Перейти до змісту

"-" Очірідной ВброС

Ніколас

Рекомендовані повідомлення

ТС може ти якийсь інший форум знайдеш де будеш писати пости.

Відверто тобі скажу уже заїбало твоє ниття. Не хочеш себе вести як людина то іди десь в інше місце. тут стараються по-людськи відноситись, а ти все ламаєш або просто набиваєш пости до 1200 хоча я б адмінам зразу сказав тебе в групу тролі перевести + забанити всіх з твоєї ІРшки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь
тут стараються по-людськи відноситись
+1

Чогось найбільше мені було шкода бордівця, який озеленив карму, а ТС все-рівно її споганив своїми хамськими постами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чогось найбільше мені було шкода бордівця, який озеленив карму, а ТС все-рівно її споганив своїми хамськими постами.

то був я :)

да, такий я жалісливий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, набрати 1200 постів, ще треба постаратися. Їх, як і "карму" завжди можна обнулити :)

2) Для таких, як ти, є група "Троллі", у яких 2 поста в день.

3) Почнеш жульнічати, забанять усіх клонів. УСЕ, повір, УСЕ вичисляється. Тут купа адмінів різних провайдерів тусується. Відслідкувати твій ІР і МАС - нєфіг дєлать.

Ну ну... Хіба що ви забаните мене бо вам страшно стане, ви тікільи вмієте образити когось, бо самим по 40 лєт діди старі і ще тут спорять з малолєтками вам треба в ясільну групу ляльками бавитися, а ти повірь не наберу тут наберу в іншому користувачеві і х-й ви що тут прослідкуєте:) я почекаю спішити нема куда.

Зарєгаю нового користувача ви навіть знати не будете я чи не я це :) то тоді і поговоримо коли я вас позаганяю в тролі;)

Дорогие мои старики. Щасливо ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ну... Хіба що ви забаните мене бо вам страшно стане, ви тікільи вмієте образити когось, бо самим по 40 лєт діди старі і ще тут спорять з малолєтками вам треба в ясільну групу ляльками бавитися, а ти повірь не наберу тут наберу в іншому користувачеві і х-й ви що тут прослідкуєте :) я почекаю спішити нема куда.

Зарєгаю нового користувача ви навіть знати не будете я чи не я це :) то тоді і поговоримо коли я вас позаганяю в тролі ;)

Дорогие мои старики. Щасливо ;)

Ти просто мудак 120 лвл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відверто тобі скажу уже заїбало твоє ниття. Не хочеш себе вести як людина то іди десь в інше місце. тут стараються по-людськи відноситись, а ти все ламаєш або просто набиваєш пости до 1200 хоча я б адмінам зразу сказав тебе в групу тролі перевести + забанити всіх з твоєї ІРшки

Тут обісрати стараються, а не норм відноситись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ну... Хіба що ви забаните мене бо вам страшно стане, ви тікільи вмієте образити когось, бо самим по 40 лєт діди старі і ще тут спорять з малолєтками вам треба в ясільну групу ляльками бавитися, а ти повірь не наберу тут наберу в іншому користувачеві і х-й ви що тут прослідкуєте :) я почекаю спішити нема куда.

Зарєгаю нового користувача ви навіть знати не будете я чи не я це :) то тоді і поговоримо коли я вас позаганяю в тролі ;)

;)

YGZd.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вас позаганяю в тролі ;)

Не льсти себе. :)

а ти повірь не наберу тут наберу в іншому користувачеві і х-й ви що тут прослідкуєте

Ти придурок? Тобі на пальцях пояснювати, що таке ІР адреса і як прослідкувати клона я не стану.

Коли твої мінуса сягнуть певного ліміту - ти автоматом стаєш "banned".

