Перейти до змісту

Де ви купували свій мобільний?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
я в вівторок планую купити новий телефон... де і який -- не скажу, щоб не зглазити :lol:

Ну а коли придбаєш, то вже може тоді поділишся радістю з народом...

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

А я всі телефони, крім останнього, купував в Польщі. Через авторизовані центри - 3 шт, на базарі - 1шт, через інтернет-аукціони - 2шт. Останній купив в АЛЛО, але то ще тільки 2 тижні, поки що немає про що нарікати, подивимося. Всі телефони служили нормально, але мінялися по часу на новіші моделі. Перевага надавалася Сіменсу, Еріксону+Соні, Моторолі.

Опубліковано

Свій телефон брав б/в у знайомого. Працює без нарікань вже третій рік. Нема охоти міняти :-)

Батькові брав в "Фуршеті" точка "Нью тон". Зразу гарантії не виписали, сказали через день зайти. Тягнулося те все десь з місяць. Лишав свій номер телефону. Раз передзвонили, але в той день в мене не виходило прийти. Прийшов через день - гарантії немає. Записала номер ще раз. На цей раз передзвонили і все було готове. Сам ж телефончик працює добре.

Дівчата там нічого так - можна заходити :-)

Опубліковано

Ericsson R320s - купляв ггг))) у діфото,коли він ще збирався мобілками торгувати )))

SonyEricsson T300 - у *Телефорумі*

SonyEricsson Z600 - під заказ у *Телефорумі*

SonyEricsson P910і - під заказ у *Телефорумі*

Toshiba Portege G900 - буду замовляти там же )))

Опубліковано

Ну от я і купив. Nokia N95 8Gb. Купував в Київстаровському магазині "sv com". До речі, це фактично той же "Телефорум", начальство там одне і те ж :)

Опубліковано
Ну от я і купив. Nokia N95 8Gb. Купував в Київстаровському магазині "sv com". До речі, це фактично той же "Телефорум", начальство там одне і те ж :rolleyes:

Да )) Вова молодець )) вміє дістати цікаві речі )))) Ще б мені Тошибу дістав би за пристойну ціну то я б теж щасливий був би )))

Опубліковано

Перший світ телефон купив десь 2,5 роки тому в якомусь магазині( в Камінь-Каширську, там ще колись жив) Siemens C65 працє до цього часу без глюків(в баті) тому що з німеччини неразу на ремонті небув тільки батарею міняв бо вбив частим користуванням і неправильною зарядкою. Останні 7 місяців користуюсь Siemens SXG75 можливо апарат не з найкращих але на відміну від деяких телефонів по 2 тис грн і більше має GPS(яким якщо чесно не користуюсь) і хороший хоч і не голосний (без рипіння) звук. Порівнював з k750і звісно ерік добре грає але рипить страх порівняно з SXG75. Але один недолік є в цього телефона це те що дось ненадійні прошивки(раз довелось міняти через глючену флешку на 512(паленим смерділа зараза) от заглючив, поміняв на 1гб робить нормально).

Опубліковано

перший мій телефон був Sony J70 (2003) :rolleyes: ...купував на варшавці в магазині (як називається не помню). Далі був Samsung C100 (2004), брав у знайомої, а ще Nokia 7610, Nokia 6300, Nokia 8600 Luna(брав для друга :) ), зараз Nokia 3250 брав у Телефорумі як і остальні :) Надалі теж там буду купувати

Опубліковано
це фактично той же "Телефорум", начальство там одне і те ж :)

тобто Жуган :rolleyes: ....і як тобі Nokia N95 8 Gb, краща за попердню N95

Опубліковано
це фактично той же "Телефорум", начальство там одне і те ж :dont:
тобто Жуган :smile3:
і все то ви знаєте... :smile3:

Володі - мої величезні респекти і вдячність за те що завжди продає нормальні речі за нормальною ціною! Думаю що я ще довго буду його клієнтом :)

....і як тобі Nokia N95 8 Gb, краща за попердню N95
швидша, дисплей більший, якість зборки краща, немає люфта половинок, та і виглядає вона в чорному кольорі цікавіше. Потім детальніше опишу у відповідному топіку, як доберусь до нормальної клави, бо за кермом писати не зручно :)
Опубліковано
До речі, це фактично той же "Телефорум", начальство там одне і те ж

странно... очень...

