Shura Опубліковано 23 Листопада, 2007 в 20:37 Поділитися #1 Опубліковано 23 Листопада, 2007 в 20:37 в связи с приближением Нового Года и окончанием действия акционного тарифа "Новоричный Хит" (вроде у меня такой ) встает вопрос: какой тариф выбрать? после ребрендинга УМС на МТС ассортимент тарифов у них просто зашкаливает. аж два! причем мне ни разу не нравится вариант с абонплатой 50 копеек в день за "МТС перший" что есть сейчас: 5 грн. абонплата и 83 минуты на МТС/джинс в месяц. на всю остальную планету - служебный. ничего похожего (даже акционного) пока не предлагают... кто еще задумался над таким вопросом и что решил? отказаться от номера - не могу после 7 лет его использования. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scorpio Опубліковано 23 Листопада, 2007 в 23:12 Поділитися #2 Опубліковано 23 Листопада, 2007 в 23:12 Така сама ситуація Я думаю над цим може варто задуматись поближче до Нового року, буду чекати нової акції. Хто шо чув про тариф МТС-Партнерський (якийсь спеціальний тариф для працівників МТС) наскільки я знаю це тариф припейд, але без плати за з"єднання. Хто шо скаже ? Я б придбавби один для себе Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 08:25 Автор Поділитися #3 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 08:25 так они уже рекламируют акцию. 10000 минут. но это звонки на семью. у меня она даже не активирована, семья ихняя... блин, номер жалко, а в КиевСтар с ним еще не берут Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 10:59 Поділитися #4 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 10:59 Я для себе цю проблему вирішив просто - два телефони. Один (теж номеру майже сім років, багато хто його знає) - МТС (передплата). Але я знього практично не телефоную, тільки Гіпернет юзаю. Мені дзвонять на цей номер. Другий апарат - Білайн, номер зашифрований. З нього я дзвоню, куди хочу. І мушу визнати, що з таким розподілом мої витрати на зв'язок менші, ніж коли я юзав тільки УМЗ (МТС). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 11:13 Поділитися #5 Опубліковано 24 Листопада, 2007 в 11:13 У меня "Новорічний хіт". Позапрошлого года происсхождения, кажется. В прошлом они делали "Різдвяний". Илиа 1 грн. продлевали действие тарифа на год. Я продлил. МТС недавно прислало СМСку такого содержания: "Ув.чел! Теперь тариф "Новорічний хіт" действует для тебя на постоянной основе. Хавай больше с МТС". По идее, получается, что тариф начинает действовать на постоянной основе. Попробуй перезвони оператору (гыгы, и тут Матрицо ) и поспрошай, что у тебя за тариф и продлили ли его действие? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mrZED Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 20:13 Поділитися #6 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 20:13 Раджу всім 10000! Самий кращий варіант - це перехід на МТС Вільний. При цьому вам активується 10тис халявних хвилин на МТС+Джинс. Тобто на ці напрямки ви дзвоните безплатно і без з"єднанння а на інші оператори - 70коп(1хв),35коп(1+хв). Думаю, кращих пропозицій за наступний рік від МТС і не буде, тому приєднуйтесь! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 23:51 Поділитися #7 Опубліковано 25 Листопада, 2007 в 23:51 скоріше б укртелеком сюди добрався, в ЮМС ака МТС розчарувався, пішли вони в ж... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scorpio Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 09:08 Поділитися #8 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 09:08 MANJAK11 А чим телеком кращий за МТС, нічим Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scorpio Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 09:10 Поділитися #9 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 09:10 mrZED Безшкоштовні хвилини з 18.00 до 6.00 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 09:11 Автор Поділитися #10 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 09:11 mrZED: Раджу всім 10000!эти 10000 только для звонков на Семью... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fantom Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 11:00 Поділитися #11 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 11:00 Переходьте на ЛАЙФ ! , часом кумарить, але так всьо кльово ! між лайфом - 0, на всі інші, 50, без з’єднання, + всякі бонуси. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dimmon Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 11:35 Поділитися #12 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 11:35 Переходьте на ЛАЙФ ! , часом кумарить, але так всьо кльово ! між лайфом - 0, на всі інші, 50, без з’єднання, + всякі бонуси. Я б уже давно спрыгнул бы с МТС, еслиб номер можно было бы сохранить Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 11:36 Автор Поділитися #13 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 11:36 так в чем и суть - номер терять не хотса ни разу... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fantom Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 16:01 Поділитися #14 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 16:01 так в чем и суть - номер терять не хотса ни разу... ну... заводьте два телефончіка, або 1, на дві сім картки , бо дві трубки не є зручно, на собі переконався... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scorpio Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 16:08 Поділитися #15 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 16:08 Я для себе цю проблему вирішив просто - два телефони. Один (теж номеру майже сім років, багато хто його знає) - МТС (передплата). Але я знього практично не телефоную, тільки Гіпернет юзаю. Мені дзвонять на цей номер. Другий апарат - Білайн, номер зашифрований. З нього я дзвоню, куди хочу. І мушу визнати, що з таким розподілом мої витрати на зв'язок менші, ніж коли я юзав тільки УМЗ (МТС). Що за тариф, і чи є можливість на припейді закрити номер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 16:08 Автор Поділитися #16 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 16:08 народ. вы вообще вникаете в суть?разговор идет о том, какой тариф выбрать, а не то, к какому еще оператору подключиться.отаваться в МТС - однозначно из-за номера.а второй телефон у меня есть. номер Лайф. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 16:12 Поділитися #17 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 16:12 Я для себе цю проблему вирішив просто - два телефони. Один (теж номеру майже сім років, багато хто його знає) - МТС (передплата). Але я знього практично не телефоную, тільки Гіпернет юзаю. Мені дзвонять на цей номер. Другий апарат - Білайн, номер зашифрований. З нього я дзвоню, куди хочу. І мушу визнати, що з таким розподілом мої витрати на зв'язок менші, ніж коли я юзав тільки УМЗ (МТС). Що за тариф, і чи є можливість на припейді закрити номер Прості речі, зробити номер закритим - 50 грн одноразово. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 21:34 Поділитися #18 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 21:34 Переходьте на ЛАЙФ ! , часом кумарить, але так всьо кльово ! між лайфом - 0, на всі інші, 50, без з’єднання, + всякі бонуси. Я б уже давно спрыгнул бы с МТС, еслиб номер можно было бы сохранить аналогічно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
spqr Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 22:03 Поділитися #19 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 22:03 " Телефонуйте з домашнього! З любовью ваш Укртелеком!" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Chill Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 10:15 Поділитися #20 Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 10:15 А вот я лично после 4 лет пользования МТС ака UMC закрыл контракт нахрен. И не жалею. С какой стати мне платить минимум 40-50 грн/мес только за то, чтобы номер оставался за мной, если я им почти не пользуюсь? С тех пор как перешел на Beeline (уже почти год, хе-хе, еще и номер классный отхватил), точно знаю, что трачу на моб. связь в разы меньше, чем на МТС, а главное - не ограничиваю себя в разговорах и почти никогда не думаю о том, сколько времени звоню и куда благодаря довольно низким тарифам и отсутствию ПЗС. И как я заметил, многие участники форума поступили аналогично - кто "спрыгнул" с МТС, кто с КС и их отпрысков - действительно довольно много народу ушло на Билайн и Лайф (последний тоже пробовал, дешевая замануха, но не устраивает меня качеством).Кстати, ИМХО Билайн по крайней мере в Луцке по качеству связи (качество передаваемого голоса), получше того же МТС, потому как лично сравнивал. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mrZED Опубліковано 30 Листопада, 2007 в 14:21 Поділитися #21 Опубліковано 30 Листопада, 2007 в 14:21 А щодо зміни номера при переході на інший оператор, то можна скористатися безкоштовною опцією в кожному телефоні - переадресація. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 30 Листопада, 2007 в 14:33 Автор Поділитися #22 Опубліковано 30 Листопада, 2007 в 14:33 интересно, а надо долго думать, чтоб такое родить?пардон за грубость, конечно, но с каких пор переадресация стала бесплатной?тарификация звонков при переадресации = исходящему звонку. при этом номер должен быть активным, за него уплачена абонплата и пр.где экономим?ЗЫ: опции телефона у меня все бесплатные. вот блин за опции и услуги операторов платить приходится... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
leonon Опубліковано 30 Листопада, 2007 в 16:49 Поділитися #23 Опубліковано 30 Листопада, 2007 в 16:49 в связи с приближением Нового Года и окончанием действия акционного тарифа "Новоричный Хит" (вроде у меня такой ) встает вопрос: какой тариф выбрать? после ребрендинга УМС на МТС ассортимент тарифов у них просто зашкаливает. аж два! причем мне ни разу не нравится вариант с абонплатой 50 копеек в день за "МТС перший" что есть сейчас: 5 грн. абонплата и 83 минуты на МТС/джинс в месяц. на всю остальную планету - служебный. ничего похожего (даже акционного) пока не предлагают... кто еще задумался над таким вопросом и что решил? отказаться от номера - не могу после 7 лет его использования. Абсолютно аналогічна ситуація, Новорічний хіт легкий 83 хв. на МТС + 50 хв. на МТС - без ПЗЗ за бонуси включив, номеру більше 6 років Тепер по суті: як правило самі вигідні пропозиції зявляються за 10 - 5 днів до кінця року, я наприклад буду чекати до 25 числа а там визначусь, можливо за стаж користування і рахунки будуть якісь спецпропозиції Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 08:16 Автор Поділитися #24 Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 08:16 СМСка пришла: Срок действия акционного тарифа Рождественский Минимальный продлен на 1 год! Бесплатные 83,33 мин./мес будут начислены с января 2008. хм, МТС респект Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
leonon Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 12:06 Поділитися #25 Опубліковано 7 Грудня, 2007 в 12:06 СМСка пришла:Срок действия акционного тарифа Рождественский Минимальный продлен на 1 год! Бесплатные 83,33 мин./мес будут начислены с января 2008. хм, МТС респект аналогічно +1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.