trionix Опубліковано 20 Липня, 2014 в 04:48 #1 Опубліковано 20 Липня, 2014 в 04:48 Після запікання і охолодження на дні посуди залишається два слоя, топлений смалець і якесь коричневе желє. Пропорції весь час по різному.Що це за желє? так має бути, чи то від специфіного годування свиней?
cayman Опубліковано 20 Липня, 2014 в 06:21 #2 Опубліковано 20 Липня, 2014 в 06:21 Може кров витікла і запеклась? Дивлячись яка технологія забою тварин використовується. Якщо хряка неправильно заколоти, тоді м'ясо з кров'ю виходить.
Boromir Опубліковано 20 Липня, 2014 в 06:23 #3 Опубліковано 20 Липня, 2014 в 06:23 Здається так має бути це типу, як з холодцю. У нас таке теж є, але свині 120% без преміксів.
S-driver Опубліковано 20 Липня, 2014 в 06:53 #4 Опубліковано 20 Липня, 2014 в 06:53 При термічній обробці м'яса завжди виділяється сік, який при випаровуванні вологи перетворюється на желе. Різні пропорції - це тому, шар м'яса у бочку не завжди однаковий. Чим більше м'яса - тим більше соку і навпаки. Так що смакуйте на здоров'я! Так і повинно бути.
xforester Опубліковано 20 Липня, 2014 в 07:00 #5 Опубліковано 20 Липня, 2014 в 07:00 Це нормально. Після запікання мяса отримується ще 2 "побічних" продукти - смалець і желе - мясний сік, яке утворюється шляхом розтоплення хрящевидних прожилок, які є в мясі. Обидва продукти ні в якому разі не викидаються, а використовуються для приготування інших смачних страв....
trionix Опубліковано 20 Липня, 2014 в 09:35 Автор #6 Опубліковано 20 Липня, 2014 в 09:35 вононо шо, а я думав що може шприцують мясо для ваги
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.