Перейти до змісту

Лото / МСЛ / УНЛ

yuraa

Реально виграти ?  

33 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мені тут дуже став цікаво. багато людей у нас купують лотореї. Хто і скільки вигравав? Цікаво, чи є щасливчики, які можуть поділитися своїм азартним досвідом. Сам час від часу граю в Кено, Лото-Максима, Суперлото, серйозних виграшів поки непопадалось, максимум 100грн.

Опубліковано

Мені тут дуже став цікаво. багато людей у нас купують лотореї. Хто і скільки вигравав? Цікаво, чи є щасливчики, які можуть поділитися своїм азартним досвідом. Сам час від часу граю в Кено, Лото-Максима, Суперлото, серйозних виграшів поки непопадалось, максимум 100грн.

не цікаво підбити витрати наскільки в мінусі.......?

Опубліковано

трішки грав .але зараз зовсім відрікся від цього . виграш був і 20 і 50 і 140 ... програши були 30 50 і 150 ... чесно кажучи баш на баш ... (грав ті що стираються ... від 10 перлин і до сімки і шалений перець і ще якась фігня ... )

Опубліковано

не цікаво підбити витрати наскільки в мінусі.......?

Мінус пристойний. Зазвичай при ставці на 20грн., реально повертаються 5-10 грн. і то не завжди.

Опубліковано

Лотерея - це додатковий податок на людей, в яких погано з математикою, а також точний спосіб підрахувати кількість оптимістів у країні. Моя максимальна удача - це виграш 100грн. по акції шоколаду "Корона". Купив шоколадку, зареєстрував код, через кілька днів приходить СМС-ка "Ви виграли 100 грн.". Отакий от я везунчик. Лотереї ж не купую, гроші на вітер. Хоча мій дядько ще за часів Союзу виграв у миттєвій лотереї "Спринт" аж цілий ВАЗ-2105. До цих пір їздить.

Опубліковано

Знайомий розказував, як його друг з Луцька, кілька років назад виграв 3млн. грн. в Лото Забаву. Відкрив фірму і зараз живе на ті гроші.

Опубліковано

От і живе азарт\ажіотаж на легендах\розповідях\чутках про знайомих\рідних\друзів і собі тако вже хочеться виграти бабла\квартиру\машину... :)

Цікаво, який % коштів виручених з продажу лотерей, державний монополіст віддає щас_ліфчикам на виграші.

Опубліковано

недавно десь чув що в Ізраїлі двічі в прямому ефірі в лотерею випали ті ж самі кульки. Або ефір такий, або кульки зачаровані, але вірити лотереям не варто.

Граю в усілякі спортпрогнози, там є відчуття що все чесно ))

Опубліковано

часто граю миттєві лотереї, правда більше 100 грн не вигравав. також частенько ставлю в спортлізі, інколи виграю, правда ставлю небагато, найбільше виграв десь 250 грн в спортлізі. Раніше постійно грав лото-забаву, быльше 1 лінії не виграв, зараз рідко забаву граю. час від часу балуюсь мегалотом, але теж багато не виграв. Загалом думаю виграти можна і реально але треба мати велику удачу))

Опубліковано

Працював років 10 тому на МСЛ. Грав 4 рази - подарували "Забаву". 2 рази виграв по 4 грн (вартість білета 4 грн).

• 6 місяців потому...
Опубліковано

найбільший шанс виграти це - спортліга. Максимальні виграші були 4800грн (з 10 грн), 3700грн ( з 35грн), і багато разів від 400 і до 1500грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...