Перейти до змісту

Пропонується експеримент. Ви за чи проти?

phantom

79 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

:_07: :_07: :_07::0130: отак з ними падлюками всіма :0130::_36::_39:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь

то дійсно так важливо скільки у людини плюсиків на форумі? треба було в опитуванні третій варіант відповіді додати типу "та що мені та карма"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то дійсно так важливо скільки у людини плюсиків на форумі? треба було в опитуванні третій варіант відповіді додати типу "та що мені та карма"

звичайно, якщо в людини -200 ...значить шота не так.....троль ще той :0161:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора, бля, для особливо "одрарьонних" і "обідчивих" організувати пісочницю <_<

Набрав +200 - можеш постити в інших темах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба щоб при кармі -200 автоматично блокувався аккаунт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа в тому, що для багатьох геймерів борда і є,.. не що іншим, як - азартною грою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа в тому, що для багатьох геймерів борда і є,.. не що іншим, як - азартною грою.

які ставки? який профіт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи підтримуєте ви ідею описаного нище експерименту?

й@6аний стид

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи підтримуєте ви ідею описаного нище експерименту?

й@6аний стид

з язика вкрав)))) сто літ тут не була, зайшла, почитала, ох"їла і сформулювала мисль))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут мысль пришла ) давайте сделаем тотализатор с кармой? Какие то игры на карму? )) :0032:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороша думка ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

phantom, ти або заздрісне гівно, або я не знаю.

Зайшов до тебе в профіль, подивився, як ти людей мінусуєш. Направо і наліво, за цілком пристойні публікаціїї. Наприклад, чим тобі цей пост не вгодив, що ти його замінусував? Чи цей? Або ось цей? Хороші публікації. От тільки в тебе якась антипатія до їх авторів - тому ти не можеш пройти повз, щоб тихцем не насрати.

Складається враження, що чужі плюси в кармі на тебе погано впливають. Що, як бачиш в когось вищу карму, ніж у тебе - то тиск підвищується? Голова паморочиться? Глисти активізуються?

Репутація на борді має як негативи, так і позитиви. Негатив карми - це те, що у високорепутаційних носіїв безпідставно може підвищитися самооцінка, снобізм, відчуття вседозволеності, зневажливе ставленя до нових користувачів борди. Буває. Щоправда, досвід показує, що люди, які заробили високу репутацію, здебільшого виправдовують здобуту повагу, в т.ч. ставленням до новачків.

Але позитиви куди більші: віртуальна репутація все-таки відображає характер людини, порядність, рівень поваги до особи. Зрештою, це показник онлайн-адекватності користувача.

Якщо тобі не дає жити чужа репутація - це проблема не борди. Це проблема твоя. До психолога, phantom, до психолога! Бо запустиш - то доведеться до психотерапевта йти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

phantom, ти або заздрісне гівно, або я не знаю.

Зайшов до тебе в профіль, подивився, як ти людей мінусуєш. Направо і наліво, за цілком пристойні публікаціїї. Наприклад, чим тобі цей пост не вгодив, що ти його замінусував? Чи цей? Або ось цей? Хороші публікації. От тільки в тебе якась антипатія до їх авторів - тому ти не можеш пройти повз, щоб тихцем не насрати.

Складається враження, що чужі плюси в кармі на тебе погано впливають. Що, як бачиш в когось вищу карму, ніж у тебе - то тиск підвищується? Голова паморочиться? Глисти активізуються?

Репутація на борді має як негативи, так і позитиви. Негатив карми - це те, що у високорепутаційних носіїв безпідставно може підвищитися самооцінка, снобізм, відчуття вседозволеності, зневажливе ставленя до нових користувачів борди. Буває. Щоправда, досвід показує, що люди, які заробили високу репутацію, здебільшого виправдовують здобуту повагу, в т.ч. ставленням до новачків.

Але позитиви куди більші: віртуальна репутація все-таки відображає характер людини, порядність, рівень поваги до особи. Зрештою, це показник онлайн-адекватності користувача.

Якщо тобі не дає жити чужа репутація - це проблема не борди. Це проблема твоя. До психолога, phantom, до психолога! Бо запустиш - то доведеться до психотерапевта йти.