когда sv com уже был полноценным дилером Киевстара и имел сеть магазинов в Киеве и Украине, у Володи было пару точечек на Варшавке... он так шифровался??? :)

Опубліковано
До речі, це фактично той же "Телефорум", начальство там одне і те ж

странно... очень...

когда sv com уже был полноценным дилером Киевстара и имел сеть магазинов в Киеве и Украине, у Володи было пару точечек на Варшавке... он так шифровался??? :)

Можливо арендує, не знаю
Опубліковано
ну, о чем я говорил. любая тема про мобилы плавно перетекает в обсуждение Нокии

в данном случае Nokia N95...

:)

Шура, ну тобі ж ніхто не забороняє пообговорювати SonyEricsson T610... В мене запитали, я відповів. Претензії?.. :)
Опубліковано
і все то ви знаєте... wink.gif

Володі - мої величезні респекти і вдячність за те що завжди продає нормальні речі за нормальною ціною! Думаю що я ще довго буду його клієнтом smile.gif

А ти як думав :) знаю і давно. Дійсно, він має нормальні речі і за це йому теж респект ну і ціни теж приємливі ^_^ ....і я, як кієнт, буду в нього постійним. +1 Володі :)

за кермом писати не зручно smile.gif

:) це точно.....головне УВАГА і БЕЗПЕКА на дорозі

Опубліковано

усі свої телефони та телефони рідних були придбані в Телефорумі....

Правда не на базарі, а в магазині "Білайн" на Волі... Якість обслуговування - супер, продукції - аналогічно!

Ціни найнижчі, вибір найширший....

Опубліковано

я первый телефон купил на второй день пришествия GSM в Луцк. Ericsson T28 в комплекте с подрубаемой клавой для СМС. :)

потом брал эти дела в разных местах. Много телефонов поменял, пока занимался мобильной связью (почему и удивился - я продавал Володе "Телефорум" ваучеры Киевстара, в огромадных количествах... ), потом практически все брал на Телефоруме.

Есть недостаток для посторонних людей: я цену на аппарат согласовывал с дирекцией и мне по барабану происхождение .

Сейчас у меня телефон от Оранжа, ну и фик с ним! даже оригинальней :)

ЗЫ про N95 8G - меньше 800 у.е. за белый телефон такого класса... :huh: таки да, я в шоке! Думал, что меньше 1000 он не скоро опустится!

Опубліковано
я первый телефон купил на второй день пришествия GSM в Луцк. Ericsson T28 в комплекте с подрубаемой клавой для СМС. smile.gif

Я до пришествия GSM в Луцк поменял три аппарата :P Последнее время - "TELMAX"на варшавке и "Телефорум" везде :)

Опубліковано

в мене першим апаратом був Nokia 3210, купився через тиждень після появи GSM в Луцьку. Купувався в магазині на Кривому Валу, не пам'ятаю як називається, навпроти Кава-клубу. Другий -- Trium Aria@, був обміняний на 3210 в Медії, мінявся бо в ньому була вібра. І з тих пір -- понеслось..... один апарат змінюється другим, бо в кожному не вистачає якоїсь дрібнички :P

за ті роки змінив більше трьох-чотирьох десятків апаратів, вже і не згадаю зараз що мав а що ні

Опубліковано

Перший апарат Alcatel A320 брав у ЦУМі, два наступні Sony Ericsson T230 i Samsung C100 у магазині що напроти ЦУМа, біля собору, якщо точніше, то ззаду ProФото центру. Nokia 6230i брав в Гостинці. Недавно брав Nokia 1110i для другої сімкарти у "TELMAX" біля Варшавського ринку, там же тиждень тому взяв Nokia N73 Music Edition

Опубліковано
А тут на форумі немає часом представників Телефорума? Так щоб можна он-лайн домовлятися про покупки.

є представники "МобіЛуцька", з якими теж можна онлайн домовитись :P

Опубліковано
Купувався в магазині на Кривому Валу, не пам'ятаю як називається, навпроти Кава-клубу.

Транксервис:P Мой первый Alcatel One Touch View DB был куплен там-же :)

Опубліковано

хм... я вот порылся в памяти и ... из всего количества купленых мною мобильных телефонов (около 10) я в Луцке в магазине покупку делал только раз.

это я жене в подарок покупал Сименс МТ50. в магазине на Грушевского (Правды) 1. сейчас вроде и нет уже этого магазина.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...