Перейти до змісту

Авто веде в сторону

Edelveys

Рекомендовані повідомлення

У минулому році зробив розвал. Я б не сказав би шо він дуже мені допоміг. Зараз купив колеса б/в і машина почала ще сильніше іти в сторону.

Хочу ще раз зробити розвал, порадьте де в Луцьку його можна зробити. Може ще перевірити чи рівно стоять колеса?? Взагалі скажіть що можна з цим зробити і де, а то вже рука болить тримати кермо))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що за авто?,

пс. ВА робить дуже дорого і авняно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись таке було саме через б/в гуму. Розвал сходження зроблено було ідеально, але машину всерівно вело. Переставляння передніх і задніх коліс місцями значно зменшило проблему. Одне з коліс на вигляд було нормальним, але десь в середині корд розташовувася неправильно, що й спричиняло такий неприємний ефект.

Розвал на "Сафроні" непогано роблять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А веде на малих і великих швидкостях? Тиск в шинах однаковий?

Переставте колеса ліве направо, праве наліво. Якщо почне тягнути в інший бік, то проблеми в колесах: якщо веде на всіх швидкостях - то криві диски\шини\гулі, якщо тільки на високих швидкостях - то проблема в балансуванні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розвал можна зробити біля Кільця на Епіцентр - ціна 80 грн.

Ще є сервіс за глобусом як їхати до авторинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПітСтоп в струмівці (100 м за кругом об"зної в струмівці), апаратура сучасна, ціна адекватна. Майстер толковий. Крім розвалу - колеса глянути уважно, краще на шиномонтажі та вирівняти тиск.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо перестановка коліс з лівого переднього на праве заднє, і навпаки з правого переднього на ліве заднє (дивлячись в яку сторону тягне) не допоможе - то таку гуму відразу на смітник, або в село на воза, і ніякий розвал там вже не поможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо машина була бита і так нормально, що аж щось повело!!! то роби розвал чи міняй гуму - не допоможе!! в знайомого таке було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще раз пишу, на крутому стенді буде видно геометрію (точність до мм). Навіщо тут гадати, було, не було. Можливо якась деталь підвіски сносилась, стерлась, зламалась. Поїхали, зробили, діагноз взнали і думаємо, що далі робити. Я за ПітСтоп (не реклама).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що за авто?,

пс. ВА робить дуже дорого і авняно.

Peugeot partner.

якщо машина була бита і так нормально, що аж щось повело!!! то роби розвал чи міняй гуму - не допоможе!! в знайомого таке було.

При покупці в машині була невелика вм*ятина на правому крилі над переднім колесом. Більшість всього що причина в цьому. Але я не вірю що нічого з цим не можна зробити!

А веде на малих і великих швидкостях? Тиск в шинах однаковий?

Переставте колеса ліве направо, праве наліво. Якщо почне тягнути в інший бік, то проблеми в колесах: якщо веде на всіх швидкостях - то криві диски\шини\гулі, якщо тільки на високих швидкостях - то проблема в балансуванні.

Веде на будь-якій швидкості. Завтра перевірю тиск в шинах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на літніх веде чуть вліво, на зимніх чуть вправо. Літні передні поміняв місцями, почало вправо. Але не сильно і не заморочує. Радили одне з коліс передніх перебортірувати наружний бік на внутрішній, але я не пробував. Кажуть може допомогти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в пежо на діагностику, і за 180грн все буде норм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тиск в шинах, звичайно, дуже може бути, але ж коли тобі гуму перевзули, тиск то вони тобі нормальний зробили, правда ж? А ти кажеш, що повело ще сильніше...

Розвал/сходження робив, гуму міняв...

Дуже часто причиною уводу в сторону буває гума... Так, можна бавитись з переставляннями з сторони на сторону (хоча якщо гума має напрямок руху, що найчастіше і буває, то доведеться перебортовувати), а це теж або гроші (якщо на шиномонтажі), або час (якщо сам бавитись будеш), але не виключено, що в тебе НЕ ОДНА причина... А в такому випадку ти ти тільки заплутаєшся.

Скупий платить двічі, дурний - тричі...

Для початку розкошелься на нову гуму. Так, дорого, але ж все-одно ТИ на ній їздитимеш, і ТИ її і з'їздиш.

Б/в-гума - це тільки видимість економії... В дійсності ж це типу просто розстрочка... Але тут, на відміну від дійсно розстрочки, товар ти юзаєш не знова, а весь час недоноски...

Взувши нову гуму ти, принаймні, виключиш з підозрюваних гуму, і тим самим звузиш коло пошуку.

Також, для перевірки, візьми рулетку і зміряй відстань від центру переднього колеса до центру заднього спочатку з одного боку, потім з другого, і зрівняй ці розміри, лівої і правої сторони. Звичайно, вони повинні бути однаковими... Але ж всяке може бути...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...