Перейти до змісту

Lenovo s820 Red. Плюси і мінуси.

Рекомендовані повідомлення

Вибрала моя доня собі на подарунок цей апарат.

lenovo_s820_red_9778772.jpg

Хто-що може сказати про нього хорошого-поганого? Або запропонувати альтернативу.

Де краще купувати? На випадок чого не хочеться мати проблем з гарантійним обслуговуванням/ремонтом.

Якщо хтось хоче запропонувати мені цей апарат, ласкаво прошу до привату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непоганий подарунок, купляла собі сама. Ще й ризикнула замовити з китайського сайту. Перед цим, переглядала безліч відео, читала поради. Хто за, хто проти. Зважила всі "+" і "-" і замовила.)

Швидкий, зручний, стильний. Симпатичний дизайн, є можливість вибрати 2 кольори - хоча, десь бачила, що і чорні є. Тонкий апарат, проте ношу його в чехлі і тому про це важко сказати з першого погляду.

Одразу ж купляла флешку на 32, моя меломанія займає надто багато місця.

Смарти є на 4 гіга, є і на 8. Собі брала на 4, проте зараз б взяла на 8, адже дуже швидко забивається пам"ять під систему. В майбутньому в планах перерозбити пам"ять. А так, користуюсь вже 2 місяці. Задоволена. Камера чудова як для смарту. Мінусів як таких і не знаходжу.

п.с. дуже важко знайти плівку на екран. в магазинах пропонують тоншу за екран із запевненням "у вас все одно ж екран заокруглений з боків" :D Тому в майбутньому буду замовляти її з батьківщини мого телефону, себто Китаю ::D.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ - великий, шустрий, ціна, доступність.

- - lenovo, якщо купувати в Китаї - нема гарантії. Якщо в нас - дорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У дружини такий, правда білий. Задоволена, проблем не було (юзає більше 5 міс.). А щодо цін... У нас зараз 2000 грн (Алло), це майже стільки ж, скільки на даний момент в Китаї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наразі немає ні в алло, ні на розетці....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у Фокстрот зайдіть чи Ельдорадо, там час від часу акції проходять. оу ще у Брейн, що на Волі, бачив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів останнього такого з вітрини забрати в фокстроті 30 квітня, правда на місці пощупав s920 і взяв "лопату" :)

Ви дивіться зразу як на апараті плівка захисна поклеїна щоб потім знову не бігти у магазин, в основному девайс є досить непоганим подарунком

А нарахунок камери то як намене то трішки збрихали тіж 8 що і на моєму s920

Головний + це gorala glas покриття екрану

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

820-й вже вроді знятий з виробництва. тому знайшли заміну s660.

не такий яскравий, як перший, гірше камери, особливо фронтальна, але потужніша батарея.

s660_hero_01.jpg

що скажете про нього?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий купив Lenovo S820 з Китаю. Були проблеми з мережею. В Луцьку працювало все добре, а в Піддубцях зв'язку майже не було. Пофіксилось заміною модема прошивки.

Потім розбив скло. Міняється в зборі дисплей+сенсор. Ціна в районі 800 грн.

В плані гарантійного обслуговування Lenovo не дуже хороший вибір. Згідно інформації на офіційному сайті в Луцьку є сервіс, але фактично він не займається гарантійним ремонтом смартфонів даного бренду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В плані гарантійного обслуговування Lenovo не дуже хороший вибір. Згідно інформації на офіційному сайті в Луцьку є сервіс, але фактично він не займається гарантійним ремонтом смартфонів даного бренду.

Що порекомендуєш? Що з самсунгів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

s660 хороший вибір. На тижні прийшов мені з китаю, подивився, погрався з ним, потестив - клас! Екран нормальний, кути хороші, розширення як на такий розмір екрану нормальне, коротше дивитись комфортно :)

В антуту 17500 набирає, як на такий телефон - хороший результат. Корпус класний, сподобався, єдине шо тільки трохи прогинається задня кришка, але це майже непомітно. Таке от, за свої гроші важко знайти йому конкурента з інших телефонів (крім леново :D ) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юзаю зараз S890 білий, 6-й місяць. Без захистної плівки, беч чохла. Політ нормальний :_02: .

Купував в Китаї.

Зап. частини в сервісі "Робим Гуд" привезти можуть всі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку працювало все добре, а в Піддубцях зв'язку майже не було. Пофіксилось заміною модема прошивки.

Та сама біда. Можливо знаєте, куди можна звернутись для встановлення коректної прошивки радіомодуля на даний девайс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за свої гроші важко знайти йому конкурента з інших телефонів (крім леново :D ) :)

Сложно??? Да ну ;)

Jiayu G4С

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моторолкі є теж файні +)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так же, как и Lenovo ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у меня было несколько "Леновок" разных классов - и ни один из коробки не устраивал. А некоторые и после "допиливаний" кумарили :)

Поэтому объективности в данном вопросе не найти ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я гадаю, простіше підібрати телефон під подарунок виходячи з бажаного кольору смарту, діагоналі екрану (х-ки у всіх з однаковою діагоналлю практично одні і тіж... грубо кажучи) і бюджетом. Тому, ТС, напиши раніше перечислене, щось та і запропонуємо)

Або в приват, на рахунок Lenovo, є багато мделей в найвності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь 820 близько 6 місяців і крім того, що не зручно дотягуватися до кнопки живлення та того, що відсутня можливість виставити мелодію на групу мінусів не знайшов. Шустрий і класний апарат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мабуть дивився би в бік Fly IQ4410 Quad Phoenix хоча дружина надивилась Lenovo S660.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю, для ТС, точніше для його дочки, вирішальним все-таки є дизайн/колір при тих самих характеристиках заліза та орієнтовно ті же ціні. В цьому плані Леново випереджає Jiayu, Motorola та Fly.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене найбільш дратували проблеми з GPS: вкрай довге підключення до супутників і неточне позиціонування. Аналогічні проблеми мав і знайомий з таким же девайсом.

GPS для девочки - ну просто незаменимая вещь ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачив вчора деякі телефони Леново "S"-серії в Фокстроті на Волі (які саме вже не згадаю).

до речі, дізнатися наявність товару у магазинах Фокстрот можна по телефону (не реклама :smile3:, сам користувався, коли шукав дружині подарунок)

Интернет-магазин Луцк: 050-385-05-85. Там назвати адресу магазину, повну назву товару чи артикул, можна дізнатися наявність, актуальну ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...