Перейти до змісту

Потрібна дівчина.....

Barugan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю молоду дівчину хоча і жіночка за 30 також мені допоможе, яка знає іноземну мову.....бажано французьку, ну і німецька також)))) :0006: ні в якому разі російська!!!! шкода студентки з інязу вже по домам розїхались(((((( :0005:

Опубліковано

є знайома, яка розмовляє по обох мовах (вільно), працює викладачем в одному з університетів Луцька. Можу дати номер телефону.

p.s. за 30, одружена, є діти :_07:

Опубліковано

Шукаю молоду дівчину хоча і жіночка за 30 також мені допоможе, яка знає іноземну мову.....бажано французьку, ну і німецька також)))) :0006: ні в якому разі російська!!!! шкода студентки з інязу вже по домам розїхались(((((( :0005:

а що ти з нею хочеш робити по французькі чи по німецькій ???

Опубліковано

вот шо інТєрєсно шукаю дівчину... а пишуть одні мальчІкі...... :0165: Уточню, цікавить 1. Наскільки вона складна у вивченні? 2 Наскільки складна вона у правописанні? виникла необхідність знати хоча б елементарний рівень, щоб орієнтуватись серед населення в місті. Вот і шукаю людину яка порадить.

Опубліковано

німецька, французька ... наскільки важко ... Знаю випадки коли пацани під час служби в Афганістані за пів року "сносно" могли спілкуватися на пушту. І це при тому, що їх там цьому ніхто спеціально не вчив. Жизнь заставила.

Опубліковано

німецька, французька ... наскільки важко ... Знаю випадки коли пацани під час служби в Афганістані за пів року "сносно" могли спілкуватися на пушту. І це при тому, що їх там цьому ніхто спеціально не вчив. Жизнь заставила.

я таке знаю, але хочу мати уявлення що мене чекає...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...