Перейти до змісту

той козел який мене сьогодні чуть не збив

oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

Але велосипедист ризикує своїм ЖИТТЯМ і здоров'ям, а воділа - пом'ятою машиною.

А это, простите, личные проблемы велосипедиста. Выехал на дорогу - будь готов расплескать мозг по асфальту. Если жалко серое вещество - думай им.

Ага, раз велосипедист пролітає на червоний (сука), то треба піддати газку, щоб він влупився в авто, щоб пам'ятав. Вірно я тебе зрозумів?

Немає нічого ціннішого за життя і здоров'я. Матюкнуть - так. Догнати, зупинити, дати затріщину - так. В мене первага в русі - "расплєскай мозгі" - ні. Така моя думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

пригадався випадок:

їхали на вишкові на великому перехресті біля переїздів. їхали по головній. летимо, зі сторони Мотора їде панночка-водій, дивлюсь шо вона мене бачить, а гальмувати не поспішає. гальмуємо ми, вона тормозить - махає на нас руками, аж раптом ловить підзатильника від хлопця що поряд сидів. по його жестикуляції ми зрозуміли шо він їй показує хто тут головний і хто кого мав пропустити, кивнули один одному та і роз'їхались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора їду по Дубнівській (біля маслозаводу) я з права біля обочини (не далі ніж 1 метр), а тим часом зліва по зустрічній біля обочини їде на жовто-чорному байку мудило (здається марки Stalion).

В мене швидкість 40-45 км\год, біля заправки Lukoil той "не хороший чоловік" зліва підрізає на заправку, я в шоці :0156: .

Наганяю на виїзді з заправки перед мостом і роблю зауваження : "Навіщо ти підрізав!"

А він: "А шо я зробив?" - жесть ото тупе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Да, на світлофорах стаю не завжди. (не стаю, якщо немає автомобілів з тієї дороги). На великих перехрестях- стаю завжди!!!

2. Правил руху не порушую в інших розділах. І навіть пішоходні переходи-спішуюсь завжди- не раз бачив як це роблять інші.

тому не потрібно по поодиноких випадках розцінювати велосипедистів як тих хто не знає ПДР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора їду по Дубнівській (біля маслозаводу) я з права біля обочини (не далі ніж 1 метр), а тим часом зліва по зустрічній біля обочини їде на жовто-чорному байку мудило (здається марки Stalion).

В мене швидкість 40-45 км\год, біля заправки Lukoil той "не хороший чоловік" зліва підрізає на заправку, я в шоці :0156: .

Наганяю на виїзді з заправки перед мостом і роблю зауваження : "Навіщо ти підрізав!"

А він: "А шо я зробив?" - жесть ото тупе...

нада было дать ему в табло (мозг бы включил)

я эток лет тому сем - десять шол с сыном по тротуару

выходим за угол дома и на нас летит веломудило очень быстро и по тротуару

сын передо мной был я сразу перед ним стал

веломудак среагировал ушол в право

но и я тоже правую руку успел викинуть

итог - веломудило на земле корчился от боли у меня болела рука - долго

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що доброго ти тим зробив? Заробив собі травму? Сумнівна вигода.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що доброго ти тим зробив? Заробив собі травму? Сумнівна вигода.

не ну нарушение было наказано- и справедливо

ну и какоето моральное удовольствие получил :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно щоб наш авто майдан не тільки гайців контролював, а і водіїв неадекватів і щоб права трохи забирали, а в велосипедистів, ті великі і 2-3 гроадскіх робіт тоді і люди навчатьс поважати один одного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно щоб наш авто майдан не тільки гайців контролював, а і водіїв неадекватів і щоб права трохи забирали, а в велосипедистів, ті великі і 2-3 гроадскіх робіт тоді і люди навчатьс поважати один одного

Наш Автомайдан контролює ДАЙ-ців? Не сміши. Коли це було? Колиьс їхав додому після роботи, біля стадіону на горизонтальній розмітці 1.16.1 стояв ДАЙ-цівський Пріус. На прохання ввімнути хоча б синю люстру ДАЙ-єць ніяк не реагував. Під'їхав бус автомайдану, підійшов до мене один з представників з повідомленням, що ось ДАЙ-ці п'яного водія зупинили, нічого не порушують. А другий представник крикнув ДАЙ-цю щоб той ввімкнув люстру аби я не розпинався. Ось і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...