Перейти до змісту

Ремонт амортизатора

Саша Иванов

Рекомендовані повідомлення

Побачив відео про ремонт амортизаторів. Якщо чесно, то стало дуже цікаво - в Луцьку є щось подібне? Я коли загнав машину до карбюраторщика то розговорились. Сказав що тиждень тому зробили підвіску. Питає- аморти забрав? Кажу - для чого, вони дохлі. От він і пояснив що на сто їх роблять і ставлять для клієнтів. Ходять вони доволі непогано. А так як я замінив тільки задні то, можливо, можна десь передні зробити. Вартість них немала, жабка душить)

Ссилка на відео

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене реставрованы амортизатори прожили два місяці і тиждень (десь тисяч сім пробігу), якраз гарантія кінчилась. на важких авто вони і того не живуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де робили? Дайте телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі сам робив передній амортизатор. Відкрив, почистив, залив масла, витіснив повітря і все ОК. Закрутив все добре, катаюсь вже 3 рік тху-тху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

робили в гаражах навпроти авіазаводу. не раджу.

щоб амортизатор просто відкрити і почистити то треба щоб хтось до вас його вже реставрував. на амортизатор зверху точиться гайка а на корпусі нарізається різьба.

хібащо у вас москвич жигуль чи ще щось "класичне"

ціна 150 за вкладиш в амортизатор і 200 чи 180 (непам"ятаю) за стійку

на автобуси також пробували реставрувати - не ходять. хоча там і нові не ходять по наших дорогах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо він не масляний а газовий? Як розрізнити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шток газового сам піднімається вверх, у масляного шток треба тянути. після реставрації газомаслянний стає маслянним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

газомаслянний стає маслянним

Залежить від прямоти рук реставратора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи міг би хтось показати як це все діло робиться? Бажано щоб були ці штуки, що пружини стягувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...