Перейти до змісту

прошу поради

монах

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

купила людина телефона.цілі сутки питань не було в неї.через сутки каже шо поломаний.купувався з рук в руки.перевіряли при покупці.зара угрожае мвс.телефон б.у китай.шо може доказати?и як ласково послати?

Опубліковано

зара угрожае мвс.телефон б.у китай.шо може доказати?и як ласково послати?

Розшифруйте це речення.... а то мвс-китай-послати якось не сходиться. Чи то лише в мене?!?!

ПС. Хоча шансів повернути гроші і так мало...

Опубліковано

телефон бувший у використані.марка копія iphone 5.під час покупки все робило без проблем.через сутки після покупки каже шо не робочий.грозиться міліціею

Опубліковано

за манібек домовлялися? телефон поламався у покупця, б\у товар поверненню по закону не підлягає, тому сміливо кажіть що не моя провина що він у вас поламався, потрібно було купувати новий, щоб мати гарантію, а так від цього ніхто не застрахований...

Опубліковано

скоріше за все не буде ніякого мвс, хіба мо родич прийде полякати

а якщо буде - то не морозьтесь, йому треба буде довести що це ваша вина... а я навіть не уявляю як це зробити

Опубліковано

Чомусь не відкидаю варіанту що телефон був з вадами, і його спихнули швиденько, а тепер кажуть "нічого не знаю"

Опубліковано

По-перше, на місці покупця треба було обумовити термін для манібека. Але навіть якщо цього зроблено не було, поставте себе на його місце. Ви купили річ, і на наступний день вона вийшла з ладу. Дивно, правда?

Опубліковано

якщо ви про манібек, не домовлялися і не писали розписку з підписами, то не парся, і я думаю, що китайський телефон не коштує 800 грн щоб за нього піднімати МВС

Опубліковано

в мене був випадок.купив новий iphon 4 китай.на наступний день прошивка злетіла.посидів в неті 10 хвилин.позвонив до продавця зустрілися замінив прошивку робив 7 місяців ше покі не втопив.то хоть новий був.

Опубліковано

дякую всім за допомогу.тема закрита.

покупець при зустричі приніс телефон який продавав я йому.в том телефоні не збігаеться імей.телефон приволок не мій.

Опубліковано

Деньги у него насильно ни кто не забирал, если не было договора про манибэк то пусть пожинает свои плоды, ну это в случае если в телефоне нету конкретного брака

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...