Перейти до змісту

Автовышиванки. Патриотические наклейки

Автовышиванка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Друзья! Хочу поделиться новым классным трендом - Автовышиванка!

Это отличная возможность выразить свою любовь к Украине и поддержать патриотический дух!

Присоединяйтесь к нам и приглашайте друзей!

Посмотреть каталог возможных узоров, а также фото уже украшенных авто можно в группе Вконтакте http://vk.com/avtovyshivanka

Хочу заметить, что сфера приминения патриотических наклеек широка - кроме авто, можно украсит любимые гаджеты (ноутбук, iPad, телефон и т.п.), бытовая техника (холодильник, СВЧ, кухонных шкафчик и т.п.)

По стоимости: набор наклеек на капот, багажник и крышу 300 грн. Возможно капот и багажник 250 грн., или только капот 150 грн. Отправляем новой почтой.

По всем вопросам, обрщайтесь, с удовольствие отвечу

067-633-43-96, 050-420-54-40 Людмила

post-26002-0-06160000-1401714351_thumb.j

post-26002-0-28380300-1401714352_thumb.j

post-26002-0-05247900-1401714353_thumb.j

post-26002-0-31733900-1401714355_thumb.j

post-26002-0-28276500-1401714357_thumb.j

post-26002-0-03805200-1401714358_thumb.j

Опубліковано

пробачте за серйозний оффтоп, але "...отличная возможность выразить свою любовь к Украине и поддержать патриотический дух!" - це вивчити українську мову...

Опубліковано

Шановний, я знаю українську мову и можу розмовляти нею, але я з міста Дніпропетровськ, і ми розмовляємо на російській мові. Я люблю свою країну, і вважаю себе патріотом. Але так сталося, що моє рідне місто російсько-мовне, і у побуті ми розмовляємо саме цією мовою.

Слава Україні!

Опубліковано

Шановний, я знаю українську мову и можу розмовляти нею, але я з міста Дніпропетровськ, і ми розмовляємо на російській мові. Я люблю свою країну, і вважаю себе патріотом. Але так сталося, що моє рідне місто російсько-мовне, і у побуті ми розмовляємо саме цією мовою.

НУ, зареєструвавшись на Західноукраїнськлму форумі писати російською... як мінімум дивно, тим паче, знаючи рідну.

Опубліковано

да що ви пристали до нього? класну штучки на авто продає, мене зацікавило. в нас навіть богдан з вишиванкою курсує по місті - досить круто.

Опубліковано

Я живу в Україні, я знаю українську мову, я патріот. В мене й машина з вишиванкою.

Але розмовляю я російскою, бо тут все так разгаваривают

Опубліковано
НУ, зареєструвавшись на Західноукраїнськлму форумі писати російською... як мінімум дивно, тим паче, знаючи рідну.

А не пофігу, якою писати? Що, мало в нас російськомовних патріотів?

Опубліковано

ДануладночьоВи? Раді бачити Вас на Західноукраїнському форумі! Надіємось, що все втрясеться у нас в країні, і ми зможемо замовляти Вашу продукцію. (Писав без усілякіх підйо!)

ПС. О, бачте, поки писав - я вже третій такої думки!

Опубліковано

да що ви пристали до нього? класну штучки на авто продає, мене зацікавило

Нічого проти не маю. Справді круто.

Просто таке собі "зауваження" якщо вже вишиванка і патріотизм, то українською!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...