібно буде ремонтувати двигуна...

Опубліковано

міняй

попробуєш і будеш знати шо до чого і за що беруть гроші

якщо зробиш все правильно, зекономиш гроші

а ні то будеш мати купу геморою

Опубліковано

Якщо людина розбирається в цьому , то звісно краще самому, але якщо ніколи не робила, то це схоже на:

Народ в мене апендицит, в лікарні дорого оперуватись, поможіть як самому я вже кучу відео передивився, .....

Опубліковано

Якщо ніколи ремінь не міняли - заплатіть.

Роліки міняти обовязково.

Нятяжний теж потрібно.

Раз на 80 тисяч можна 250 грн віддати.

Опубліковано

........

Дійсно, 250 грн - це ж лише якихось 15 літрів пального. То чи варто ризикувати?

Опубліковано

........

Дійсно, 250 грн - це ж лише якихось 15 літрів пального. То чи варто ризикувати?

Ладно вговорили..... і правда 250 грн це нічого. Поїду заплачу хлопцям нехай роблять свою роботу.

Ще питання. що це за ролики? в інтернеті знайшов якийсь за 300 грн це він ? І чи 1 він там стоїть.

Опубліковано

Якщо маєш вільний час і бажання, то можна це зробити і самому. 250 грн за заміну ременя платять ті люди, які звикли тільки їздити, а не забруднити руки, одяг, згорбитись під капотом і прокулупатись там деякий час. В інтернеті погугли і поміняєш сам, нічого там складного не має.

Опубліковано

Якщо маєш вільний час і бажання, то можна це зробити і самому. 250 грн за заміну ременя платять ті люди, які звикли тільки їздити, а не забруднити руки, одяг, згорбитись під капотом і прокулупатись там деякий час. В інтернеті погугли і поміняєш сам, нічого там складного не має.

Видно це залежить від рук і від машини. Я в своїй машині що можу - роблю сам.

Але ремні грм (в мене їх 2) та 5 роликів не ризикнув міняти - оскільки ніколи цього не робив, і не був впенений що зможу.

Тому, якщо не впевненні - заплатіть і нехай зроблять ті хто шарить. А то помилка дорого коштувати буде.

Опубліковано

Але ремні грм (в мене їх 2) та 5 роликів не ризикнув міняти - оскільки ніколи цього не робив, і не був впенений що зможу.

Тому, якщо не впевненні - заплатіть і нехай зроблять ті хто шарить. А то помилка дорого коштувати буде.

А яка машина? Два розпредвали чи два колінвали? Чи один грм а другий ремінь балансировачного валу?

Опубліковано

А яка машина? Два розпредвали чи два колінвали? Чи один грм а другий ремінь балансировачного валу?

Skoda fabia 1.4 16v . Там два розпредвала. Один ремінь іде від колінвалу до розпредвалу. Інший ремінь з'єднує між собою розпредвали.

Опубліковано

Там ремень ГРМ ще крутить і водяну помпу, на її стан теж потрібно звернути увагу.

B7rN.jpg

WP -водяна помпа

Т - ролик

Опубліковано

Ось такі приколи були сьогодні. Заліз я сам та подививмя на ремінь і т.д Як виявилося у мене не маэ ніяких ролікі, все натягуэться помпою. Приїхав знову на сервіс (біля кафе Манго) там де вчора ніби директор сто мені доказував, що у мене ролік стоїть та його потрібно у них купувати. Ціна його 350 -400 грн. Пішов говорити вже з робітниками, як виявилося у мене дійсно натяжка іде помпою а роліків там не маэ. Цікаво якого хрена він вчора мені стояв та доказував що вони э? Майстер з нього поганий. Ну думаю буду міняти вже, ремінь то у багажнику лежить, але тут мені хлопчина каже потрібно купувати помпу нову. Я в повному шоці..... Запитую нахрена? Він каже мені, що моя буде протікати. На моэ питання, а навіщо її знімати вони передивилися один на одного і сказали, що потрібно нову. Я для себе зробив висновок- туди біль не заїду ніколи!!!

P.s як виявилося мій тато знаэ майста по авто і він сказав, що нічого крім ремня не потрібно купувати та помпи на такому двигуні не потрібно знімати. У понеділок їду на заміну.

Опубліковано

Ну думаю буду міняти вже, ремінь то у багажнику лежить, але тут мені хлопчина каже потрібно купувати помпу нову.

Коли власник тарантаса бере на себе відповідальність - можна не міняти помпу, якщо натягнути ремінь разом з встановленням шківа роспвалу.

Але чи доживе помпа до того часу, коли витягнеться новий ремінь?

Опубліковано

Помпу оглянув майстер і казав, що вона ще пропрацює багато тисяч кілометрів. Стара помпа у доброму стані більше пропрацює ніж те китайське лайно яке називається НОВЕ.

Опубліковано

китайське лайно

Можна купувати китайське НЕЛАЙНО, або некитайське нелайно.

Завжди вирішувати власнику - я не пам'ятаю, чи можлива зустріч клапанів з поршнями в цьому дригуні, якщо навіть не можлива - без тосолу і з заклиненою помпою залишитись теж неприємно.

Помпи помирають, як правило, не раптово, але і ресурс її на око теж не визначиш.

Я не агітую міняти все під ряд тільки через те, що машина не нова, але сервісна історія авто не відома а роботи по двигуну

виконуються саме зараз - в нормальних майстрів окремо поміняти помпу дорожче ніж "оптом".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...