Перейти до змісту

Вічна пам"ять волинянам, загиблим на сході

difoto

Рекомендовані повідомлення

В списку 4. Волох Д.Р.,1998 г.р. Це ж 16-ти річна дитина!! Як він міг там опинитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

В списку 4. Волох Д.Р.,1998 г.р. Це ж 16-ти річна дитина!! Як він міг там опинитись?

Теж звернув на це увагу. Думаю, що помилка: мабуть має бути "1988 рік".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вертолеты расстреливают ВВ под Волновахой, 22 05:

Тут Крава

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вертолеты расстреливают ВВ под Волновахой, 22 05:

Тут Крава

вже було читайте попередні пости !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут Крава

а я думав мені почувся його голос... це справді він?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На останній хвилині, глянь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто... Млять немає слів...

Пруф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так він то всьо і знімає
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене брат біля того місця стоїть. Про ситуацію знаю, як кажуть, з перших уст.Так, хлопців дуже шкода. Знаю також що велику роль у всьому цьому зіграло, вибачте, распіздяйство командирів. Вони не здатні тверезо оцінити ситуацію.

Не вірю ні одному ЗМІ. По телевізорі сказали, убито 6, а їх було уже 16.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так він то всьо і знімає

Я це зрозумів, він же попросив щоб і його зняли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що телефонував, ніхто не спить. Не знаю, чи можна писати, тому промовчу. Скажу тільки, що тупорилість і безвідповідальність командування просто відбирає дар мови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ШОКУЮЧЕ ВІДЕО З МІСЦЯ ПОДІЙ !!

Власне тупі ватники і колоради знову запустили провокацію. Власне відео розраховане на таких же дегенератів-істот як і вони. Відео має досить гучну назву: "Українські вертольоти розстрілюють своїх же солдат".

Власне на відео заснята зачистка місцевості після бою (тобто простріл місцевості). Мета цього дійства - забезпечення безпечного транспортування поранени і загиблих.

Вся провакативність відео полягає власне в тому, що кілька вояків наших примудрились залізти в зону зачистки, потім тікати в кущі і дзвонити і здивовано питати про зачистку. От і все. При зачистці ЖОДЕН військовослужбовець не постраждав.

інформація з ВКонтактів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боже мій, що робиться, вмирають люди, патріоти ЗХ України, скоро залишаться тільки ублюдки зі Сходу, які будуть жити в Україні і плювати на все українське. Дивує військове командування.....боюсь подумати, що буде, як відбудеться (не дай бог) повномасшабне вторгнення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борис Гуменюк

9 хв ·

От я людина не військова. Я навіть не можу сказати, що люблю зброю. Але я люблю свою Батьківщину, то ж коли над моєю країною нависла смертельна загроза, звідкись з генів, з підсвідомості виплили знання, які накопичували десятки і сотні поколінь моїх пращурів, щоб сьогодні за одну мить перетворити мене з лоха-обивателя на бійця.

За останні три місяці довелося декілька разів з'їздити в глибину Донецької області, "по роботі", і один раз заїхати в Крим.

Перше: я їду на ворожу територію, в тил ворога, якщо вони виявлять хто я, мені - пиз**ць. Отже, міняю прізвище, змінюю зовнішність, пересуваюся на авто з правильним номером, а то уявіть собі долбойоба який чотири місяці на ФБ строчить на себе доноси, а потім приперся в Краматорськ на тернопільських номерах.А що думають наші камандири? Що "мирні місцеві мешканці" справді, від щирого серця, вирішили почастувати їх супом чи самогонкою, а не проводять розвідку? Що можна в тилу ворога, не знайшовши укриття, не виривши окопи, просто взяти і покласти бійців спати в кущах? Чи він гадає, що його й так будуть всі боятися, бо у нього танк?

Мусимо визнати: сьогодні ворог воює в рази краще за нас.

Вчорашньої бойні (бо це не бій, якщо ворог заскочив тебе сонного, зненацька) і загибелі наших хлопців можна було б уникнути, якби їхні командири були на своїх місцях. Але кому ніни поясниш, що смерть солдати, це офіцерська ганьба?

Лікті хочеться кусати, бл**ь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера самый кровавый день с 91 года

Списки убитых и раненых 51 бригады - итого 16 человек, но списки более ранние - прочерк пропал без вести. 2 человека умерло от ран в больницах.

