Goami Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 01:03 Поділитися #1 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 01:03 Я щось не розумію правило форуму, в якому йдеться про те, що не можна щоб з одного компу реєстувались два профіля. Брєд! В мене ж вдома не я один живу. Вийде якщо мій папік\мамік\брат\сестра\дідусь\бабуся чи ше хтось захоче зареєструватись - видалять і мій і його\її профіль. Поясніть, бо шось я не доганяю прікола Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 06:57 Поділитися #2 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 06:57 я писал уже когдато,в твоём случае предоставляеш администрации копии поспортов(1я страница и страница с пропиской) жалающих зарегатся - и у вас небудет проблем Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Taurus Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 09:03 Поділитися #3 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 09:03 Нічого собі, треба заборонити сестрі реєструватись на форумі без мого дозволу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 12:26 Поділитися #4 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 12:26 ІМХО Брєд А інтернет кафе, а динамічні ІР з нету, а роботягі які шаряться в робочий час, а друзі які заходять в гості ? ) Ну і на кінець як жеж без людей з роздвоєнієм лічності ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Goami Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 12:36 Автор Поділитися #5 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 12:36 Та БРЄД не те слово! Ще й з тою пропискою... ужс! Скажу вам по-секрету що я, наприклад, прописаний взагалі не там де наразі мешкаю, а до недавнього часу був непрописаний взагалі на протязі досить довгого періоду часу А ще користувачі інтернету - часто люди які не досягли паспортного віку (інколи навіть і близько). Ще й удаляти обидва аккаунти ПРЯМ ТАК - без попередження - це вже просто якась диктатура. Давайте тоді садити за грати без суду і слідства Тим більше людина може наприклад зареєструвати другий аккаунт заради потреби, яка не буде шкодити форуму, може в когось є свої мотиви. Інше діло - коли реєструється хтось щоб свій репутейшн підняти, чи обісрати когось і при цьому не попалити своє справжнє імя. Але це скоріше вийнятки, і їх видно відразу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 13:33 Поділитися #6 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 13:33 Не брєд ніразу. У мене на форумі був випадок, коли в людини було 7 клонів і вони між собою спілкувались, накручували репу і т.п. Оце вже точно брєд.Зара я клонів баню навіки. А щодо друзів, інтернет кафе і т.п. То невже так важко черканути пару рядків адміністрації і іпояснити ситуацію? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Goami Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:00 Автор Поділитися #7 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:00 Форум хороший, але імхо деякі його правила дещо незрозумілі. Я не здивуюсь якщо після цього посту зараз напишуть: "Я адмін, ану мовчати ато забаню. Тема закрита, автору рідонлі, всім допобачення, це все заради вашого ж блага". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:22 Поділитися #8 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:22 Хех... Ну, как там говорится: в чужой монастырь да со своим уставом... Раз правила есть, то их надо соблюдать... Кто не хочет соблюдать - отряд не заметит потери бойца Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:33 Поділитися #9 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:33 Та БРЄД не те слово! Ще й з тою пропискою... ужс! Скажу вам по-секрету що я, наприклад, прописаний взагалі не там де наразі мешкаю, а до недавнього часу був непрописаний взагалі на протязі досить довгого періоду часу тобой скоро военкомат займётся за такое.... А ще користувачі інтернету - часто люди які не досягли паспортного віку (інколи навіть і близько). а за этих родаки ответят - это раз, если очень хочется ребёнка зарегать тогда + скан странички "ДIТИ" - это два Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:36 Поділитися #10 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:36 Скажу вам по-секрету що я, наприклад, прописаний взагалі не там де наразі мешкаю, а до недавнього часу був непрописаний взагалі на протязі досить довгого періоду часу тобой скоро военкомат займётся за такое.... хех. мною тогда интерпол должен заниматься... потому как я еще и заграницей бываю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gorik Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:45 Поділитися #11 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:45 ІМХО, не Shura повинен боятися воєнкомата, а адміністрація - СБУ.Тому що не вправі вимагати від людини скан паспорта. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:51 Поділитися #12 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:51 ІМХО, не Shura повинен боятися воєнкомата, а адміністрація - СБУ.Тому що не вправі вимагати від людини скан паспорта. а кито хоть раз "требовал"? вы добровольно приносите p.s. кино "В августе 4344-го" видел? там тоже не требовали показать вещмешок, а просили показать добровольно p.p.s. а СБУ потом спасибо скажет ещё, что ине непришлось "вычеслять байца" а все даные уже были Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:58 Поділитися #13 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 14:58 а чего мне военкомата бояться? я с ним отношения завершил много лет назад. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gorik Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 15:09 Поділитися #14 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 15:09 To Shura може не так висловився, я цю фразу мав на увазітобой скоро военкомат займётся за такое....а кито хоть раз "требовал"?вы добровольно приноситеНу, як завжди. Виноватий завжди простий сметрний. В першому випадку - за те що приніс копію паспорта, а в другому, за те що не приніс. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oushen Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 16:29 Поділитися #15 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 16:29 тема бред, афтара фтопку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 17:22 Поділитися #16 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 17:22 Ну, як завжди. Виноватий завжди простий сметрний. В першому випадку - за те що приніс копію паспорта, а в другому, за те що не приніс. угу 2Oushen пачему бред? в хумор её, в хумор...... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fog Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 17:24 Поділитися #17 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 17:24 Zevs_Isver за паспарти +1) чесно кажучи думав що ніхто не поведеться, але.... то хтось все таки копію прислав?))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nameless Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 17:39 Поділитися #18 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 17:39 Жость, я плакав =) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Chill Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 20:54 Поділитися #19 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 20:54 Ух-ха-ха... Нет слов... :lol: И причем серьезно так: "если очень хочется ребёнка зарегать тогда + скан странички "ДIТИ"" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oushen Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 21:49 Поділитися #20 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 21:49 Чет у меня на борде в любом топике, или просто когда окно обновляешь предлагает скачать файл в Опере. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 21:53 Поділитися #21 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 21:53 Чет у меня на борде в любом топике, или просто когда окно обновляешь предлагает скачать файл в Опере. Вот такая фишка: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oushen Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 21:59 Поділитися #22 Опубліковано 3 Грудня, 2007 в 21:59 Блин решил уже сам, просто не заметил откуда файл тянет. Заблочил ckickcashmaney.com/* и стало гуд Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.