Юлямпочка Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 10:57 #1 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 10:57 Гуляли з малими. Бачили пса з перебитою лапою, тікав від людей. Дуже шкода! Чому не існує служби для відлову собак?! Не відстрілу!!! НЕ ВІДСТРІЛУ! Виключно відлову і поміщення в притулок. Що треба зробити для притулку? Де би взяти таких грошей для організації притулку і стерилізації безпритульних тварин?Колись, як я ще вчилась в університеті, гицелі розстріляли дворових собак на очах в дітей, там були і щенята, яких всі годували і робили їм буди з коробок, і Корда - величезна стара вівчарка, яка захистила мою малу сестру від дурних шавок зі смітника. Ми довго переживали ту трагедію, а батьки судилися з гицелями. Тепер взагалі нічого не робиться. І псіна з перебитою кісткою і кусками живого м'яса скавчить, а ходить вулицею - голод не тітка. Капєц плакати хочеться.В своєму житті я дуже шкодую кілька категорій істот: безпритульних дітей, маразматичних старих (які часто забувають, де живуть і шо шукають, або просто так просять копієчку на хлібчик, хоча дома все в них є і по вулиці бігають діти-онуки і шукують своїх родичів, то я в своєму районі таких трьох знаю, заводжу, часом, додому), безпритульних собак, ну, і щенят-кошенят... Це просто ... коли я усвідомлюю свою безсилість перед цими проблемами...Як була малою і ідеалістично налаштованою, мріяла про великий будинок, в якому зможу зробити притулок для дітей, для тварин і разом доглядати одне за одним. Життя розбиває рожеві мрії грубим іржавим молотом.
mix_forever Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 11:37 #2 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 11:37 В себе в дворі ми за власний кошт стерилізували собаку... І щеплення усі поробили і годуємо... ІМХО, на якісь служби чи притулки сподіватись марно
Shura Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 11:47 #3 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 11:47 пока сидишь на больничном - много всякой ерунды по ТВ услышишь так вот - в Киеве около 30 000 бездомных собак со следующего года их собираются отлавливать для стерилизации усыплять будут только безнадежно больных операция = 120 грн. + столько же на реабилитацию постепенно надеются извести эти стаи на нет. ЗЫ: сказали, что стерилизованная собака практически не бросается на людей. ЗЫЫ: мне вот интересно, как они будут помечать уже стерилизованных? чтоб потом опять за ней не гоняться
Forever Autumn Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:06 #4 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:06 та тут не тільки в жін. клуб цю тему варто помістити. якщо чесно--коли була менша, теж про таке мріяла. зрештою. можна зібрати людей, написати офіційний проект від якоїсь громадської організації до міськвиконкому, щоб виділили гроші і приміщення.а приміщення вони зобов*язані виділити для зареєстрованої ГО. лікарів-ветеринарів з любов*ю до тваринок, думаю, в Луцьку знайти можна (навіть один такий є знайомий). залишається проблема-- спонсори.
Zevs_Isver Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:13 #5 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:13 кстате,среди луцких депутатов горсовета есть одна тётенька которая хочет сделать приютв одном из репортажей по ТВ говорили что она на сессии опять поднимала вопрос но получила ответ вида "у нас дача недостроена и исчо много чего"так что нужно чтото делатьжелающие есть но они не знают друг-другаp.s. кто слышал о тетиньке депутате? я случайно услышал по ТВ, но незапомнил имени
Юлямпочка Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:26 Автор #6 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:26 В себе в дворі ми за власний кошт стерилізували собаку... І щеплення усі поробили і годуємо... ІМХО, на якісь служби чи притулки сподіватись марноОдну можна забрати, одну можна стерилізувати, ще зо п.ять годувати. Хай навіть десять. Але це не вирішує проблеми в цілому. М-дя. Стосовно сподівань, тут ти прав, звичайно.
