Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

По ходу долар зріс з 25.4 за минулу неділю до 25.70  - це прямий наслідок саботажу з системою електронного декларування. Шабунін не помилився, нажаль, тепер заплатять всі за тих муднів. Ситуація цікава, бо зараз бакс легко може стрибнути до 30-ки і вище. Сучасна внутрішня економіка не відійшла від 25-ки. 25 - то тихенький піпєц малому і середньому підприємництву і будь-якому розвитку внутрішнього споживання. Врятувати ситуацію могло лише покращення економічного середовища, проте тим покращенням в Петруся навіть не пахло. Продовжити ламати вже зламане - ось наш вибір, наш рух і напрямок. От вам і внутрішній колапс з подальшим соціальним напруженням на осінь-зиму. А і ще забув - ціна на газ, електрику врахує 30-ку за баксик. Навіть якби кацапи не стояли на кордонах - країні в існуючій системі цінностей, з існуючим рівнем влади - піпєц. Хоча розвал нічого доброго не принесе, враховуючи феодальність місцевого самоврядування. Може відбутись практично повна анігіляція країни.

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, romaxa11 сказано:

По ходу долар зріс з 25.4 за минулу неділю до 25.70  - це прямий наслідок саботажу з системою електронного декларування.

піздьож. далі не читав.

• +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 12.08.2016 at 20:06, romaxa11 сказал:

Просто політична "еліта" боїться показати скільки грошей вони вкрали у нас після Революції Гідності

Саме гірше, що тиша і ніхто не рипниться проти них, всіх прижали, що "попередникам" і не снилось - терпіли пля... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, difoto сказано:

піздьож. далі не читав.

Курс на 15/08/16
Вид валют
Купівля
Продаж
USD
2550
2570
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@case_l це ще раз підкреслює те, що ти "не читатєль" - ти бот.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@difoto Не страшно, аби не порохобот :)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді - інтерстеллар, він живе в паралельній реальності але має можливість писати тут пости. У нього в іншому вимірі президент не чмо, Ді повезло і він своєю радістю ділиться з нами. Тому не звертаймо сильно уваги на Ді з паралельної реальності.

Ось реальність наша.

• +1 4
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може ось реальність для якої працюють

Cp6gq0yW8AQFkdt.jpg

тут ромаха який бореться з русифікацією, дає статтю яка написана григоришинськими "дурналістами" на бабки хуйлостанського олігарха (який був спонсором кпу, хоча лєщ скаже що він патріот). 

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@la20 раша змі можуть вибірково репостити наші, коли їм це вигідно, і що з того?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то це була стаття не в рашозмі?

Cp6gnIjWcAAEaUG.jpg

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Maxfer сказано:

Ді- не інтерстеллер, Ді- це самооборона, Самоборона- це Ляпін, друг Ді. Ляпін - це народний фронт, а народний фронт- це Гузь також, Парубій, Аваков, Яценюк,  а вони в союзі корупційному з БПП. Ось звідки беруться прихильники Петра Олексійовича.

за то тепер зрозуміло звідки взявся ти (під чужим ніком)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, Maxfer сказано:

Умнічку прикрий но будьласка ротика, вже одненький попалився в проплачених постах

11 хвилин тому, Maxfer сказано:

так , краще вже колойський і палиця ніж отаке ватнє збіговисько без мозку яке хоче влади.

я знаю  одного, якому за пости платять... і за який-то по рахунку аккаунт на борді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діду @Rock , походу тут на форумі тільки одного тебе цікавить думка монтянші :D

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Maxfer сказано:

що ви реально боти.

який "бадрячковий баєц".....

