Перейти до змісту

woodwork

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
14 годин тому, WebTraveller сказано:

Ще є тирса?

Потрібно мішка 3. Треба туї молоденькі на зиму присипати.

Плачу пивом)))

Приходь та набирай)

Опубліковано
12 годин тому, petro1207 сказано:

Який то мішок за 500 грн?

Якщо я їздитиму особтсто та напихатиму щоразу руцями тирсу то мішки бдуть невеликі)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

тема актуальна, тирса в біг-бегах, зараз є 20шт, щодня по пару штук насипаємо, трохи віддаємо.

Готовий віддавати безкоштовно 100% тирси (суха, крупніша після рейсмусів та 4сторонніх верстатів) на постійній основі за умови самовивозу та самовиносу з виробництва. Якщо ми будимо вам виносити чи насипати то ціна буде від 3-4тис грн повний причіп 20ти тонної вантажівки. Біг-беги на замін привозити в момент погрузки або залишати завдаток еквівалентний вартості тари. Зараз віддаємо на наступні напрямки: зоопарк, собачі притулки, сушильні камери для деревини, утеплення приватних будинків (заповнення міжповерхових ніш) приватні котельні, брикетні цехи.

Проблема у системності (регулярності) забирання, так як вона збирається у дуже великих обсягах та створює багато незручностей. Нам потрібен постійний споживач сухої тирси на тривалий період без прив'язки до сезонності та інших умов.

Опубліковано
14 хвилин тому, woodwork сказано:

тирса в біг-бегах

який орієнтовний об'єм та вага одного біг-бега?

15 хвилин тому, woodwork сказано:

Біг-беги на замін привозити в момент погрузки або залишати завдаток еквівалентний вартості тари.

який завдаток за один біг-бег?

Опубліковано
2 хвилин тому, Basil сказано:

який орієнтовний об'єм та вага одного біг-бега?

який завдаток за один біг-бег?

вага - двоє дужих хлопців рухнуть, а так не важив, тирса легка.

завдаток? хз, гляньте ціну в і-неті вартості - от і буде завдаток, або ж документ лишите, привезете назад - віддам. А краще придбайте кілька та й віддаватимете їх на заміну чи зберігатимете в них.

Доречі тирсою добре розбавляються звичайні дрова в котлах твердопаливних, горить довше, не тухне.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

А де ви точно знаходитесь? Я би міг навзамін давати мішки і двічі на тиждень по одному вивозити, якщо так можна?

Опубліковано
22 годин тому, Bee сказано:

А де ви точно знаходитесь? Я би міг навзамін давати мішки і двічі на тиждень по одному вивозити, якщо так можна?

.Поки ні, забирати від вантжівки (хоча б) на тиждень.

Ви відволікатимете працівників від роботи, самих вас ніхто не залишить...

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Якщо я приїду з легковим причіпом,обєм до 2м.куб, сам навантажу насипом,то треба щось платити? Де саме знаходитесь? Тирса потрібна для вимостки хліва з худобою.

Опубліковано
6 годин тому, wasistdas сказано:

Якщо я приїду з легковим причіпом,обєм до 2м.куб, сам навантажу насипом,то треба щось платити? Де саме знаходитесь? Тирса потрібна для вимостки хліва з худобою.

Ні, беріть собі скільки треба, пиво хлопцям вітається)))

Опубліковано
1 година тому, woodwork сказано:

Ні, беріть собі скільки треба, пиво хлопцям вітається)))

скиньте в ПП місцезнаходження,чи номер тел. для звязку

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...