Перейти до змісту

Питання до веб-дизайнерів

Ari

Рекомендовані повідомлення

Люди, хто малює сайти відгукніться, обовязково з портфоліо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Изложи инфу .Что надо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить, скільки буде коштувати подібний дизайн http://s49.radikal.ru/i124/1407/b5/bd3323712ac4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще купіть готовий тут themeforest.net для старта вам хватить, а зекономлені гроші пустите на рекламу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я можу зробити! Не дорого!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо чесно, то він жахливий, тим, що простий як двері

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які на Вашу думку хороші, киньте пару зразочків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема необхідної тематики, яка вартує 45 долярів - тиць

це так, одне з перших що сподобалось

можете собі встановити і налаштувати як завгодно: перефарбувати, розмістити все інакше і т.д.

можна когось найняти щоб стилізував під ваші потреби

можна поцупити звичайно, як більшість в нас роблять... ну але тоді не матимете нормальної підтримки і регуляних оновлень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви просто коли почнете працювати з дизайнером, і так длаі, це треба досвід мати, щоб не впарили фігню якусь, та й це купа часу, зараз час такий що поки ти напишеш бізнес план, зробиш сайт і так далі, вже хтось це давно зробиь раніше і краще за вас.

Тому треба робити одразу з меншими вкладеннями, а всі гроші пустити на рекламу та розкрутку, тому що людям по суті на дизайн плювати, аби було зручно користуватись сайтом, і зручно його адмінити власникам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

людям по суті на дизайн плювати, аби було зручно користуватись сайтом, і зручно його адмінити власникам.

з першим не згоден ні разу, якщо сайт кривий то не тягне там затриматися. Та і про зручність там вже мова не йде зовсім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А які на Вашу думку хороші, киньте пару зразочків?

я не знаю як це вам пояснити, скоріше із-за того, більша половина інтернету засіяна такими дизайнами ( шапка , горизонтальне меню, ну і три колонки хз як їх там наз. - віджетами )

це типу стандартний дизайн від розробників, ну і такі вот дизайнери які на все, що здатні чучуть підправити код і замінити графіку - плодять такі дизайни, і такі дизайни бувають гарними, але тоді, коли кардинально не похожі 3 колонки тих віджетів

але це всього лиш моя думка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ТС ж не промо-сайта хоче де можна розігнатися

списки пропозицій і бажання показати відразу побільше - троха накладають свої обмеження на політ фантазії

але брати отаке як ТС хоче - то звичайно убівство, хоча для нашого колгоспу пайдьот

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мав на увазі що часто навороти (щось літає, вилітає, заолітає...) напрягає, хочеться простоти і локанічності, щоб не тупило як в планшеті так і на компі.

Я не кажу про конкретне замовлення, часто буває так:

Хочеться дизайн, малюють роблять, потім виявляється що вроді те що хотів, але не зовсім, і так далі...

Часто роблять концепт, далі його просто допилюють по мірі можливостей.

Я б взяв би собі такий сайт тиць за основу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...