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка красота з декларуванням. керівником проекту, який фінансувався за гроші Данії був такий собі прєсняков, який був разом з шабуньою в одному центрі протидії з корупцією (сцуко як звучить якщо врхувати що засновник має три судимості це не якийсь там янек це кручє). шабуня гранти проганяє і цей мудак теж вирішив бабки легко зрубати. а яка зрада винен Порох, а робили це все довбодятли з однієї упряжки.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, la20 сказано:

яка красота з декларуванням. керівником проекту, який фінансувався за гроші Данії був такий собі прєсняков, який був разом з шабуньою в одному центрі протидії з корупцією (сцуко як звучить якщо врхувати що засновник має три судимості це не якийсь там янек це кручє). шабуня гранти проганяє і цей мудак теж вирішив бабки легко зрубати. а яка зрада винен Порох, а робили це все довбодятли з однієї упряжки.

Надати посилання релігія не дозволяє? Запропонуєш гуглом скористатись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні не впадло. я ж то думав що не гоже по мїх посиланнях ходити.

1. тут пише хто керівник і за чиї грошики http://reforms.censor.net.ua/events/9020/systema_podannya_elektronnyh_deklaratsiyi_gotova_na_100_kerivnyk_proektu_proon_presnyakov

2. як вичислили хто цей чувак, від падлюка видалив свій профіль з мордрокниги де писало що він був шабунському центрі але можна побачити наприклад звідси http://newsnetwork.tv/print/movie/1710/

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, la20 сказано:

та ні не впадло. я ж то думав що не гоже по мїх посиланнях ходити.

1. тут пише хто керівник і за чиї грошики http://reforms.censor.net.ua/events/9020/systema_podannya_elektronnyh_deklaratsiyi_gotova_na_100_kerivnyk_proektu_proon_presnyakov

2. як вичислили хто цей чувак, від падлюка видалив свій профіль з мордрокниги де писало що він був шабунському центрі але можна побачити наприклад звідси http://newsnetwork.tv/print/movie/1710/

А як я тоді зайшов на його сторінку? Де чорним по білому написано, що Працював у Центр Протидії Корупції

Зняток екрану з 2016-08-15 23:16:32.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зняток екрану з 2016-08-15 23:18:35.png

По посиланях нічого особливого не написано, щось ти ла цванціш забрехався. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Rock сказал:

так ти ще й барига ,а податки з того продам сплатив ?

Цікаво таке чути від людини, яка сама потроху підбарижує компютерним залізом і не платить при цьому податків :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Rock сказано:

та я тобі допомагаю зраду розігнати ,

бо тобі важко і три речення написати ,вчись у Maxfer ,пацан йде до успіху.

Зраду в чому? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 хвилин тому, sergkots сказано:

А як я тоді зайшов на його сторінку? Де чорним по білому написано, що Працював у Центр Протидії Корупції

я не заходив. коли йшов за посиланням писало сторінка не доступна. Треба на мордокнизі хоч зареєструватись.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 хвилин тому, sergkots сказано:

По посиланях нічого особливого не написано, щось ти ла цванціш забрехався. 

ну тобі треба щоб було написано що я такий то такий разом працював з шабуньою замутив зраду і спихнув її на всіх кому не лінь. от як інших хуєсосити то давай і пофіг що взагалі нічого не написано а як тут то ти нічого цікавого бо ж то не бариг хєрячити а "кришталево чесник антикорупціонерів."

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Rock said:

мені можна ,я пенсіонер ;) ,податки не платяться .

так саме цікаве ,що з мого сімейного бюджету йдуть гроші тобі на субсидії ,і щоб ти катався на бмв ,

і в нічому себе не обмежував.

Оффтоп. Не можна.

Ти ж працюючий пенсіонер, еге ж? Там де ти працюєш, податки ж платиш, правда? Хоч і на пенсії.

За здійснення підприємницької діяльності без оформлення передбачений немалий штраф. 

З твого сімейного бюджету гроші на субсидію нікому не йдуть, не видумуй. Те, що ти сам не отримуєш субсидію, означає лише те, що в тебе (з дружиною) велика пенсія та/або велика зарплата. Ти ж сам писав, що субсидний калькулятор рахує, що тобі субсидія не світить, а навіть як квартплата в два рази подорожчає, то субсидії буде лише пару гривень. 

І якщо велика саме пенсія, то це Саваж тобі її платить з своїх податків, а не навпаки.

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...