Перейти до змісту

Скільки вартує робота веб-дизайнера з Луцька ?

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

оті профі не будуть розробляти проект без впевненості що отримають купу грошей - в них на то часу немає

а початківці не потрібні вже - нахавалися ми того

Та і конкурс - то якось пафосно :)

якщо вони так не можуть відписати - то і на конкурс не попруться

і доведеться заплатити головний приз за якусь туфту кращу з гіршого :) що не особо хоцца

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну ти як дірєхтор маєші і розробити таку систему щоб працювала (відбирала) і працювала на тебе...

Не можеш знайти, погано шукаєш, або не там копаєш.

Профі якщо бачить що сулять купу грошей, то буде малювати точно, щоб показати "во я який крутий", і нормальний адекватний скаже, "мда точно якусь фігню тулю".

(це так моя думка) Спробуй може ставити інші задачі, розбити роботу на етапи, це хтось розробляє концепт, тіпа там де яка кнопочка, і тка далі (не всі можуть малювати й одночасно юзабіліти розробляти) інший вже в ту концепцію доводить до готового продукту, суть в тому, що хтось пише якби сценарій, а хтось під цей сцераій вже малює обложку.

Опубліковано

в нас так і є

1) шеф розробляє концепт

2) потім веб-дизайнер то візуалізує

то все обговорюється, деталізується і веб-дизайнер видає макет повністю зі всім необхідним

3) верстальщики створюють HTML-шаблон

4) бек-ендери створюють теми на різних CMS

ну там подорозі ще залучаються дизайнери, контент-менеджери, перекладачі, тестери і т.д.

так що тут все нормуль

а шукаємо саме отих веб-дизайнерів, які створюють макет в фотошопі

...і чьот нема їх ніфіга :) а ця робота ключова - чи не найважливіша в проекті і зжерає більшу частину бюджету

Опубліковано

млін, на борді купа високооплачуваних програмістів як почитаєш теми про роботу :) і що, ніхто не має знайомого хорошого веб-дизайнера ?

Опубліковано

ти ж в Києві сидиш :) там тестерам більше кашляють

в нас тестер то найпростіша робота з найнижчою зарплатою (ми ж не софт пишемо)

всім кажу щоб паралельно вчили шото і переводились в розробники, але вони такі ліниві що фіг на то реагують

то і нема за що більше платити :)

Опубліковано

Здається мені шо не все так складно як здається на перший погляд.

Зп ви пропонуєте 8000. Хочете уже спеца, спец і сам продасть свої дизайни по 250$ - 300$ За штуку, без всякої верстки.

Ви шукаєте працівників в найбльш перспектівній, динамічній і найбільш оплачуванній сфері, і якщо не можете знайти значить щось з вами не так. в IT компаніях 8000 це напевно ставка молодого спеціаліста. Хоча з дизайнерами не знаю не вивчав це питання,

Якщо так потрібен дизайнер то дайте йому ту зп яку він реально принессе а самі отримаєте клієнтів і розвиток.

А вам і розвиток давай і профі. і ще заробити на його роботі від 500 $.

Опубліковано

Київ трохи піднадоїв, та й можна віддалено :) не особливо ж в офісі сидіти...

Ну на рахунок тестером найпростіша робота, я б то не сказав, це ж все проклацати перевірити пару разів, подивитись де косякі, і чи зручно і так далі...

Зп ви пропонуєте 8000. Хочете уже спеца, спец і сам продасть свої дизайни по 250$ - 300$ За штуку, без всякої верстки.

Ви шукаєте працівників в найбльш перспектівній, динамічній і найбільш оплачуванній сфері, і якщо не можете знайти значить щось з вами не так. в IT компаніях 8000 це напевно ставка молодого спеціаліста. Хоча з дизайнерами не знаю не вивчав це питання,

Якщо так потрібен дизайнер то дайте йому ту зп яку він реально принессе а самі отримаєте клієнтів і розвиток.

Ви читайте вище що пище Соромітник, тут не шкода грошей, і не в грошах справа, справа в тому що навіть за великі тіпа гроші, наприклад 10 тисяч баксів не факт що тобі на виході видадуть такий продукт, який тобі принесе гроші, хоча б ті самі 10 тисяч баксі назад.

