Перейти до змісту

Кухня, де краще замовити \ купити?

DMK

Рекомендовані повідомлення

Дойшли до ремонту кухні, шукаємо, де краще придбати \ замовити кухню. Як краще? Замовити у майстрів, які роблять самостійно, чи вже готову? Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Готову Дімон , готову . сходи в мадот подивись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми замовляли у майстрів, дивились звичайно журнал, її робили під замовлення, потім приїжджали і складали самостійно. Вийшло гарно, можна звичайно і купити нову, НО! яка ж вона нова коли стоїть у магазині на вітрині, хіба що на складі є готова. Я б радив щоб майстри зробили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ до мадота. хлопці там роблять на славу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую меблевий комбінат на Ковельській.

Зробили якісно, в терміни і недорого. Рахують не за метр погонний, а за кожен виріб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовляла в Мадоті. Прийшли, заміряли, підготували декілька ескізів, врахували всі побажання, зробли добре. Рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Готову купити простіше, але ж там навряд чи, врахують нюанси твоєї кухні. І "допилювати" прийдеться самому її, під себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

+ до мадота. хлопці там роблять на славу.

А до кого на мадоті звертатись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовляла собі кілька років тому на волі між будинком природи і знанням, там таке червоне велике оголошення в дворі з номером телефону, сподобалося. Буду ще там брати. Тоді мені зробили за моїми потребами (глибшу) і самі привезли, встановили, все під рівень вирівняли, навіть після себе поприбирали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...