Перейти до змісту

той козел який мене сьогодні чуть не збив

oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Але велосипедист ризикує своїм ЖИТТЯМ і здоров'ям, а воділа - пом'ятою машиною.

А это, простите, личные проблемы велосипедиста. Выехал на дорогу - будь готов расплескать мозг по асфальту. Если жалко серое вещество - думай им.

Ага, раз велосипедист пролітає на червоний (сука), то треба піддати газку, щоб він влупився в авто, щоб пам'ятав. Вірно я тебе зрозумів?

Немає нічого ціннішого за життя і здоров'я. Матюкнуть - так. Догнати, зупинити, дати затріщину - так. В мене первага в русі - "расплєскай мозгі" - ні. Така моя думка.

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

пригадався випадок:

їхали на вишкові на великому перехресті біля переїздів. їхали по головній. летимо, зі сторони Мотора їде панночка-водій, дивлюсь шо вона мене бачить, а гальмувати не поспішає. гальмуємо ми, вона тормозить - махає на нас руками, аж раптом ловить підзатильника від хлопця що поряд сидів. по його жестикуляції ми зрозуміли шо він їй показує хто тут головний і хто кого мав пропустити, кивнули один одному та і роз'їхались.

Опубліковано

Вчора їду по Дубнівській (біля маслозаводу) я з права біля обочини (не далі ніж 1 метр), а тим часом зліва по зустрічній біля обочини їде на жовто-чорному байку мудило (здається марки Stalion).

В мене швидкість 40-45 км\год, біля заправки Lukoil той "не хороший чоловік" зліва підрізає на заправку, я в шоці :0156: .

Наганяю на виїзді з заправки перед мостом і роблю зауваження : "Навіщо ти підрізав!"

А він: "А шо я зробив?" - жесть ото тупе...

Опубліковано

1. Да, на світлофорах стаю не завжди. (не стаю, якщо немає автомобілів з тієї дороги). На великих перехрестях- стаю завжди!!!

2. Правил руху не порушую в інших розділах. І навіть пішоходні переходи-спішуюсь завжди- не раз бачив як це роблять інші.

тому не потрібно по поодиноких випадках розцінювати велосипедистів як тих хто не знає ПДР

Опубліковано

Вчора їду по Дубнівській (біля маслозаводу) я з права біля обочини (не далі ніж 1 метр), а тим часом зліва по зустрічній біля обочини їде на жовто-чорному байку мудило (здається марки Stalion).

В мене швидкість 40-45 км\год, біля заправки Lukoil той "не хороший чоловік" зліва підрізає на заправку, я в шоці :0156: .

Наганяю на виїзді з заправки перед мостом і роблю зауваження : "Навіщо ти підрізав!"

А він: "А шо я зробив?" - жесть ото тупе...

нада было дать ему в табло (мозг бы включил)

я эток лет тому сем - десять шол с сыном по тротуару

выходим за угол дома и на нас летит веломудило очень быстро и по тротуару

сын передо мной был я сразу перед ним стал

веломудак среагировал ушол в право

но и я тоже правую руку успел викинуть

итог - веломудило на земле корчился от боли у меня болела рука - долго

Опубліковано
І що доброго ти тим зробив? Заробив собі травму? Сумнівна вигода.
Опубліковано
І що доброго ти тим зробив? Заробив собі травму? Сумнівна вигода.

не ну нарушение было наказано- и справедливо

ну и какоето моральное удовольствие получил :_07:

Опубліковано

потрібно щоб наш авто майдан не тільки гайців контролював, а і водіїв неадекватів і щоб права трохи забирали, а в велосипедистів, ті великі і 2-3 гроадскіх робіт тоді і люди навчатьс поважати один одного

Опубліковано

потрібно щоб наш авто майдан не тільки гайців контролював, а і водіїв неадекватів і щоб права трохи забирали, а в велосипедистів, ті великі і 2-3 гроадскіх робіт тоді і люди навчатьс поважати один одного

Наш Автомайдан контролює ДАЙ-ців? Не сміши. Коли це було? Колиьс їхав додому після роботи, біля стадіону на горизонтальній розмітці 1.16.1 стояв ДАЙ-цівський Пріус. На прохання ввімнути хоча б синю люстру ДАЙ-єць ніяк не реагував. Під'їхав бус автомайдану, підійшов до мене один з представників з повідомленням, що ось ДАЙ-ці п'яного водія зупинили, нічого не порушують. А другий представник крикнув ДАЙ-цю щоб той ввімкнув люстру аби я не розпинався. Ось і все.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...