Перейти до змісту

Печений бочок, є питання.


trionix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Після запікання і охолодження на дні посуди залишається два слоя, топлений смалець і якесь коричневе желє. Пропорції весь час по різному.

Що це за желє? так має бути, чи то від специфіного годування свиней?

Опубліковано

Може кров витікла і запеклась? Дивлячись яка технологія забою тварин використовується. Якщо хряка неправильно заколоти, тоді м'ясо з кров'ю виходить.

Опубліковано

Здається так має бути це типу, як з холодцю. У нас таке теж є, але свині 120% без преміксів.

Опубліковано

При термічній обробці м'яса завжди виділяється сік, який при випаровуванні вологи перетворюється на желе. Різні пропорції - це тому, шар м'яса у бочку не завжди однаковий. Чим більше м'яса - тим більше соку і навпаки. Так що смакуйте на здоров'я! Так і повинно бути. :_02:

Опубліковано

Це нормально. Після запікання мяса отримується ще 2 "побічних" продукти - смалець і желе - мясний сік, яке утворюється шляхом розтоплення хрящевидних прожилок, які є в мясі. Обидва продукти ні в якому разі не викидаються, а використовуються для приготування інших смачних страв....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...