Перейти до змісту

я такое пропустил...*Самець 21*! или собрание *****

Barugan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я думав весняний токсикоз пройшов, а ні він перейшов в більш загострену форму....Тренінг "Базовий курс Самця ХХІ" відбувся у Луцьку 5-6 червня. до речі за ном тел з ВК хто вміє користуватись гуглом знайде фото, які кромЄ ржаки нічого не визивають...ніякої естетики... :_36::_39: пісєц просто.........

Опубліковано

прикол в тому, що ви то ржете, але на жінок тваринний інстинкт діє, і якщо примінять, то тоді геть несмішно, особливо якщо дівчина ваша.

Опубліковано
прикол в тому, що ви то ржете, але на жінок тваринний інстинкт діє, і якщо примінять, то тоді геть несмішно, особливо якщо дівчина ваша.
Якби був би впевнений, що мене зрозуміють, то розказав би чому це твердження - туфта.
Опубліковано

Вы будете удивлены если вы будете нормально одеты ( не как бомж ) от вас будет приятно пахнуть ( не как от бомжа ) вы как нибудь пошутите, если у девушки нету паря она на 60 процентов поведется на вас )

Опубліковано
если у девушки нету паря она на 60 процентов поведется на вас )

Залежить від того, як ви будете одягнуті, як від вас буде пахнути та як ви будете поводитись ;)

Опубліковано

Вибачте за такі брудні слова, але "Якщо суч*а не захоче, то кабель не заскоче"

і ще, не забувайте про статистику (я про те що дівок більше ніж молодиків). тому задумайтесь, може поряд і не "ваша дівчина"

Опубліковано

"Якщо суч*а не захоче, то кабель не заскоче"

--- 100% діє на розумних дівчат.

але в данну еру людства, розвелися такі, що не потр****сь в 15років вони вважають себе не правильними.

статистика тут уже не діє.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...