Перейти до змісту

Печений бочок, є питання.


trionix

Рекомендовані повідомлення

Після запікання і охолодження на дні посуди залишається два слоя, топлений смалець і якесь коричневе желє. Пропорції весь час по різному.

Що це за желє? так має бути, чи то від специфіного годування свиней?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може кров витікла і запеклась? Дивлячись яка технологія забою тварин використовується. Якщо хряка неправильно заколоти, тоді м'ясо з кров'ю виходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається так має бути це типу, як з холодцю. У нас таке теж є, але свині 120% без преміксів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При термічній обробці м'яса завжди виділяється сік, який при випаровуванні вологи перетворюється на желе. Різні пропорції - це тому, шар м'яса у бочку не завжди однаковий. Чим більше м'яса - тим більше соку і навпаки. Так що смакуйте на здоров'я! Так і повинно бути. :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це нормально. Після запікання мяса отримується ще 2 "побічних" продукти - смалець і желе - мясний сік, яке утворюється шляхом розтоплення хрящевидних прожилок, які є в мясі. Обидва продукти ні в якому разі не викидаються, а використовуються для приготування інших смачних страв....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...