Перейти до змісту

Джинси Colin's. Хто купував?

Dorothy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я собі в штатах купив джинси левіс за 60 баксів в брендовому магазині. і це в сезон, коли знижок толком немає. а були б знижки, було б і за 40 доларів, і може навіть за 25. якість відмінна.

порахуйте скільки це в гривнях.

А це де ви такий брендовий магазин знайшли? Адресу не підкажете?

на даний момент територіально знаходжусь у США, тому тут з цим проблем немає.

На жаль, в Україні такого магазину не знайшов, натомість бачив бутіки П. підприємців у Києві, котрі таскають розпродажні джинси із США і продають в 5-10 разів дорожче, ніж купили. Тобто, продають-то вони якби оригінал і хорошої якості, але платити 100 баксів (мінімум) за джинси, куплені за 20, це трошки перебор.

деколи фартить потрапити на нові фірмові джинси в секондах. але це має дуже підфартити)

Опубліковано

А це де ви такий брендовий магазин знайшли? Адресу не підкажете?

я декілька раз купував тут

якщо вірити вікі то і Левіс і Ренглер свої виробництва з початку 2000-х років перенесли в Мексику

на лейбах написано - американське виробництво в Мексиці

якість супер !

четвертий рік ношу ось такі

Опубліковано

Otto Kreer,для США и Украины эти джинсы делают совсем разные как и все остальное

Вы меня порадовали, значит у меня настоящие американские джинсы !

Я не покупал напрямую в магазине в Америке.

Алгоритм покупки - украинская фирма посредник имеет чела в Америке который делает все закупки на месте и отправляет товар на Украину.

Кстате, конкретно по Левисам то на сайте написано - НЕ ОТПРАВЛЯЕМ за пределы Америки.

Опубліковано

Otto Kreer,для США и Украины эти джинсы делают совсем разные как и все остальное

Вы меня порадовали, значит у меня настоящие американские джинсы !

Я не покупал напрямую в магазине в Америке.

Алгоритм покупки - украинская фирма посредник имеет чела в Америке который делает все закупки на месте и отправляет товар на Украину.

Кстате, конкретно по Левисам то на сайте написано - НЕ ОТПРАВЛЯЕМ за пределы Америки.

Ну цеж для американчиків написано :)

Опубліковано

в нас в Луцьку як правило в брендових шопах продають фуфлобренди (підробки), по космічним цінам, або продають не підробки, але товар стоковий, або взагалі залежаний десь неясно де, тому дійсно купити щось якісне в Луцьку проблема, навіть немає гарантії того що купивши за "дорого" ви це не викините завтра, післязавтра.

треба ще браи до уваги те, що є люди на яких одежа просто "горить", хтось ту саму річ буде ноисити рік, в когось та сама пропаде за пару місяців.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...