Перейти до змісту

Автомобільні лампи.

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібно поставити хороші "свічки", щоб добре світили. Бюджет до 250 грн. Купувати буду у Луцьку. Можливий і Ваш варіант покупки типу інтернет- магазин.

Опубліковано

... потрібно такі, щоб добре світили.

Прожектор постав)))). Жартую!

По темі - "кожна жаба своє болото хвалить" - стоять Philips X-Treme Vision H4 +100%, задоволений світлом.

Опубліковано

Те, що кожен хвалить то так, але хотілось би купити те, що є у користувачів, а не те що продавці пропонують.У продавців усі лампи добре світять, навіть і за 50 грн :)

Опубліковано

Те, що кожен хвалить то так, але хотілось би купити те, що є у користувачів, а не те що продавці пропонують.У продавців усі лампи добре світять, навіть і за 50 грн :)

Три роки юзаю

Опубліковано

Вам запропонували саме найкраще що є на ринку, що осрам, що філіпс світять майже однаково. В мене стоїть філіпс, в тата осрам. Перед тим як ставити таке світло варто перевірити фари на тріщини чи сколи.

Опубліковано

Ще треба спад напруги перевірити на лампах - тобто різницю на акумуляторі та на клемі при ввімкнутому світлі. В мене не хватало 2В, лампа світила не на повну, переробляв.

Опубліковано

Фари вже давно перевірені і там все ОК. А моделі ламп конкретних не має ?

​Ось це сказати і все ?

Осрам +110%

Філіпс +100%

osram night breaker unlimited

philips x-treme vision

Опубліковано

Сьогодні знайшов на оптовому складі ОСРАМ +110 % за 180 грн. Ціна чудова, але думаю піду та запитаю на Варшавці. На ринкові такий самий ОСРАМ 260 грн. Продавець сказав, що той, що я знайшов це не оригінал і виробник інший, а у нього оригінал. Тепер я навіть не знаю де купувати :)

Опубліковано

Продавець сказав, що той, що я знайшов це не оригінал і виробник інший, а у нього оригінал. Тепер я навіть не знаю де купувати :)

Як я тебе розумію!!!

Опубліковано

Сьогодні знайшов на оптовому складі ОСРАМ +110 % за 180 грн. Ціна чудова, але думаю піду та запитаю на Варшавці. На ринкові такий самий ОСРАМ 260 грн. Продавець сказав, що той, що я знайшов це не оригінал і виробник інший, а у нього оригінал. Тепер я навіть не знаю де купувати :)

що за оптовий склад? контакти є?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...