Перейти до змісту

"Пожежа" у ПортСіті

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні був у ПортСіті та близько 16-16,30 почало кричати, що типу "адміністрацією було виявлено пожежу у торгівельно центрі" Гучномовець говорив на 3 мовах1 Українська 2 Російська (краще б мовчав :) 3 Англійська.

У приміщенні на 1 поверсі я ледь розібрав що воно там говорить, було дуже велике відлуння. На вулиці було чути чудово текст. Це була учбова тривога, під час оголошення зупинились усі ескалатори, але люди і далі ішли на поверх. охоронці їх розвертали, а вони і далі собі гуляли по торгівельному центрі. Висновок - нашим людям до одного місця чи пожежа там чи ні.

P.S . можливо вже десь хстось створив таку тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але люди і далі ішли на поверх. охоронці їх розвертали, а вони і далі собі гуляли по торгівельному центрі.

1. Реально чекали пожежу, щоб на неї подивитись :)

2. Шукали саму пожежу - очаг загоряння :)

3. Дурненький ще наш народ ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 стадний інстинкт ( ніхто не біжить/кричить- і я не біжу/кричу)

2 відсутність ознак пожежі. ( дай їм димку- ти б побачив як народ валив би швидко))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як варіант люди ждали щоб обчистити магазини, історія з цумом багато що людей навчила

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я особисто вийшов на вулиці та чекав там, були заблоковані вхідні "вертушки" але люди вручну крутили та заходили :) на той момент гучномовець кричав. Дурний народ, коли вже буде валити дим, що видно нічого не буде тоді вони і будуть тікати.

як варіант люди ждали щоб обчистити магазини, історія з цумом багато що людей навчила

В той момент багато бутів закрили відразу. :) хоча 80 % було відкрито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бігти, тікати, як раз і не треба (згадайте Червоноград!). :0162:

Треба організовано і без паніки покидати приміщення (згідно схеми евакуації, тобто до найблищого виходу (аварійного))!

Так хто там дурний , що не біг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну и как часто мы видим в Луцке учебные (пожарные, эвакуационные) мероприятия??

Я вообще первый раз читаю про такую учебную тревогу :) Посмотрим на цивилизованный (европа,америка) мир, там постоянно (периодически) учения проводятся, люди знают что и когда делать, куда идти. А у нас? Многие считают "дурным тоном" куда-то по сигналу идти, "ну и пусть там себе дураки тренируются, меня это никогда не коснется."

К сожалению, нет культуры предупреждения, только когда уже есть последствия, плачемся.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Реально чекали пожежу, щоб на неї подивитись

2. Шукали саму пожежу - очаг загоряння

3. Дурненький ще наш народ ...

-Пару дней назад в газету написал объявление что в выходные на красной площади сбор пид***сов!

-Ха... наверное никто так и непришел?

-Да ты что, площадь битком была набита людьми, которые пришли посмотреть на тех кто пришел!

Ось і в нас приблизно так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бігти, тікати, як раз і не треба (згадайте Червоноград!). :0162:

Треба організовано і без паніки покидати приміщення (згідно схеми евакуації, тобто до найближщого виходу (аварійного))!

Так хто там дурний , що не біг?

я тобі про інстинкт а ти мені "як треба".. якби всі робили як треба, ми б давно жили в процвітаючій країні і світі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема в випадах форсмажорів, що люди взагалі не запам'ятовують інстинктивно план приміщення, у мене якось з дитинства є звичка (тато навчив) що коли заходиш в будь-яке приміщення ти повинен знати як звідти вийти, навіть коли там виключиться світло, тому якось мимоволі запам'ятовую всі входи й виходи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...