Перейти до змісту

Розвал-сходження на автомобіль

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Потрібно робити розвал- сходження на автомобіль, так як при повороті чути піск колес. Поставив нову резину і на ній на однму колесі видно зкраю ніби як потертості не великі. Заїжджав на сервій, той що біля "Манго" там мені сказали потрібно міняти все (тягі, накінечники і так далі) Сума виходить досить пристойна. Я сам перевірив тягі то вони трішки "ходять". Скажіть невже мені ніяк не можна зробити розвал-сходження ??? І скажіть де роблять добре.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно робити розвал- сходження на автомобіль, так як при повороті чути піск колес. Поставив нову резину і на ній на однму колесі видно зкраю ніби як потертості не великі. Заїжджав на сервій, той що біля "Манго" там мені сказали потрібно міняти все (тягі, накінечники і так далі) Сума виходить досить пристойна. Я сам перевірив тягі то вони трішки "ходять". Скажіть невже мені ніяк не можна зробити розвал-сходження ??? І скажіть де роблять добре.

Дякую.

Заїдь до мене на діагностику. Що треба поміняємо а потім на розвал.

Бо розвал з поганою ходовою - гроші на вітер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А куди під'їхати ? Накінечники на моє авто не знайти, а реставрація як мені сказали тяне за собою величеньку суму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А куди під'їхати ? Накінечники на моє авто не знайти, а реставрація як мені сказали тяне за собою величеньку суму.

А яке таке в тебе авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Opel rekord 1986

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заїдь до мене на діагностику. Що треба поміняємо а потім на розвал.

Був у вівторок на *Вулкані*, біля Глобуса. Робили ходову. Діагностика, заміна задніх амортів, реставрація (лівий накінечник...), розвал. Заплатив 1700 грн. Аморти потянули по 560 - 1 шт, остальне робота. Дали гарантію на реставрацію 50к або 1 рік пробігу, кожен місяць перевірка безкоштовно. На СТО бачив станки, так що є надія що дійсно реставрували. Але роботою не задоволений, передні колеса як постукували - так і далі стукають(((

Бо розвал з поганою ходовою - гроші на вітер

Це правда, нічого з цього не вийде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також їздив біля глобуса, там є якийсь сервіс (2 чи 3 гаража) можливо той "вулкан". Мені там казали що реставрація, робота, розвал 1000-1100 грн. Багато чи ні я незнаю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поїдь до Женіка на ГПЗ там якраз 20 років ходовою займаються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Женіка я чув , що він робить добре, але дере гроші капєц.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Женіка я чув , що він робить добре, але дере гроші капєц.

Краще 1 раз заплати і не пар мозги. Я на карбюратор повівся на ціну у 100 грн - вже місяць маю проблему. Заслонка повністю не відкривається, іде більший розхід і ще той горе карбюраторщик морозиться(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо тобі все дорого, то зроби сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да я готовий впринципі заплатити нормальну суму, головне щоб зробили та служило. У середу заїду на діагностику до глобуса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да я готовий впринципі заплатити нормальну суму, головне щоб зробили та служило

Я коли їду з ходовою то розраховую від 2к, по моєму це нормально.

Davids, в тебе що за СТО, чи ти в гаражі робиш? Кинь телефон, може коли і заскочу, робота є. Все залежить від тебе, точніше від якості роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І мене цікавить що це за СТО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Andreyxxx, тобі треба приводити машину в порядок. Поскрипування при повороті керма інколи завершуються так

ac088bu-480.jpg

Краще не поскупитися, раз нормально зробити якісними запчастинами, а потім їздити у своє задоволення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реставрація рул након і шаров опор на Вулкані по 120 грн. У Женіка 100грн і 150 відповідно, причому зняти поставити безкоштовно. Біля авіазаводу робив по 150грн. Дешева запчастина ходить 5т км, дорожча 30 - 40т км або 2 роки. Реставрована 4 роки. Все досить приблизно. Але рульові тяги не всі радять реставрувати, може бути більша нагрузка на рейку. Я реставрував в 2008 дві тяги. В 2010 одну знову, мабуть неудачно зробили і до цих пір все гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автомобілісти на мою думку частіше економлять там де не треба економити, от на супер-пупер акустику потратити купу грошей, щоб глушити потім звуком дівчат в салоні грошей не шкода, а от на ходову шкода, а потім дивуються що в екстримальній ситуації щось відказує. і не рахують грошей скільки потім обійдеться от ця економія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про акустику це вірно підмічено. А ще дибільні наклейки типу АК 74 і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Має хтось номер Женіка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Має хтось номер Женіка?

050-862-24-17

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За цим номером накінечники не реставрують нажаль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

Підкажіть, будь ласка, де завтра можна зробити розвал-сходження?

На "Владарі" робив, але вони, здається в суботу не працюють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pribalt Service в суботу працює до обіду. Там роблять 3D розвал-сходження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую.

Привіт, нарахунок діагностики ходової можу допомогти, мої друзі роблять мої автівки. А за комп"ютерний Р/С можу домовитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, будь ласка, де завтра можна зробити розвал-сходження?

На "Владарі" робив, але вони, здається в суботу не працюють.

В суботу зробити не получилось. Запасався на вівторок. Сьогодні все чітко зробили. Обійшлася процедура в 150 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...