Jump to content

VovaZil'vova-ЙОЙ#1

Witiok

Recommended Posts

Вова зі Львова ЙоЙ №1

3663_l.jpg Сам факт появи цієї платівки вже викликає повагу. Не так давно Вова зі Львова видав дебютний альбом – і що ми бачимо? Замість того, аби рекламувати-розкручувати самого себе, бомбувати музичний ринок власною присутністю – перше, що він робить наступним кроком, це використовує власну популярність для того, аби допомогти друзям. Завдяки такому ходу Ви маєте зараз можливість не тільки почути нову роботу Вови зі Львова, а й зустрітися із величезною кількістю його друзів та колег по справі. Є серед них уже відомі, є – ще ні. Слухайте самі – тут дійсно повно талановитих людей, здатних створювати якісний і яскравий хіп-хоп високого ґатунку. Приємно, коли багато людей збираються разом заради спільної справи – і не тягають ковдру в різні боки. Кожен з них має власну манеру – очевидно. Але в даному випадку, ясна річ, все влаштовано так, аби вписатися в манеру Вови зі Львова. І, треба сказати, вийшло напрочуд органічно – і кожен з гостей своє обличчя непогано засвітив, і Вова зі Львова за всіма тими спалахами не загубився. Словом, якщо Вас цікавить якісний український хіп-хоп – це тут. Якщо Вас цікавлять нові імена – це тут. Якщо ж Вас цікавить в першу чергу саме Вова зі Львова – і це теж тут. Насолоджуйтесь. Видавець: Moon records

Рік видання: 2007

1. Ввійстя 1:44

2. Все буде файно(dirty sound mix) 2:59

3. Змінити світ на краще 5:19

4. Когда она со мной 3:49

5. Знай Хто 5:02

6. Гарем 3:22

7. Вова то gangsta 3:24

8. I luv n****z! 3:41

9. Моя игра (rmx) 5:08

10. Нове життя 4:28

11. Мама 4:14

12. Незнайомка (bossa version) 3:41

13. Я сам собі хайтер 4:43

14. Знай наших 4:16

15. Нічний Львів 1:45

16. Не така як я хочу 3:44

17. Незнайомка (r&b version) 3:21

18. Con solo un beso 3:48

19. Вийстя 2:03

WMA 128kbps,44100khz :D

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Music/VovaZilVova/Yoy#1

• 1 month later...

Якщо можеш, то буде велихе прохання залити на ФТП ще раз, бо вже немає...

• 1 month later...

Сорі, але в мене альбома також уже нема. Так що може ще хтось має чи скачав коли він був на ФТП

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...