Forever Autumn Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:28 #7 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:28 хм. не чула. але постараюсь дізнатися
Юлямпочка Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:28 Автор #8 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:28 кстате,среди луцких депутатов горсовета есть одна тётенька которая хочет сделать приют в одном из репортажей по ТВ говорили что она на сессии опять поднимала вопрос но получила ответ вида "у нас дача недостроена и исчо много чего" так что нужно чтото делать желающие есть но они не знают друг-друга p.s. кто слышал о тетиньке депутате? я случайно услышал по ТВ, но незапомнил имени Зараз попитаюсь в знайомого дядєнькі-дєпутата, а ти продовжуй думати над гарними ідеями
Юлямпочка Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:30 Автор #9 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:30 та тут не тільки в жін. клуб цю тему варто помістити. якщо чесно--коли була менша, теж про таке мріяла. зрештою. можна зібрати людей, написати офіційний проект від якоїсь громадської організації до міськвиконкому, щоб виділили гроші і приміщення.а приміщення вони зобов*язані виділити для зареєстрованої ГО. лікарів-ветеринарів з любов*ю до тваринок, думаю, в Луцьку знайти можна (навіть один такий є знайомий). залишається проблема-- спонсори.Перше, осінь, мушу тебе розчарувати. НІХТО НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ ВИДІЛЯТИ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ЗАРЕЄСТРОВАНОЇ ГО. Це я тобі, як голова обласної організації кажу. Все решта, можна, навіть можу взятися писати проект. Думаю, над цим треба подумати і зібратися бажаючим.
Forever Autumn Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:39 #10 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 12:39 !!! а яка організація якщо не секрет??хм. ми зараз в довгому і нудному процесі реєстрації нашої ГО (вже 2 місяці вертають документи -- так що недивно, що з вибиванням приміщення проблємс...мдя..о!а давайте попросимо консультацію у нашого лойера)))
Юлямпочка Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 13:18 Автор #11 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 13:18 !!! а яка організація якщо не секрет??хм. ми зараз в довгому і нудному процесі реєстрації нашої ГО (вже 2 місяці вертають документи -- так що недивно, що з вибиванням приміщення проблємс...мдя.. о!а давайте попросимо консультацію у нашого лойера))) Пласт. А ти? Давайте попросимо консультацію . 5 числа, після сесії мені скажуть, що за цьоця вибиває притулок.
Forever Autumn Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 13:32 #12 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 13:32 о. чудово! Роман Шулик теж у Луцькій станиці тепер, здається ))а ми реєструємо братство рицарів
Mondiale Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 15:00 #13 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 15:00 Писалось в "Аверсі" на цю тему. Там ше була фотка пса, з жалібною гримасою. А от показували по СТБ в неділю, десь в 6 годин, прога "Правила Життя" то в Чернігові взагалі всіх собак відстрелюють, і домашніх з ошийниками теж. Люди говорять владі скарги, а їй пофіг. Менталітет. Кошмар! Люди ведуть себе ще гірше тварин. Нажаль
Юлямпочка Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 16:00 Автор #14 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 16:00 о. чудово! Роман Шулик теж у Луцькій станиці тепер, здається ))а ми реєструємо братство рицарівТо шо, будемо збирати бажаючих на каві попередньо?
kvit Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 17:21 #15 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 17:21 http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=102958тел. 80501725869 Олександр Васильович
zaHARE Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 18:31 #16 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 18:31 ЗЫЫ: мне вот интересно, как они будут помечать уже стерилизованных? чтоб потом опять за ней не гоняться Видел в Болгарии,все дворняги бегают с номерками на ушах.Местные сказали,что по номеру можна узнать когда и чем собаку прививали,зафиксированы ли ЧП с участием этой собаки и т.д.Они уже Европа.
Юлямпочка Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 18:46 Автор #17 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 18:46 http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=102958тел. 80501725869 Олександр Васильович Розкажи, хто це, а то позвоню: здраствуйте, я ваша тьотя!
kvit Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 18:53 #18 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 18:53 Я до нього телефонував і попередив, що будуть дзвонити люди нарахунок собак. Тобто він в курсі, що я розмістив його телефон на форумі.
Forever Autumn Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 20:59 #19 Опубліковано 29 Листопада, 2007 в 20:59 То шо, будемо збирати бажаючих на каві попередньо?я думаю можна
Nikos Опубліковано 30 Листопада, 2007 в 13:27 #20 Опубліковано 30 Листопада, 2007 в 13:27 Недавно бачив як по Шопена відстрілювали собак. Трубка + балончик СО2 + шприц. Шо в шприці невідомо, але після попаданя собака пробігла ще метрів зі 100, певне усипляли, а далі ...
Forever Autumn Опубліковано 1 Грудня, 2007 в 08:46 #21 Опубліковано 1 Грудня, 2007 в 08:46 все це свідчить про нашу цивілізованість і гуманність. *лять!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.