Перейти до змісту

Категорія "С". Треба швидко і недорого отримати.

Zefirka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Їздити вмію і на транспорті більше 3,5 тон, маю категорію Б. 3 роки стажу вже є. Треба з мінімальними зусиллями і затратами отримати категорію Ц. Як? Розцінок і сроків автошкол тепер не знаю. Розцінок "на лапу" також не знаю.

Вибачте якщо не в той розділ. Якщо так - то перенесіть будь-ласка.

Опубліковано

Їздити вмію і на транспорті більше 3,5 тон, маю категорію Б. 3 роки стажу вже є. Треба з мінімальними зусиллями і затратами отримати категорію Ц. Як? Розцінок і сроків автошкол тепер не знаю. Розцінок "на лапу" також не знаю.

Вибачте якщо не в той розділ. Якщо так - то перенесіть будь-ласка.

в автошколу - вчитись.

Опубліковано

Немного не в тему но хотел узнать где можно получить СЕ? Только ездить не на камазе с прицепом?

Автошкола біля київського майдану! Не дорого, але там довго набирають групу, я теж хочу здати, давайте зберемо хоча б 4-5 людей та підемо вчитись.....

Опубліковано

так.. зараз водночас станемо ідеальними європейцями.. нашу націю не змінити

Опубліковано

нові категорії? с1 точно не було.. треба ганяти на газелі з коробкою.. певно до 7 тон

Опубліковано

нові категорії? с1 точно не було.. треба ганяти на газелі з коробкою.. певно до 7 тон

На газелі з коробкою в нас співробітник їздив на В категорії, бо вона була до 3.5 тон. Думаю і вам буде достатньо В категорії.

Опубліковано

Категорія "С" від 7 т.

Категорія "С1" від 3.5 до 7т.

під його запитання підходить тільки C1 3500<M<7500 кг

Опубліковано

Я навчався в учкомбінаті на Київській. 12.06.2014 отримав посвідчення. Власне вартість навчання 3900 + заправка газом (близько 1000, але слід враховувати, що ціни на все ростуть). Їздити будеш на ЗІЛові (третя передача на низькій швидкості інколи вискакує :) ) Я здавав сам, теорію здав лише з другого разу. Питання більш-менш нормальні в тестах, але є 2-4 питаннь в кожному білеті... мудровані до неможливого. Да і прямо в автошколі пропонують все "порішать за 630 наших тугриків(навть не шифруються). Але люди не давайте і не берітьвзяток. ПАМ'ЯТАЙТЕ, нам потім з цими хабарниками по одним і тим самим дорогам їздити.

Опубліковано

на легкову знаю що 3600 + медична справка .

поки вагаюсь .. теорії вдосталь знаю.... а вот практики - (завжди разні машини) трохи тяжко ...

Тому думаю чи вчитись - чи купити.

Опубліковано

От навіщо мені заново проходити ту теорію і практику для водіння авто по тонажу, майже тому самому на якому я за баранкою зараз? Вмію, можу, правила знаю, слідую їм. То чого мені викидати тих 4+ к на вітер? Краще я пропущу те що я слухав і те що я вже знаю, скорше отримати права і не іпати собі і ще комусь мізки, а просто дати в 2 рази менше бабла, яке я б просрав в автошколі і зробити себе і ще когось задоволеними.

З.И. Харе, правєднікі, говорити про хабарі, а точніше їх засуджувати. Всі дають на лапу, всі.. Окрім тих, кому це непотрібно.....

Опубліковано

От навіщо мені заново проходити ту теорію і практику для водіння авто по тонажу, майже тому самому на якому я за баранкою зараз? Вмію, можу, правила знаю, слідую їм. То чого мені викидати тих 4+ к на вітер? Краще я пропущу те що я слухав і те що я вже знаю, скорше отримати права і не іпати собі і ще комусь мізки, а просто дати в 2 рази менше бабла, яке я б просрав в автошколі і зробити себе і ще когось задоволеними.

З.И. Харе, правєднікі, говорити про хабарі, а точніше їх засуджувати. Всі дають на лапу, всі.. Окрім тих, кому це непотрібно.....

якщо права при навчанні вартують 4000грн, тоді навіть не надійся за 2000 їх купити. виложиш ті самі 4000, або ж більше.

тепер розумієш в чому підвох, чому тут всі пишуть про нормальну здачу?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...