%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%2051-%D1%97%20%D0%9E%D0%9C%D0%91%20(3).jpg

%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%2051-%D1%97%20%D0%9E%D0%9C%D0%91%20(2).jpg

%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%2051-%D1%97%20%D0%9E%D0%9C%D0%91.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ладно. розповідати про інформацію з перших вуст та "аналізувати" ситуацію - марна справа.

готуйте гроші на бронежилети для бійців з 51-ї, які зараз знаходяться на лінії вогню.

один бронік 3200, думайте хто може підкинути грошей, до кого звернутись.

сьогодні я отримаю на руки офіційного листа, що маю право збирати кошти та купувати броню адресно, тобто броніки потраплятимуть напряму до бійців.

буду вдячний за толкові поради, ну й за гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Призвали шефа по 2му сезоні мобілізації. Начальний речової служби.

З середи перекинули з Луцька в Володимир Волинськ, і що й можна було очікувати - запасів мало, навіть елементарного милу немає.

Збираємо кошти на підтримку батальйону.

А саме, плануємо закупити:

Одноразові бритви;

Машинки для стрижки;

Тапочки резинові (39-45);

Мило господарське;

Мило туалетне;

Миюче;

Порошок;

Зубна паста;

Шампунь;

Спец. одяг;

Мочалки\ганчірки;

Хто має можливість привезти вже куплене - вул. Стрілецька, 4 (Вхід справа, збоку) (Магніт)

2 поверх, фірма "Софтленд"

Хто може допомогти фінансово

№ картки ПриватБанку - 5457-0822-3212-2221

Отримувач: Леднєв І.В.

+38О5О66О5544 - Бухгалтер

Фото звіт та бухгалтерський звіт по витратам буде!

ba35d165b5137048e10bb95a01a1f534.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Aisberg, знаю особисто, порядність гарантую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Victor Tregubov

8 год

Возможно, я циник, но меня правда очень злит, когда погибших под Волновахой называют героями. И тем более винят в их смертях командование. Я понимаю женские эмоции. Но это уже перебор.

Да, это - трагедия.

Но не каждая трагедия - героизм. Гибель этих ребят - результат невыполнения ими собственного долга, заключающего в требованиях боевых уставов. Список базовых правил, которые они нарушили, только в кратком виде:

- остановились на ночлег у дороги,

- не окопались,

- подпускали к своему расположению кого попало,

- не выставили дозоры и боевое охранение,

- не расчехлили пушки на БМД.

Результат: хорошо вооруженное и потенциально боеспособное подразделение потеряло 16 человек, убив 1 нападающего. При том, что у них одних БМД было три штуки, а враг приехал на трех фургонах. Если бы эти ребята не забили на все правила поведения в зоне БД - результатом была бы победа. Скорее всего - без потерь с их стороны.

Приехать на войну, устроить себе пикник и погибнуть, не сумев толком дать бой - не героизм. Любая гибель - трагедия и каждый солдат заслуживает уважения. Но называть героем погибшего в результате даже не ошибки, а самой обычной лени и игнорирования уставов - девальвация слова. И плевок в героев настоящих. Которых за последние полгода, к счастью, тоже хватает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ці люди не є професійними війсковими, навіть не строковиками. Винувати їх в невиконанні інструкцій яких їх не вчили неправильно. Свій обов"язок вони вионали - вони туди пішли, на відміну від нас - інтернет воїнів. Так що краще мовчати, а не писати всяку х-ню в інтернеті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ці люди не є професійними війсковими, навіть не строковиками. Винувати їх в невиконанні інструкцій яких їх не вчили неправильно. Свій обов"язок вони вионали - вони туди пішли, на відміну від нас - інтернет воїнів. Так що краще мовчати, а не писати всяку х-ню в інтернеті.

Військові проходили "стандартну" школу.

Надзвичайно багато є питань! Чьому, як, чого, навіщо...

Але те що навіть не було звязку з повітрям - це повний 3.14здец!!!!!!

Як так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

EvZNn_-RBKU.jpg

Вічна память нашим Героям!!!! Не забудемо і не пробачимо!!!! Надіюсь скоро виродки поплатяться і подохнуть.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Військові проходили "стандартну" школу.

Як так?

1 місяць. Автомобілем довше вчаться керувати.

Проблема в розвалі армії а не в розгільдяйстві наших хлопців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Волыни перекрыли Варшавскую трассу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...