Я просто з цією кармою граюся. До речі - зверни увагу: я не лише мінусую, а й плюсую. І якщо я не помиляюся - набагато більше ніж мінусую :)

Yarchik, переживаєш за карму :)

?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто з цією кармою граюся.
Ой відчуваю, що зараз почнуть твоєю кармою "гратись" ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто з цією кармою граюся.
Ой відчуваю, що зараз почнуть твоєю кармою "гратись" ;)

Не маю нічого проти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, переживаєш за карму :)

Воїн, який хвилюється, подібний

Хвилі, що врешті розіб'ється об скелю.

Гівно не заставить переживати самурая.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Репутація на борді - це, як я вже писав, ознака адекватності користувача в онлайні.

Можна провести паралелі. Наприклад, є під'їзд. У під'їзді живе з двадцяток сімей. В одних перед дверима завжди чисто, підметено, помито.

В інших під порогом може стояти старе взуття, якась тумбочка під порогом.

Хтось за дверима зробив міні-склад всякого малопотрібного причандалля.

В когось завжди брудно і смердить.

Ще хтось не пошкодував грошей і пофарбував коридор свого поверху.

Хтось виставив біля своїх дверей два вазони.

У когось вже другий рік під дверима стоїть дитяча коляска.

Всі - різні, але ніхто не заважає одне одному жити.

Але тут появляється якесь чмо, яке насцить в ліфті і перед чиїмись дверима. Перед іншими чужими дверима витре брудне взуття об чужий килимок. Кине у вазон недопалок. Залишить пляшку з-під пива біля дитячої коляски. Викрутить лампочку на чужому поверсі. Спалить вимикач чи чиюсь кнопку дзвінка.

А коли це чмо зловлять чи візьмуть за яйця - воно скаже:

Вічна і нескінченна тема чистоти й порядку :) Хтось за (як правило, це ті, хто любить прибирати), хтось проти (як правило, це ті, хто прибирати не любить і кому ліньки навіть власну дупу помити, або кому чистота реально пофіг, бо він не відчуває, як від нього смердить, хоча таких звичайно мало). ... Тому, спало на думку запропонувати провести експеримент. Наприклад на тиждень відмовитися від прибирання. І поспостерігати, що це дасть? Як вам ця пропозиція?

Це я перефразував ось це:

Вічна і нескінченна тема "рєпи" :) Хтось за (як правило це ті у кого вона висока), хтось проти (як правило це ті у кого вона низька і кому не вдається підняти її на "належну висоту", або кому вона реально пофіг, хоча таких звичайно мало). ... Тому, спало на думку запропонувати провести експеримент. Наприклад на тиждень відмовитися від карми. І поспостерігати, що це дасть? Як вам ця пропозиція?

Так, паралель, можливо, і не зовсім паралельна. Але заздрісність топікстартера демонструє його приналежність до "правильних, щирих" українців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, не читав, що ти там написав :), але якщо тобі так легше - хай буде так ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, не читав, що ти там написав :), але якщо тобі так легше - хай буде так ... :)

1384891985_1285889429.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для чистоти експерименту дане опитування потрібно було створювати не у Флеймі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По темі:

булоб не погано, припустим при наводі курсору мишки на репу, бачти в якому розділі юзер отримав найбілЬШе плюсів І Мінусів

Лишній раз перелистати теми не помішає <_< .

Офф:

Наприклад, є під'їзд. У під'їзді живе з двадцяток сімей.

Доречі, Ярчік, як там твої сусідки, не шумлять більше? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому, спало на думку запропонувати провести експеримент. Наприклад на тиждень відмовитися від карми.

Можете мені все це діло обнулити, мені все одно. І зробити так, щоб ніхто не зміг мене підтримати і плюсанути. Я беру від форуму те, що мені потрібно а також висловлюю свою думку - на цьому і все.

Ви - здорова людина :) Надмірна залежність від чужих оцінок є свідченням заниженої самооцінки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1384891985_1285889429.jpg

Я просто не люблю конфлікти. Накидатися на інших ні з того ні з сього з образами - не мій стиль :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, твій стиль - в ничку мінусувати, в надії, що юзер не взнає, кому завдячує несподіваним мінусом :)

Херове кунг-фу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а что вы ожидали от извращенца ))) он такой )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...