Edelveys Опубліковано 31 Травня, 2014 в 12:33 #1 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 12:33 У минулому році зробив розвал. Я б не сказав би шо він дуже мені допоміг. Зараз купив колеса б/в і машина почала ще сильніше іти в сторону. Хочу ще раз зробити розвал, порадьте де в Луцьку його можна зробити. Може ще перевірити чи рівно стоять колеса?? Взагалі скажіть що можна з цим зробити і де, а то вже рука болить тримати кермо))
Romantique Опубліковано 31 Травня, 2014 в 12:35 #2 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 12:35 На Волинь-Авто
Foross Опубліковано 31 Травня, 2014 в 12:36 #3 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 12:36 що за авто?,пс. ВА робить дуже дорого і авняно.
Саня Опубліковано 31 Травня, 2014 в 12:44 #4 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 12:44 Колись таке було саме через б/в гуму. Розвал сходження зроблено було ідеально, але машину всерівно вело. Переставляння передніх і задніх коліс місцями значно зменшило проблему. Одне з коліс на вигляд було нормальним, але десь в середині корд розташовувася неправильно, що й спричиняло такий неприємний ефект.Розвал на "Сафроні" непогано роблять.
vaz75 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 12:48 #5 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 12:48 А веде на малих і великих швидкостях? Тиск в шинах однаковий?Переставте колеса ліве направо, праве наліво. Якщо почне тягнути в інший бік, то проблеми в колесах: якщо веде на всіх швидкостях - то криві диски\шини\гулі, якщо тільки на високих швидкостях - то проблема в балансуванні.
Andreyxxx Опубліковано 31 Травня, 2014 в 13:15 #6 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 13:15 Розвал можна зробити біля Кільця на Епіцентр - ціна 80 грн.Ще є сервіс за глобусом як їхати до авторинку.
foma144 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 22:47 #7 Опубліковано 31 Травня, 2014 в 22:47 ПітСтоп в струмівці (100 м за кругом об"зної в струмівці), апаратура сучасна, ціна адекватна. Майстер толковий. Крім розвалу - колеса глянути уважно, краще на шиномонтажі та вирівняти тиск.
neznakomec Опубліковано 1 Червня, 2014 в 06:59 #8 Опубліковано 1 Червня, 2014 в 06:59 якщо перестановка коліс з лівого переднього на праве заднє, і навпаки з правого переднього на ліве заднє (дивлячись в яку сторону тягне) не допоможе - то таку гуму відразу на смітник, або в село на воза, і ніякий розвал там вже не поможе.
Vorob Опубліковано 1 Червня, 2014 в 14:40 #9 Опубліковано 1 Червня, 2014 в 14:40 якщо машина була бита і так нормально, що аж щось повело!!! то роби розвал чи міняй гуму - не допоможе!! в знайомого таке було.
foma144 Опубліковано 1 Червня, 2014 в 15:21 #10 Опубліковано 1 Червня, 2014 в 15:21 Ще раз пишу, на крутому стенді буде видно геометрію (точність до мм). Навіщо тут гадати, було, не було. Можливо якась деталь підвіски сносилась, стерлась, зламалась. Поїхали, зробили, діагноз взнали і думаємо, що далі робити. Я за ПітСтоп (не реклама).
Edelveys Опубліковано 1 Червня, 2014 в 15:39 Автор #11 Опубліковано 1 Червня, 2014 в 15:39 що за авто?,пс. ВА робить дуже дорого і авняно.Peugeot partner.якщо машина була бита і так нормально, що аж щось повело!!! то роби розвал чи міняй гуму - не допоможе!! в знайомого таке було.При покупці в машині була невелика вм*ятина на правому крилі над переднім колесом. Більшість всього що причина в цьому. Але я не вірю що нічого з цим не можна зробити!А веде на малих і великих швидкостях? Тиск в шинах однаковий?Переставте колеса ліве направо, праве наліво. Якщо почне тягнути в інший бік, то проблеми в колесах: якщо веде на всіх швидкостях - то криві диски\шини\гулі, якщо тільки на високих швидкостях - то проблема в балансуванні.Веде на будь-якій швидкості. Завтра перевірю тиск в шинах.
deluxkangoo Опубліковано 1 Червня, 2014 в 18:48 #12 Опубліковано 1 Червня, 2014 в 18:48 В мене на літніх веде чуть вліво, на зимніх чуть вправо. Літні передні поміняв місцями, почало вправо. Але не сильно і не заморочує. Радили одне з коліс передніх перебортірувати наружний бік на внутрішній, але я не пробував. Кажуть може допомогти.
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 1 Червня, 2014 в 21:51 #13 Опубліковано 1 Червня, 2014 в 21:51 в пежо на діагностику, і за 180грн все буде норм
jack74 Опубліковано 1 Червня, 2014 в 23:11 #14 Опубліковано 1 Червня, 2014 в 23:11 Тиск в шинах, звичайно, дуже може бути, але ж коли тобі гуму перевзули, тиск то вони тобі нормальний зробили, правда ж? А ти кажеш, що повело ще сильніше...Розвал/сходження робив, гуму міняв...Дуже часто причиною уводу в сторону буває гума... Так, можна бавитись з переставляннями з сторони на сторону (хоча якщо гума має напрямок руху, що найчастіше і буває, то доведеться перебортовувати), а це теж або гроші (якщо на шиномонтажі), або час (якщо сам бавитись будеш), але не виключено, що в тебе НЕ ОДНА причина... А в такому випадку ти ти тільки заплутаєшся.Скупий платить двічі, дурний - тричі...Для початку розкошелься на нову гуму. Так, дорого, але ж все-одно ТИ на ній їздитимеш, і ТИ її і з'їздиш.Б/в-гума - це тільки видимість економії... В дійсності ж це типу просто розстрочка... Але тут, на відміну від дійсно розстрочки, товар ти юзаєш не знова, а весь час недоноски... Взувши нову гуму ти, принаймні, виключиш з підозрюваних гуму, і тим самим звузиш коло пошуку.Також, для перевірки, візьми рулетку і зміряй відстань від центру переднього колеса до центру заднього спочатку з одного боку, потім з другого, і зрівняй ці розміри, лівої і правої сторони. Звичайно, вони повинні бути однаковими... Але ж всяке може бути...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.