Сказав чоловік, той, хто бикує на кожному кроці і хамить усім підряд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоч докажу шо ви дітвора? вчора закрили тему , сьогодні відкрили бо вам нех'уй чим зайнятись, вам обосрати нада людину це не я мудак це половину із вас мудаки діти малолєтні, подивіться що ви витворяєте відкрили тему і знов балаган розводите дп пішливи всі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вас позаганяю в тролі ;)

Не льсти себе. :)

а ти повірь не наберу тут наберу в іншому користувачеві і х-й ви що тут прослідкуєте

Ти придурок? Тобі на пальцях пояснювати, що таке ІР адреса і як прослідкувати клона я не стану.

Коли твої мінуса сягнуть певного ліміту - ти автоматом стаєш "banned".

Сказав чоловік, той, хто бикує на кожному кроці і хамить усім підряд.

ок я побачу чи вичислиш ти мене чи опинешся в тій жопі що і половину з вашого бордівсього братства старіків

1386869077479.jpg

:_07:

вже було, я бачу нема що сказати то ви повторюєтесь так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подивіться що ви витворяєте відкрили тему

Кхм, я думав її відкрив (створив) ти... дивина.

ок я побачу чи вичислиш ти мене чи опинешся в тій жопі що і половину з вашого бордівсього братства старіків

Були тут такі ображені вже... не один десяток. І де вони?? Ото ж бо.

Тобі українською мовою написали ясно - не подобається - вільний. Шукай альтернативу. І не потрібно нікому тут погрожувати, Рембо ти наш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже було, я бачу нема що сказати то ви повторюєтесь так?

Так. До тебе ж не доходить з першого разу, от і доводиться повторювати.

Тобі українською мовою написали ясно - не подобається - вільний. Шукай альтернативу. І не потрібно нікому тут погрожувати, Рембо ти наш.

Нунуну, Євгєній, акуратніше. Він був адміном в чаті, захоче - забанить нас всіх :_12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Короче так народ. перестаєм кормити троля бо я бачу в людини троха "тегево" ... не так щось з головою. Вбив собі в голову слово старікі (ніколи доречі не рахував старіками людей в 30-40 років).

Як до цього дойшло? Ти ж сам ведеш себе, як гавно!!!. Підростеш трохи то зрозумієш, що вів себе як ідіот і тільки позорвся

Я особисто знаю багато кого з борди і вони всі нормальні,адекватні, привітні люди, як в житті так і тут ....... чого вони можуть по-людськи себе вести, а ти ні? Бо мінусів наставили? - заслужив значить. Думаєш щастя в кармі на форумі? Важко тобі буде жити якщо на таке ображаєшся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подивіться що ви витворяєте відкрили тему

Кхм, я думав її відкрив (створив) ти... дивина.

Були тут такі ображені вже... не один десяток. І де вони?? Ото ж бо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він був адміном в чаті, захоче - забанить нас всіх :_12:

forever-alone-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B9-%D0%B3%D0%BE%D0%B4-288267.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Короче так народ. перестаєм кормити троля бо я бачу в людини троха "тегево" ... не так щось з головою. Вбив собі в голову слово старікі (ніколи доречі не рахував старіками людей в 30-40 років).

Як до цього дойшло? Ти ж сам ведеш себе, як гавно!!!. Підростеш трохи то зрозумієш, що вів себе як ідіот і тільки позорвся

Я особисто знаю багато кого з борди і вони всі нормальні,адекватні, привітні люди, як в житті так і тут ....... чого вони можуть по-людськи себе вести, а ти ні? Бо мінусів наставили? - заслужив значить. Думаєш щастя в кармі на форумі? Важко тобі буде жити якщо на таке ображаєшся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да забаньте ви вже його...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да забаньте ви вже його...
за що? за те шо ти мудаком мене обозвав? аааааа стоп хотя да, мене обзивати можна, а мені потрібно мовчати. Да забаньте мене я є мудак а ви всі святі і білі.

Мудаком? Щось не пригадую, та і взагалі таких слів не вживаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

соррі це був не ти,

Вибачайте досвідос!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нарешті.

прощай Ніколас ми тебе не забудем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

досвідос!

Уходя - уходи!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

досвідос!

Уходя - уходи!

Та де там, Oksana04, він буде мстити, і "мстя його страшна" :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...