Перейти до змісту

прихильники кандидата Гриценка є?

Андрій Віталійович

Рекомендовані повідомлення

Тоді значить ідейний.Але ж сам признаєш, що вже у першому турі Порошенко візьме 45%.Тобто уГриценка шансівнема. То в чому підводні камені такої роботи?

так багато запитань, до моє скромної персони))

те що я підтримую не Порошенка, не значить, що я сліпий. його результати будуть високі. його методи викликають у мене масу питань, але то вже про інше.

я не знаю, як проголосує схід та південь, але на заході та в центрі країни у Гриценка другий рейтинг після Порошенка. тому шанси є й не погані.

підводних каменів не існує. краще грати й програти, чим взагалі не приймати участь у грі.

Чо ж тих героїв не було видно під час масових заворушень?

а чого ж ти мене питаєш))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко - людина яка на свою агітацію в Луцьку витратила приблизно 200 бронежилетів і 160 автоматів АК, і так в кожному місті де активно проводилася агітація, в той час як всім миром збирають на армію, наштовхує на потребу тричі подумати перед вибором такого кандидата.

Прошу довести що Гриценко не лише на словах патріот, а й на ділі, самому цікаво?

Все голосуємо за порошенка) він нас купує- а ми голосуємо)

Десь була тема про палицю) такий самий мутний кадр.. зате ж вчителів в буковель звозив та і щось там будував..

ви мецената вибираєте чи президента? звідки ця хвора логіка??? раз він нам дав трохи бабла- значить ми голосуємо за нього, БО Ж ІНШІ ВЗАГАЛІ НЕ ДАЛИ...

Син гриценка в автомайдані від початку. ЩОСЬ РЕАЛЬНО РОБИВ а порошенко всплив як рицар посеред революції, поставив свою фізію в пару кадрів, розкрутився за допомогою своїх же каналів і ти диви він вже не олігарх.. він хороший керівник і т.д... яка цікава підміна понятть. При цьому порошенко нічого не каже поганого в сторону росії. На сбори до ного зганяють так само робітників- а якщо ти проти порошенка тебе швиденько прибирають" щоб не псував картинку"..

Це якийсь жах) ВСі біжать голосувати за цього мудака бо ж він по опитуваннях набирає найбільше))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оке, за кого голосувати тоді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще грати й програти, чим взагалі не приймати участь у грі.

Одні голосують всім наперекір, другим ніхто не вгодить, треті взагалі віднояться до життя, як до гри-забавки..........

Вибирають владу емоціями ,дешевим популізмом, притому свято впевненні у наявності в себе мізків і у їх відсутності всіх, хто думає не так.

Потім всі дружньо кленуть владу та країну рідну, мать їх......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, а сказати, що хотів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оке, за кого голосувати тоді?

Діло твоє за кого.

Я в порошенку бачу міні януковича, тому мене від нього верне.

Nokian, а сказати, що хотів?

всі пі.....си, один я д"артаньян)

на рахунок дешевого популізму - тут не можу не згодитись)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що є то є.

проблема в виборі. ми знову вибираємо не тих кого хочемо бачити президентом а того/ту кого нам підсунили як МЕНШЕ ЗЛО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в порошенку бачу міні януковича, тому мене від нього верне.

На роль міні януковича більше тягне юля і добкін

порошенко теж не далеко від них утік... не дарма на місцях його підтримують колишні пр... імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

риценко росповідає який він чесний, а коли приїжав в Луцьк міліцію заставляли його охороняти

та ти шо? :_07: :_07: :_07:

Згідно законодавства України ВСІМ кандидатам в президенти надається державна охорона.Так що ніхто нікого охороняти не заставляв.Міліція виконувала свою функцію по охороні громадського порядку.Не треба нагнітати ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що є то є.

проблема в виборі. ми знову вибираємо не тих кого хочемо бачити президентом а того/ту кого нам підсунили як МЕНШЕ ЗЛО.

і кого хочете бачити президентом? конкретно? прізвище?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

риценко росповідає який він чесний, а коли приїжав в Луцьк міліцію заставляли його охороняти

та ти шо? :_07: :_07: :_07:

Згідно законодавства України ВСІМ кандидатам в президенти надається державна охорона.Так що ніхто нікого охороняти не заставляв.Міліція виконувала свою функцію по охороні громадського порядку.Не треба нагнітати ситуацію.

Я хрєнєю! Людей стріляють - ментов нема. Приїхало багате чмо - його охороняють! Ше йди голосуй за них...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще на тему рейтингових технологій

Якщо б вибори президента України відбулися наступної неділі, то більшість українців проголосувала б за кандидата Петра Порошенка. Про це свідчать дані всеукраїнського телефонного опитування, проведеного на замовлення ТСН компанією ГФК Юкрейн 6-8 травня.

Порошенка готові підтримати більше 40% опитаних. Другим в рейтингу телефонного опитування - виявився Сергій Тігіпко - у нього 9% відсотків. За ним - Юлія Тимошенко з майже таким самим результатом. Решта кандидатів в порядку зниження рейтингу розташувалися так - Олег Ляшко, Анатолій Гриценко, Ольга Богомолець, Добкін, Симоненко Тягнибок і Дмитро Ярош.

Інакше виглядає рейтинг кандидатів, якщо запитання звучить так: "за кого ви могли б проголосувати?" Респондентам дали можливість вибирати одразу кілька прізвищ. Петро Порошенко і тут виявився попереду , а от далі голоси розподілилися неочікувано. Друге місце посів Анатолій Гриценко - у нього 29% підтримки. За ним Богомолець, Ляшко, Тігіпко - з майже 27% голосів. Юлія Тимошенко аж на шостій позиції. За нею - Тягнибок, Добкін, Симоненко. У Дмитра Яроша - нульова підтримка.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/vybory-2014/timoshenko-opustilas-na-tretye-misce-u-reytingu-kandidativ-v-prezidenti-opituvannya-348968.html

типу ми б хотіли голосувати інакше, але ж порошенко лідирує.

країна, що не перестає дивувати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б за Гриценка голосував, він колишній офіцер і ніби чесна людина. А з іншої сторони чомусь вагаюсь в сторону Порошенка через те, що він від демократичних сил йде і проєвропейський. Це, мабуть, перші вибори де дійсно багато цікавих кандидатів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це, мабуть, перші вибори де дійсно багато цікавих кандидатів...

...це вже не перші вибори де немає кандидатів ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це, мабуть, перші вибори де дійсно багато цікавих кандидатів...

...це вже не перші вибори де немає кандидатів ;)

В першому турі ще будуть цікаві кандидати. А от у другому - вже, на жаль, ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне голосувати розумом, а не дупою, в яку з усієї сили, заздалегідь засовують міф про ніби "виграшну конячку".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Анатолій Гриценко

Нас разом уже більше мільйона...

За розум, за волелюбство, за гідність, за щирість, за надійне плече - надзвичайно вдячний всім Вам. Тим, хто підтримав мене на виборах. Заслужити довіру ТАКИХ людей, як Ви - найважче. Ви думаєте, Ви аналізуєте, Ви пропонуєте, Ви критикуєте - і Вас ніхто не зміг обманути. Пишаюся Вашою довірою, нашим з Вами порозумінням. Нас з Вами разом - уже більше мільйона. І разом ми це число збільшуватимемо. Щоби реально впливати на ситуацію і змінювати країну. Нагода ще буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...