Перейти до змісту

Допоможіть вибрати та купити велосипед

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть визначитись, вибрати та купити велосипед.

Коротко словами вимоги - легка рама, надійні тормоза, добрий накат, гарний/стильний на вигляд, пружинна або пружинно-еластомерна вилка, б/у з бюджетом до 3000 грн та на зріст 1.67-1.70.

Так як не розуміюсь в якісних характеристиках комплектуючих, прошу допомогти з вибором, а також із купівлею - купувати весь чи по запчастинам.

А що стосується загального вигляду вела, цікаві ось такі варіанти:

1. post-684-0-34317800-1401625559_thumb.jpg

2. post-684-0-80261100-1401625563_thumb.jpg

3. post-684-0-72078900-1401625567_thumb.jpg

4. post-684-0-01708200-1401625572_thumb.jpg

5. post-684-0-05684900-1401625577_thumb.jpg

6. post-684-0-12271400-1401625581_thumb.jpg

7. post-684-0-07029700-1401625596_thumb.jpg

8. post-684-0-15369600-1401625607_thumb.jpg

9. post-684-0-33334200-1401625612_thumb.jpg

Такий не пропонувати )

post-684-0-95229700-1401625601_thumb.jpg

Що стосується кольору, то навіть білий був не поганий, пасує до автомобіля ) п.8,9

Опубліковано

Допоможіть визначитись, вибрати та купити велосипед.

Коротко словами вимоги - легка рама, надійні тормоза, добрий накат, гарний/стильний на вигляд, пневмовилка, б/у з бюджетом до 3000 грн

Надіюсь, що до 3000 грн - це ви мали на увазі цену однієї пневмо-вилки? Інакше, я не знаю, що сказати

Опубліковано

Що Ви розумієте під поняттям "пневмовилка"? Якщо повітряна, то вона вартує як Ваш бюджет,а та що вказана по посиланні – доволі звичайна пружинна вилка.

Опубліковано

При нинішніх цінах — навряд. Тієї моделі нема в наявності на сайті. А як з’явиться, то я щось сумніваюсь, що ціна буде така ж.

Опубліковано

Всі вказані велосипеди навіть вживані будуть коштувати точно більше заявленої суми (в 1,5-2 рази). За 3 тис грн буде важко (нереально) знайти щось, що буде відповідати вказаним критеріям

легка рама, надійні тормоза, добрий накат, гарний/стильний на вигляд, пневмовилка

Біля моста на Перемоги є вживані велосипеди які вписались би в ціну, але нічого вартого уваги я там не побачив

Опубліковано

Вилки бувають наступних видів:

пружинні

пружинно-еластомерні

повітряні

масляно-повітряні

масляно-пружинні

з бюджетом в 250 дол світить лише перший варіант, в кращому випадку другий

Опубліковано

Внес коригування в 1 пост, а що скажете про вели які продаються на території Польщі, які норм виробники на які можна звернути увагу?

Опубліковано

BIKE FOR YOU продам велосипед

Луцк BFY - це група вконтакте.(пишу з тел.якщо не відкривається пиши, спробую виправити.)

Делілька разів з ним розмовляв, є фото всіх вело. Можливо пощастить.

Опубліковано

В Польщі якщо новий, то ціни приблизно як в нас, хоча можу помилятись, ну і якщо таксфрі напишуть, то буде ще краще. Що стосується вживаного, то якщо в тому не розбираєшся і оцінюєш велосипед з вигляду, то можна купити фігню, до того ж польські прикордонники вимагають папери на велосипед (чи був куплений легально, чи не крадений ітд). Радив би ще переглянути бордівські оголошення часом є варіанти за такі гроші.

Опубліковано

В Польші така ж картина, як і всюди. Гамно - коштує, як гамно, хоч і польске, а щось пристойне має свою пристойну ціну. Недавно збирали партію польских бюджетних Кроссів. Це - жах! Не знаю їх ціни, але й задарма таке щастя ворогу не побажаю.

На всяк випадок залишу тут інформацію для ТС: у мене на Велозоні зараз є новий з заводу Прайд за 3300 з піврічною гарантією, ящо шо...

Опубліковано

0930609510 Володя .позвони може ще не продав , Хотів десь в районі 3к. Вел нормальний на ходу . Колеса чуть може підрівняти , і обод задній трохи підтертий, Ріст 16 , але рама видовжена , я його дивився для знайомого , але він передумав купляти .

8-o_lnFk4fc.jpga9G6OYGYR2s.jpgUNR5Iy0JbXo.jpg

Опубліковано

Ну давайте розширяти та звужувати ))

По розширенню - гроші, поставимо за б/у до 4000 грн.

Звужуємо бренди, хочу відомих виробників, типу cannondale, bergamont, scott, merida і. наближене до цього. Наголошую, хочу б/у, не нове, але відповідно не голого, а з вилкою, гідравікою, в гарному стані.

Ось завтра гляну вел, що писав Tatarin.

Але всеж таки хочеться щось як на двох останніх фото.

Опубліковано

Перераховане вами "звуження" виривае мізки. В один ряд аутсайдерні бренди, крепкі середнячки та роздуті модні. По факту - всі чистокровні "тайванці" давно. "Наближене до цього" ви знайдете в будь-якому пристойному веломагазині, якщо вам намальовані букви - не найголовніше, що є в велосипеді.

Опубліковано

І все-таки я такий придбав, так як підходить під мій ріст та під мої вимоги. На днях викладу фото.

На днях викладу фото.

Сьогодні покатався по справах - саме те що я хотів, гарний накат, легко і спокійно без лишніх зусиль можна підійнятись на підйом, чітко перемикаються передачі. Ще дещо докупити таки треба, як велокомп, захист пера і по одягу дещо, але це вже згодом, хайно з роботою розгребусь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...