Перейти до змісту

Струмівськи хащі. Положення.

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

заїхати можно точно. сьогодні з Паджеро бачили фірмана, він скоріше за все заїхав з сторони Лище

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь

Я вчора певно один із останіх був на сухому перед гонкою треку, то вже було багато рихлості і розкиданих палок на стежках. А тепер.... Мож хтось має бажання зробити круг, другий сьогодні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сегодня провела кап-ТО, могу сделать вторую попытку глянуть трассу. Во сколько?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P@JERO тількі що до мене заїжджав, казав що планує їхати. Набери його.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявляю що там завтра буде )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявляю що там завтра буде )))

s73Bo.jpg

десь так :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно з траси. Не все так погано як вам здається. Круг юніорів на 60% мокрий але їхати можна, виїзжав скрізь це на свому задньому тейбл топі. Останіх десь 200-300 метрів перед фінішом дуже слизько інколи контроль втрачається. Але це круто. Круг еліти повеселіше, бочка розмокла і викидає переднє колесо, тому удачі там, на горобку розмокла чиста глина, всеодно що на льоді. Трампліни в нормі відносно твердо. Взагалом з головою можна їздити. Час на кругу любителів показав 11:00:07.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оглядовий круг хтось проведе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой жесть ) якщо ще польє то це буде оппа )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оглядовий круг хтось проведе?

Сумніваюся, бо все і так класно розмічено! Може поставлять кілька волонтерів. Бо 1 круг це 3,7 км і забере це по часі хв з 20 поки всі проїдуть. А комарики то кусь-кусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Круг оглядовий було б добре. Всеж таки є різниця хто вже прокатував трасу а хто вперше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Круг оглядовий було б добре. Всеж таки є різниця хто вже прокатував трасу а хто вперше.

Приїзжайте раніше на трасу а не за 15хв до старту і тоді будете мати можливість її оглянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно що оглядове коло буде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно всегда есть смотровой круг, просто приехать нужно чуть раньше.

Только что с трассы -особого месилова нет, иногда носит на отдельных участках. Можно для уверенности добавить шипованную резину

P.S. Чем деревья разрисовывали? Расстроилась :_11:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це спеціальна екологічно розкладувана фарба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно всегда есть смотровой круг, просто приехать нужно чуть раньше.

Я був на "пробі" у Львові,на "Дубках" у Києві — там не було, і це великий мінус, бо вмію блудити по трасі :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми на трасі. Траса суха. Чекаємо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім хто не злякався прогнозу і приїхав. Дякую всім хто допоміг провести гонку, без вас булоб важкувато :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за гарно проведений час, все сподобалось! Окремо дякую Ірі, шо зустріла та привезла мене на старт! Чекаємо в Рівному .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж дякую за гарну організацію і класно побудований трек!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекаємо фото\відео ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стартовий протокол "Струмівські Хащі" 2014

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IYub0zDUPiBbTbAEiB45-YrRBdonrPUY5rxdIVz7GpU/edit?usp=sharing

Результати "Струмівські Хащі" 2014

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12f0z1WHIim7yQZXLYf1pVGE4DqC9JvhhZWD8U8hq5Sk/edit?usp=sharing

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все пройшло на хорошому рівні, дякую усім!

З кожним наступним разом будемо враховувати побажання та піднімати організаційну планку все вище.

P.S. З незрозумілих причин, частина велотусовки Луцька проігнорувала перегони... Читайте відгуки, дивіться фото та все ж таки, приїжайте наступного разу. :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...