Тому й складно знайти, в нас дизайнери як правило видають те, що хоче замовник, навіть не сперечаються з ним, хочеш кнопку сюда зелену поставлю, тільки заплати гроші, а якщо вона там не пляше то це проблеми завмоника що він профан в тому всьому і йому пофігу. Тому Лєбєдєв підійшов не стандартно, якщо тобі не подобається ти "мудак", і йому довіряють тому що він зрабить так як треба по всім канонам (трендам), так-так, здере купу бабок, зато ти в тренді, ого Лєбєдєв робив сайт, да ти крута кантора раз знайшов стільки бабок на Лєбєдєва.

Опубліковано

Скажу так, в Луьку ніхто не будет чекати 1 кантору де може бути нормальна зп, всі працюють віддалено або свалюють з міста.

Опубліковано

почитавши форум,і покуривши деякі пости на нашому форумі, то таке відчуття що у тих, хто тут "вісне" зарплата від 5к мінімум, бо як не робота так купа парафіну, а як з толком то всі мовчать.

Опубліковано

там пише 8000+ бо є правила ну і т.д. Я написав щоб люди відгукнулись і написали свої ціни.

...дизайни за 250-300 баксів ? :) мені такі не треба... це оплата всього одного дня роботи хорошого дизайнера, а за день він макет не зробить... і за тиждень не зробить... і за два не факт

...і при чому верстка до дизайнера ? :)

шукаю віддалено але луцького, бо треба деколи поспілкуватись вживу: обмислити концепт чи бріфінг провести. Я знаю про скайп і т.п. но це зовсім не те, вони каву не замінять

Опубліковано

То по вашому зп дизайнера в десь 6000$, тоді чого не пишете таку ставку.

Зайдіть проаналізуйте розміри зп на work.ua.

Не такі вони вже дорогі ці дезайнери, в US веб дизайнири мають найменший розмір зп, так як освіта сама дешева.

А в нас так того шо такий кліент, клює в основном на картінку

Опубліковано

рука-ліцо...

будь-ласка, я ж просив, не постіть що ви десь там чули і що на заборі написано

хотілося почути дизайнерів або людей які в темі

Опубліковано

Я в темі 6 років, і постіно цікавлюсь такими питаннями, правда не шоб саме в плані роботи дизайнерів, но іноді проскакує така інформація

Опубліковано

Я в темі 6 років, і постіно цікавлюсь такими питаннями, правда не шоб саме в плані роботи дизайнерів, но іноді проскакує така інформація

Ви ж не дизайнер, то навіщо писати тут, я думаю якщо людина спеціаліст і підходить по критеріям, дзвонить і каже, "я мега крутий дизайнер", Соромітник каже "давай портфоліо подивимся", дивистья й падає з крісла "ого тещо я шукав", питає в дизайнера "скільки хочеш зарплати", відповідь "стільки-то", Соромітник каже, "ОК, по рукам, завтра жду в офісі"... от і все...

Опубліковано

про шо саме, Ваша тема продажа мекетів на закордоних сайтах?, не, не продава, але попробую.

Опубліковано

В якій темі? 6 років тому, взнали що таке інтернет?

Про ціноутворення все вже докладно написали, зп пропонують цілком адекватну, ще й з можливістю заробляти більше, а толковий дизайнер і сам це знає...

Опубліковано

Скажу вам

В якій темі? 6 років тому, взнали що таке інтернет?

Про ціноутворення все вже докладно написали, зп пропонують цілком адекватну, ще й з можливістю заробляти більше, а толковий дизайнер і сам це знає...

Скажу вам по секрету, це ви взнали про інтернет 6 років тому, і інтернет то окрема тема

Опубліковано

давайте без переходів на особистості, флуду і РО

є тема - пишіть по ній

Urden, я попрошу, не пишіть фігні

якщо працюєте на українському ринку чи фрілансите закордон дрібницями - то хоч 15 років... уявлення про якість і вартість будуть різні

Опубліковано

Покажіть мені вашу якість, якихость пару топ проєктів, шоб я мав уявлення про рівень, і буду мовчати.

Опубліковано

Цікава темка. Раніше на Софтсерві брали практично готових спеців, а зараз проводять навчальні курси і беруть просто розумних, всього решта вони навчаться. В такого типу компанії вже є величезний портфель готових рішень, що вирішіють практично будь яку задачу. Готові складені алгоритми і головне навчити молодняк їх знаходити і підставляти. Це якщо дуже спрощено. Великі фірми все більше виховують собі спеців самі, регулюючи їх зарплату. Думаю варто брати приклад з них. Не Боги горшки ліплять. І в ІТ сфері багато хто може розрулити, було б кому чітко пояснити, на що варто витратити час, а що краще пропустити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...