Перейти до змісту

Доставка презентів у Луцьку

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Які в Луцьку є служби доставки подарунків, квітів - тобто, дав кур'єру адресу, букет - і вперед! Кажуть, таксисти таким займаються. Але чи всі? Чи, може, є якась "спецкур'єрська" контора?

Опубліковано

здається мені, що що стосується квітів, то таким займається контора на зупинці біля ЗАГСу.

а щодо цього-- просто глянь в довіднику будь-яку кур*єрську службу.

Опубліковано
здається мені, що що стосується квітів, то таким займається контора на зупинці біля ЗАГСу.

Да, я теж щось таке чув... "Лілі-лайн" вроді називається

а щодо цього-- просто глянь в довіднику будь-яку кур*єрську службу.

Фіг там. В довідниках є пара кур'єрських служб - але всі вони "заточені" під масову доставку кореспонденції.

Опубліковано
Які в Луцьку є служби доставки подарунків, квітів - тобто, дав кур'єру адресу, букет - і вперед! Кажуть, таксисти таким займаються. Але чи всі? Чи, може, є якась "спецкур'єрська" контора?

Я пару раз користувався послугами магазину "Троянди волині" на північному. Купуєш букет і доплачуєш за таксі їм (ну може в них вже своя машина є... не знаю). Думаю, що якщо до квітів ще щось в нагрузку дати, то вони згодяться і подарунок привезти.

Опубліковано

Цивілізованої організації, яка цим займається немає. Мені коли потрібно було то я домовлявся з таксистами, але не кожен з них за таке візьметься.

P.S. Хто має кошти може відкрити собі фірму і заробляти на цьому. Справа прибуткова, бо сам знаю чимало людей які б користувались такими послугами :D

Опубліковано

ІМХО - фірму відкривати не треба, будь-який підприємець чи підприємство, де є кур'єри, або якась своя внутрішня служба доставки (магазини по продажу техніки, піцерії, і т.д.) - могли б надавати такі послуги.

Добре, звертатимуся до таксистів.

Опубліковано

Да, я теж щось таке чув... "Лілі-лайн" вроді називається

Я там замовляв доставку квітів, правда декілька років назад, тоді було 5грн., зараз може 10-15.

Обговорюєш який має бути букет, можна відразу на місці у відкриточку до того букета попросити написати потрібний текст.

Ну і кажеш дату, час і місце доставки.

Опубліковано

на пр. Перемоги, 12 зупинка історичний факультет "Квіткова Галерея"

- Букети

- Композиції

- Кераміка, скло

- Декори, подарунки

- Фітодизайн

- Оформлення урочистостей

- Квіткова пошта

тел. 3-15-67

моб. 8-050-198-58-53

8-050-541-22-30

8-067-361-06-55

Опубліковано

На Північному базарчику біля "Глобуса" є також флорист-кантора, яка при потребі може зорганізувати доставку їхньої продукції по адресату, але інформації вже і так досить...

Опубліковано
Дякую всім, хто відгукнувся!

нем азащо заходьте на UFL.UA чи FLOVERS.UA І замовляйте на здоровья можна анонімно

круто випробувано взакалі класно *kiss_loves*

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...