Перейти до змісту

Скільки платять за приписку?

meic

Рекомендовані повідомлення

Я проживаю в селі і приписав одного клієнта (на нього оформлені дві фірми), я знаю що він економить на податках питання скільки і ікільки в таких випадках він мені має платити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

платити за що?

на постійне місце проживання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні він проживає в місті просто приписаний вмене в селі і відповідно сплачує менші податки за свій бізнес...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а коли приписував вартість приписки обговорювали? і чому акцентуєте увагу на тому що він платить менші податки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, тут достатньо хорошого могорича ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мільйондвістіпятдесят

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мільйондвістіпятдесят

плюс стотыщьпиццот :_07:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

плюс стотыщьпиццот

І долю.... відсотків 50-60 не менше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чому акцентуєте увагу на тому що він платить менші податки?

а якщо не так тоді яка вигода приписки???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на податках - дуже сумнівна економія виходить, хоча залежить від виду діяльності, з податковою та іншими "районними" інстанціями вирішувати питання - легше (швидше)...

а якщо не так тоді яка вигода приписки???

А вигода може бути дуже проста, в разі чого - шукати спочатку будуть за місцем приписки :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він в вас приписався і всі листи податкова, рекетири і остальні органи будуть частими гостями в вашій квартирі/хаті, а якщо в нього будуть борги то будуть описувати майно там де він приписаний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а фірми, також, на вас зареестровані? наскільки ви знаєте цю людину? (родич)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він в вас приписався і всі листи податкова, рекетири і остальні органи будуть частими гостями в вашій квартирі/хаті, а якщо в нього будуть борги то будуть описувати майно там де він приписаний

Видно що ви не юрист а просто базікало

ніхто його майно не буде описувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть, трiшки не в тему.

Купив я стартовий пакет МТС. Запечатаний, новий. В Там-Тамi.

Так менi по кiлька разiв в мiсяць компостуе мiзки якась там колекторна контора i ще Дельта-банк. I пояснював вже, що я не Артур Васильович Погребняк, i що живу не в Донецькiй областi. I що про дельта-банк вперше з SMS про борг дiзнався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% не в тему -

Мабуть, трiшки не в тему.

Купив я стартовий пакет МТС. Запечатаний, новий. В Там-Тамi.

Так менi по кiлька разiв в мiсяць компостуе мiзки якась там колекторна контора i ще Дельта-банк. I пояснював вже, що я не Артур Васильович Погребняк, i що живу не в Донецькiй областi. I що про дельта-банк вперше з SMS про борг дiзнався.

але, той Артур просто викинув сімку зі своїм номером, і через певний проміжок часу, оператор, побачив що номер тривалий час не використовується, іперевипустив його заново, а ви його купили........
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...